Kako uporabljati kode za "GTA: San Andreas" na borec

Serija "DTA" podjetja Rockstar Games ni brez dvoma ena najbolj priljubljenih v zgodovini industrije računalniških iger. Dobila je številne nagrade. In mnoge igre, ki so šle pod oznako "DTA", so večkrat postale lastniki naslova "Igra leta". Najbolj priljubljena serija DTA je San Andreas. Skrivnost priljubljenosti te virtualne zabave je, da igralec od prvih minut ponuja skoraj neomejeno svobodo delovanja. Poleg tega ima ogromen svet, ki predstavlja celotno ameriško državo San Andreas. Zdaj priljubljenost igre spet narašča zaradi dejstva, da se začne prevajati v nove platforme, kot sta Android ali iOS.

Svoboda gibanja

Za razliko od prejšnjih delov serije, kjer se je protagonist lahko gibal po virtualnem svetu le peš ali z avtomobilom, je tu predstavljena najširša paleta možnosti. Storitve igralcev vključujejo avtomobile in motorna kolesa, pa tudi čolne, helikopterje, cisterne in celo celoten bojni borec.


Vendar pa je za izkoriščanje najresnejših načinov prevoza potrebna kampanja. Kaj storiti, če hočeš na čelo, na primer, bojno letalo na samem začetku igre? Uporabiti je treba kode za "GTA: San Andreas" na borec.

Značilnosti aktivacijske kode

Da bi aktivirali kode za "GTA: San Andreas" na borec, je treba izvesti naslednje zaporedje dejanj. Ne zapuščajte glavnega menija in neČe pokličete konzolo (ki je običajno potrebna pri drugih igrah), morate vtipkati zaporedje znakov na tipkovnici: J, U, M, P, J, E, T. To je edina v kodi "GTA: San Andreas" na borec. Ni drugih načinov, da bi bojni zrakoplov na voljo zgodbi, mimo zgodbe. Ko vnesete ta ukaz, se bo igralni lik obnašal malo neustrezno - skok, tek, itd. Toda to je povsem normalno. Poleg tega so absolutno vse posebne kode za to igro vtipkane s tako nenavadno metodo. Če je vse narejeno pravilno in je preprečeno, da bi vnesli znake napake, se bo v zgornjem levem kotu zaslona pojavilo opozorilo za aktiviranje goljufije. Če gre kaj narobe, se ne bo prikazalo. Ponovno boste morali poskusiti vnesti dragoceno kombinacijo.

Bojno letalo

Takoj po tem, ko bodo šifre za goljufije na "GTA: San Andreas" na borec natipkane, skupaj z znakom (kjerkoli je), nujno z " bo bojni borec "Hydra". Značilnosti tega vozila so resnično neomejene. Ne samo, da je sposoben navpičnega vzleta in pristanka, lahko še vedno doseže visoke hitrosti letenja in je oborožen z lastnimi projektili.
Z uporabo kod za "GTA: San Andreas" na borec, se ne morete sploh bojati višje sile sovražnika. Res je, da če igrate več igralcev preko interneta, lahko pride do težave: uporabnik lahko poruši samonosilno raketno instalacijo, ker je človeški intelekt veliko bolj zapleten in boljši od inteligence računalniških robotov, s katerimitam je bitka v enem igralcu.

Značilnosti upravljanja

Vendar je treba ta zrakoplov upravljati. Celoten problem je v tem, da pri urejanju igralnih konzol na osebnih računalnikih razvijalci niso menili, da bi bile metode upravljanja, ki so primerne za Play Station, za računalnik zelo neprijetne. Možnost nadzora tega letala je zato mogoče ponoviti s ponovljenim usposabljanjem. Najenostavnejše metode nadzora se izvajajo z uporabo standardnih gumbov: W, A, S, D in številnih funkcij na dodatni tipkovnici.
Poleg tega je zrakoplov zelo občutljiv na najmanjše premike miške. Potrebno ga je rahlo dotakniti, saj se začne upogibati v katerokoli smer. Za boj proti borcu je neskončno število raket. Če želite streljati iz njih, boste morali uporabiti CTRL in preslednice. Gumbi miške v tem primeru ne sodelujejo pri streljanju. Vse to je posledica slabo prestavljene igre na osebne računalnike. Ni verjetno, da bodo kode za GTA: San Andreas pomagale borec, če igralec nima dovolj izkušenj pri upravljanju tega stroja.

Druge ravnine

Oznaka letala v "GTA: San Andreas" se lahko uporablja ne le za pridobitev borilnega borca. Igra ima več kot desetine drugih letal: od majhnih enomotornih letal do velikanskega potniškega letala. Kot primer lahko narišete zaporedje znakov: U, R, K, Q, S, R, K. Po vnosu tega ukaza uporabnik prejme športni dvokrilac, ki bo lahko izvajal različne akrobacije in izjemne zavojeki ne more narediti Hydre. Manj kot letalo - njegova hitrost. Z vojaškim borcem ne more tekmovati v hitrih načinih.
Seveda, uporaba goljufije v DTA bistveno poenostavi igro, vendar pravi igralci poskusijo, da jih ne uporabljajo. V tem primeru igra ne bo tako svetla in atmosferska. Konec koncev, serija "DTA" cenijo ne za različne kode, temveč za priložnost, da se popolnoma potopijo v virtualni svet, pa tudi samostojno raziščejo.

Sorodne publikacije