Kako uporabljati posmeh v "Doto 2": navodila

Razvijalci računalniške igre Dota 2 v žanru MOBA dodajo tiste spremembe in teme, ki ne vplivajo neposredno na ravnotežje in proces igre, temveč so tudi popolnoma kozmetične narave. Te vrste predmetov vključujejo oblačila, orožje, glasbo, glasove junakov in posmeh. V tem članku boste izvedeli, kako uporabiti posmeh v "Doto 2" in kje jih jemati.

Kaj je to?

Ta "del" igre je šel od prvega dela. V originalni Dota je igralec lahko štirikrat pritisnil na svoj lik, potem pa je začel proizvajati smešne zvoke, dražil sovražnika ali plesal. V Dota 2 je možnost gibanja v nekoliko drugačni obliki. Razvijalci iz Valve so dodali ločeno režo v obleki artikla (iz zunanjih atributov, ne pa med zalogo med tekmo). Po tem so ustvarjalci začeli proizvajati ločeno posmehovanje za različne znake. Lahko jih pridobite s trgovalno platformo, izločite črevo s priložnostnimi igralnimi predmeti ali pa samo kupite v notranji trgovini igre. Preden uporabite sanje v "Doto 2", jih morate namestiti v ločeno režo za posmehljivega junaka.


Kako aktivirati?

Aktiviranje posmeha ustreza ločenemu gumbu na tipkovnici. Privzeto (po nastavitvi igre) se ta funkcija ujema s tipko L. Lahko jo preprosto spremenite v katerokoli drugo. V ta namen pojdite v igro in odprite okno z nastavitvami v zgornjem levem kotu zaslona. Nato pojdite na zavihek »Upravljanje« in pojdite nanapredne nastavitve. Na seznamu vseh tipk poiščite vrstico »Smile« in izberite gumb, ki vam ustreza. Spremembe se samodejno shranijo. Zdaj veste, kako uporabiti posmeh v "Doto 2", in to znanje lahko uporabite v sami igri.

Uporabite

Ne pozabite, da je aktiviranje draženja lahko samo v sami igri. V tem primeru ga lahko uporabite pri ocenjevanju, običajni igri ali tekmi z roboti ali na čelu. Najpogosteje Taut uporabljajo igralci za posnemanje sovražnikov po neuspehu. Točke lahko najdete tudi v profesionalnih igrah, saj so sestavni del procesa igre. Omeniti je treba, da mnogi poklicni igralci pogosto zagovarjajo prepoved uporabe posmeha v tekmovalnih tekmovanjih na turnirjih ali nalaganje glob ali kazni za igralce, ki uporabljajo smeh in odvračajo pozornost od nasprotnika.

Če veste, kako uporabiti posmeh v "Doto 2", naredite toliko, kot želite - razen nezadovoljstva sovražnika ne boste imeli kaj storiti. Treba je omeniti, da Valve izumil gledališča ni za vse junake - samo če imate ustrezen predmet lahko uporabite smešno posmeh. Včasih trakovi ne delujejo ali so prikazani brez animacije /glasbe. Ta neprijetna napaka se ne more popraviti sama, zato boste morali počakati na posodobitve razvijalcev, ki se izvajajo skoraj vsak dan. V "Doto 2" ste prebrali navodila za uporabo posmeha, zdaj pa lahko greste na trgovalno platformo in dobite nekaj gostiteljev na vaših najljubših likih!

Sorodne publikacije