Stanje sanj je čarobno soglasje

Socialna omrežja so danes težko predstavljati brez poetičnih in proznih načinov poročanja informacij v obliki statusa. Prenos vaših čustev v tem žanru lahko preseneča, nasmeji ali pomisli prijatelje. Stanje spanja je zelo priljubljeno in se pogosto uporablja. Navsezadnje je to nekaj, kar včasih ni dovolj za vsako osebo.

Status prihodnjih sanj

O tem lahko pišete v verzni obliki, to je zanimiva nepozabna izjava. Na primer: *** Spanje mi gre počasi, za sabo me zapušča razburljiv in zlovečen dan, sanje. *** Samo gredo v posteljo, ne želimo iti na sprehod, ne želimo jesti, samo govoriti o sanjah. *** Sanje bodo zaživele nepričakovano, pred televizorjem na kavču, pred razsvetljenim pritiskom na tipkovnico, v trenutku, ko bomo risali figure. Ampak ne, ko sva šla malo v posteljo. *** Sopni nos, zaprte oči, mirna noč, sladka pravljica. *** Naj bo vaše morje in globoki odprti prostori plazijo okoli vas. Biti dobro zjutraj in se pripraviti na dogodke. Naj vzglavnik, kot dekle, da sanje o ropotuljih, živalih in igračah. *** Zvezde ugasnejo izven okenske svetlobe, ki sije čez dan. Torej je čas za spanje, odrasli in otroci. *** Čakam na štiri noge, mehke blazinice, sveže ideje, sanje, prihajajo hitreje. *** Ko je dnevna svetloba sijala pred oknom, je svet potovanja odprl vozovnico. V sanjah vidiš veliko stvari, čeprav je v resnici vse zelo težko. *** Leži na mehki punci, zato sem poklical vzglavnik,globok spanec, potopljen, z vsemi vami, dokler se ne bomo jutri poslovili. *** Zelo redko budilka pomaga prebuditi, pogosto ne omogoča spanja. *** Kdo vstane zgodaj, bo moral veliko narediti.

Funkcionalni statusi

Seveda nikjer ni humorno. Prav tako je potreben v vsakdanjem življenju in brez dvoma bo status sanj, ki mu je zahvalil, postal svetlejši in bolj zanimiv. *** Spi na moji srčkani blazini in širi noge kot top. Roke na raztegnjeni kavč, tako da nihče drug ni dal svojega trupa. *** To je izguba sline in čuden zvok, ni groza, samo spi mojega prijatelja. *** Najboljši partner je kavč. Konec koncev je mehka, pomaga spati, ne smrči in ne iztisne iz kraja. *** Čudna stvar pri odeji. Ko se prilegajo s svojimi glavami, je vroče, ko je pol mrzlo. Toda noga, narejena iz odeje, je idealna možnost. *** Padajoče veke na utrujene oči, spim, strah me je bilo, da so vsi razburjeni. *** Upam, da bom spala, toda tukaj, budilka v ušesu kriči. *** Na morju sem, potujem, živim v zasebnem domu in imam veliko denarja, da ničesar ne zavrnem. Ampak tukaj, hudiča, zbudil sem se in vse je postalo, kot je bilo nekoč. *** Močne in zdrave sanje niso znak sreče. Najverjetneje preprosto nimate dela, otrok in druge polovice. Zato lahko varno trdimo, da so nesrečni ljudje najsrečnejši na tem svetu.


*** Še enkrat se moje oko ni odprlo, moram postaviti šibice, da ga položim. Ker so sanje kratke, ne morem spati.

Zakaj takšne izjave opozarjajo

Kratki statusi spanja lahko izrazijo čustvoskrbi, če ne vsi, praktično vsi. Navsezadnje spijo. In v vsaki osebi so situacije, ko želim za sladke sanje prodati svojo dušo. Prosto izražajte status sanj v svojih družabnih omrežjih. Privoščite si pozornost in bodite svetli, zanimivi in ​​z občutkom za humor. Konec koncev, uspeh, sreča in uspeh z neverjetno hitrostjo so privlači take.

Sorodne publikacije