Ugled computta.com. Povratne informacije uporabnika

Ta članek bo govoril o ugledu computta.com. Mnenja uporabnikov omrežja lahko razdelimo v dve kategoriji - "Odobritev" in "Razkritje". Avtorji pozitivno ocenjujejo projekt, ki ga obravnavajo, priporočajo njegove samostojne delavce in tiste, ki potrebujejo dodatna sredstva, kot resnično priložnost za več prihodkov. Uporabniki napredne mreže, ki obsojajo metode projekta computta, pogosto napišejo svoje povratne informacije v obliki vodilnih vprašanj in smernic za manj izkušene kolege.

O oglaševalski kampanji https://computta.com. Številni uporabniki, ki spletno mesto imenujejo lohotron, ne zagovarjajo svoje točke. Za nekatere ljudi, če verjamete v njihove besede, je spletišče postalo edini vir dohodka. Glede na dejstvo, da skoraj vsi komentarji, napisani pod izmišljenimi vzdevki in "okrašeni", niso edinstvene avatarje, lahko komentatorje razdelimo v tri kategorije. Zato so lahko:


 • "" kličoči "", ki privlačijo neizkušene uporabnike v druge projekte. Nekateri avtorji affiliate vsebine so lahko vključeni v to kategorijo. Z neupoštevanjem drugih projektov in zmanjšanjem njihovega pomena affiliate program poudarja prednosti https://computta.com (rudarjenje z visokimi prihodki) v upanju, da bo povečal število njihovih osebnih skupin;
 • Ljudje, ki nimajo posebnega všeč za obravnavani projekt ali lokalni upravitelj. Komentarji, povezani zte kategorije, "dihajo" s sarkazmom in so sestavljene predvsem iz hrbteničnih besed;
 • Pravi poznavalci so iz neznanega razloga želeli ostati neidentificirani. Dejstvo, da se ta kategorija nanaša na strokovnjake, ni dvoma. Napredni uporabniki praviloma krepijo svoje besede z nevsiljivimi smernicami, ki nastajajo med njihovo poklicno dejavnostjo.
 • Zakaj „zaslužiti“ ne donosno

  Pogosto svobodni delavci, ki temeljijo na osebnih izkušnjah, tudi napišejo mnenja. Žalostno je, da te vrstice začenjajo zanimati novince že po porabi časa in denarja, visoki dohodki pa niso bili doseženi.


  Na primer, oglase za computta.com lahko navedete kot "velikodušen" projekt, saj ste samo podarili en $ 1 na promocijo. Vendar pa, da "pripravi" cenjenih znesek, ki je predmet sklepa (to je približno 560 rubljev ali 10 $), bo samostojni moral porabiti več kot mesec (ali celo dva).

  Mayner je "lastnik" samega sebe

  Če bi novinci gledali na pripombe svojih bolj izkušenih kolegov ali na požigali nastajajoče samostojne, bi vedeli: rudar je moral goljufati, da bi ga obogatili na račun drugih. Isti delavci, ki so se prijavili za njegov projekt, bodo dobili nesrečne drobtine. Poleg tega je "delo", ki ga ne vsi, ampak le lastniki močan računalnik (in bolje kot nekaj), z grafično kartico vredno vsaj 20 tisoč rubljev.

  "Vsi se izplačajo!"

  Razprava o strani computta.com in recenzije, ki so jih pustili začetniki inIzkušene samostojne ustvarjalce zlahka zamenjamo s podobnimi komentarji o mnogih drugih podobnih projektih.
  Kaj naredi novince na svetovnem spletu prisluhniti mnenju ljudi, čigar ime, kraj bivanja in poklic niso znani? Danes celo "podjetniki", ki ne skrivajo svojih osebnih podatkov in dajejo vsakomur, ki želi povezati svojo osebno stran v socialnem. lahko zavajate. Domnevamo lahko, da so v našem času še vedno zaupali ljudem, ki igrajo vlogo "krme" za "morske pse" podjetja. Možno je, da so odzivi navdušenih svobodnjakov, ki so se odločili, da bodo zbrali na novem "računalniku", da bi začeli zaslužiti "točno tukaj", zapisani tudi brez sebičnih namenov. Rad bi omenil obstoj druge vrste komentarjev, ki običajno ostanejo brez odgovora. To so komentarji tipa: »Zanimivo je, in če kupim računalnik za 25 tisoč, koliko časa bo trajalo, da bo ta nakup unovčen in začel zaslužiti?« Morda je to primer, ko so navidezno navidezno napisani napisi in so neke vrste namig, saj so ugotovili, katere prave budale ne spadajo v finančno past.

  Analiza mesta computta.com. Mnenja uporabnikov

  Analiza, opravljena s pomočjo storitve RankW, je pokazala, da obravnavani projekt nima stabilnega mesta na seznamu. Ugled computta.com je le dva odstotka od sto možnih. Enako lahko rečemo o stopnji zanesljivosti spletnega mesta in njegovih načinih zaščite uporabnikov zasebnih informacij. Mladi samostojni, ki obiskujejo spletno stran, nisoPriporočljivo je, da odobritev projekta, glede na rezultate pregleda, povzroči kršitev njihovega duševnega zdravja. Territorially, stran computta.com, pregled, ki se lahko opiše kot sporno, se nahaja v Kijevu (Ukrajina), in njegov strežnik služi - v Frankfurtu (Nemčija). Preverjanje je tudi pokazalo, da sta se v obdobju obstoja mesta o njem pozitivno odzvala dva uporabnika. Ta projekt, ki se je pojavil konec decembra 2016 v omrežju, ob upoštevanju vsega navedenega še ni pridobil zaupanja prebivalcev svetovnega spleta.

  Sorodne publikacije