Dobro nošeno: kakšno orožje je v CS: GO

V sodobnem svetu je skoraj vsak prebivalec Zemlje igral računalniške igre, ker je to isto mesto, kjer lahko vsak postane superheroj ali najeti morilec, ki trdno verjame v pravilnost svoje izbire. Vsaka oseba izbere samo najljubši žanr, vendar bo ta članek govoril o odlični igri CS: GO, in še bolj natančno, kakšna je dobra kakovost in kakšen je pomen za temi besedami v okviru odličnega strelec v prvi osebi. Strike in na kratko opišite cenovno politiko kakovosti stvari v tej igri.


CS: GO Politika določanja cen

CS igra: GO obstaja okoli igralne skupnosti Steam, ki ima svojo lastno delavnico, kjer lahko vsakdo ustvari teksturo za svoje najljubše orožje, vendar jo doda v prsni koš ali ne - odloči se samo skupnost in Par. Vsaka stvar v tej igri je razdeljena na več razredov, med katerimi se upošteva kakovost risbe in redkost padca tega orožja iz prsnega koša.
Manj kot padec prsnega koša, dražja se prodaja na trgovalnem dnu. Obstajajo taki predmeti, ki padejo samo enkrat v več tisoč skrinj, ki lahko stanejo do 2 tisoč polnih realnih dolarjev. Čeprav je to igra, vendar precej draga, če poudarjate izključno estetsko komponento. V tem članku bomo podrobneje preučili kakovost orožja v CS: GO, kot tudi, kakšna kakovost je dobro obrabljena. Odgovor bo dokaj preprost in razumljiv, če uporabite osnovno znanje angleščine.


Dobro nošena - kakšna kakovost?

V Counter-Strikeu je samo 5 orožij, ki soimajo večji vpliv kot redkost izgube, ker je kakovost v celoti odvisna od slike, vendar brez slike nihče ne potrebuje orožja, ker ustreli na enak način. Vendar pa nekateri presegajo zaznavo in celo v najslabšem primeru stanejo na desetine tisoč dolarjev.
Tipi orožja v Counter-Strike:
 • Ravno iz tovarne. Najbolj dragoceno orožje za vse poznavalce lepih stvari.
 • Rahlo obrabljen. Malo slabši od prejšnje različice, vendar še vedno precej dobra možnost za zbirko.
 • Po poskusih na terenu. To je možnost povprečne kakovosti, vrednotena le v primerih, ko je orožje zelo drago.
 • Nosi. Barva je močno poškodovana.
 • Strjena v bitkah. Najbolj poškodovana različica orožja, praktično neprimerna za zbirko. V bistvu so odpadki.
 • Ampak še vedno, zelo obrabljen - kakšna je kakovost? Če prevedete ta imena kakovosti orožja, se izkaže, da je dobro obrabljena različica kakovosti. Igra je bila v določeni posodobitvi v angleščini, zato se je pojavilo vprašanje.

  Za zaključek

  Upamo, da vam je ta članek pomagal razumeti, kakšna kakovost je dobro oblečena, in nekoliko globlje v oblikovanje cene zgoraj navedene igre. Če se odločite igrati, potem imate priložnost, da dobite puško, katere stroški presegajo 2 tisoč dolarjev, je vse odvisno od sreče.

  Sorodne publikacije