Crossfire goljufa: Aktualne različice, ki vam omogočajo premagati nasprotnika

Vsak igralec se ne more pohvaliti s sposobnostjo igranja strelcev. V tem primeru bo prišel na reševalni heker na Crossfire. Z njimi lahko poveča možnosti za zmago in izpopolni spretnost igre. Vendar pa ne vsi vedo, kako jih uporabljati in kdo mora namestiti na svoj računalnik.

Načelo dela goljufije

Skoraj vsaka igra ima svoje ranljivosti. Zahvaljujoč temu, programerji ustvarijo posebne programe, ki razbijejo igro. Z njihovo pomočjo lahko igralci vidijo svoje nasprotnike, jih zlahka uničijo, pomnožijo svoja posojila, postanejo neranljivi in ​​še veliko več. Razvijalci nenehno poskušajo odpraviti navzkrižno ogenj branje, vendar nove obrtnik posodobitve pridejo ven vsak dan. Zato je tak boj neuporaben.


Osnovno načelo dela različnih hekerjev je sprememba v fiziki igre. Programer spremeni strukturo datotek kot doseže želeni učinek. Uporaba goljufije v skupnosti igralcev je sramota. Vendar pa je večina od njih uporabljala kaki.

Najnovejše goljufije

Starejše različice takšnih programov niso več uporabne. Konec koncev, razvijalci ves čas izključujejo in odstranijo goljufije, ki škodijo njihovemu ustvarjanju. Zato programerji nenehno delajo na ustvarjanju nove programske opreme. Pred kratkim je izbruhnil na Crossfire:
 • Rak nevidnega značaja je NVH 4.4. Začela se je maja 2018. Hvala za majhno priljubljenost razvijalci ne opazite, in še naprej obstaja. Igralec s temGoljufaš lahko postane popolnoma neviden za svoje sovražnike. Poleg tega zbirka ima avtomatsko usmerjanje glave in rentgen. Če želite začeti uporabljati, ga morate prenesti, namestiti in zagnati kot skrbnik.
 • Crossfire WaveHack. Glavna značilnost tega branja je povečanje polmera noža. Če se oseba rad bori za to vrsto orožja, potem je to zanj. Programski meni prilagodi dolžino in obseg noža. Če ga želite uporabiti za prenos, namestite. Potem mora uporabnik najprej prebrati, nato pa igro. Prikazal se bo meni nastavitev.
 • DragonCF 1.6 Goljufija. Junija 2018 je izšel eden največjih kaki avtorjev. V tem igralec lahko samodejno cilje, povečanje natančnosti posnetkov, pogled skozi stene in ustrelil na glavo nasprotnikov. Če želite namestiti, morate zapreti igro, nato pa lahko začnete goljufija.
 • CFRF proste programske opreme v.12.1. Ima samo tri funkcije, in sicer dodajanje pogleda za ostrostrelske puške, možnost ogleda nasprotnikovih rentgenskih žarkov in izklop orožja. Če ga želite namestiti, morate prenesti arhiv, ga razpakirati in zagnati. Naprej lahko uporabite to aplikacijo.
 • To so najnovejši haki, ki so prišli na igro. Vendar pa ti Crossfire pajki niso edini, ki delajo na njem. Obstaja veliko starih aplikacij brez blokiranja razvijalcev. Najpomembnejša stvar je, da jih najdeš, ker igralci šifrirajo in skrivajo take hake.

  Red Hack Triki za Crossfire

  To je poseben program z veliko funkcijami. Hvala takim bralcemCrossfire, oseba lahko izkoristijo vse vrste igre taksist. Ti vključujejo: aiami, volk hacks, spremembe v značilnostih orožja, in še veliko več. Najboljši Crossfire Cheat Redhocks:

 • Cheat 8000. Dovolj težko najti, vendar je resničen izziv. V nekaterih krajih se prodaja za denar. V forumih igralcev lahko ta goljufija dolgo časa leži v brezplačni različici. Nekatere funkcije v tem redhocku ne delujejo, ker so zelo stare.
 • CF RH. Težko je dobiti to različico RedHack, ker je na voljo le v zaprtih skupnostih. Na forumih so ljudje, ki ga prodajajo, vendar je na tematskih straneh. Vse funkcije delujejo pravilno. Če želite namestiti, morate onemogočiti protivirusni program, po katerem lahko zaženete ta goljufija.
 • Takšne igralce so prepovedali razvijalci. Zato imajo zelo malo opraviti s prostim dostopom. Konec koncev, igralci, ki jih uporabljajo, kako hitro lahko dobijo kopel. Če veliko ljudi ve o redhocku, bodo kmalu blokirani.

  Najboljši goljufija pri samopreflekciji

  XENOZ je vodilna v priljubljenosti med uporabniki. Vključuje neposredno avtoprices v sovražnikovo glavo, sposobnost odstraniti vpliv orožja in rentgenskih žarkov. S takim krampom lahko oseba dvigne svojo raven in doseže vrhunske igralce. Poleg tega je zelo zabavno. Pred kratkim je razvijalec bralca dodal funkcijo prehoda skozi stene. To je možno le v redhockih. Če ga želite namestiti, morate prenesti aplikacijo XENOZ. Po tem se začne, ko je igra zaprta. Upravljanje funkcijna tipkovnici.

  Povečanje zneska denarja

  S pomočjo programa "Chit Tank" lahko uporabnik poveča svoj znesek financiranja za nakup orožja in opreme. Zaradi pomanjkanja lagun je med najboljšimi med tekmovalci. Tudi to navzkrižno ogrevanje posojilo je popolnoma brezplačno. Vendar morate pred prenosom poskrbeti, da arhiv arhivov ne vsebuje virusov. Po tem morate iti do namestitve.

  Sorodne publikacije