Kako pisati v podporo VC? VK podpora

Sčasoma se uporabniki socialne mreže "VKontakte" še vedno soočajo s potrebo po tehnični podpori. Razlog za to je težava pri spreminjanju gesla, nezmožnosti prijavljanja v račun, vdiranje osebne strani. Kako napisati storitev podpore VK? Za mnoge je to lahko zapleteno, vendar če pogledate in previdno preučite stran menija, boste ugotovili, da o tem ni nič težkega.

Značilnosti

Glavna značilnost tehnične podpore za tako velike socialne mreže, kot je VKontakte, je, da njeni uporabniki niso stranke. Zato je večina težav, ki jih rešuje storitev, povezana s funkcionalnostjo spletnega mesta. Vprašanje, kako pisati v podporo VC, ne bi smelo povzročati težav registriranim uporabnikom, saj se osebje socialnega omrežja hitro odzove na vprašanja. Specifičnost tehnične podpore je, da je vzpostavljena povratna informacija z uporabnikom čim bolj udobna in ne ustvarja občutka, da se nihče ne ukvarja z reševanjem problemov.


Glavna posebnost: socialne mreže zagotavljajo podporo uporabnikom samo na spletnem mestu. Za naslov je potrebno izpolniti poseben obrazec v socialnem omrežju in ga poslati. Strokovnjaki ga bodo preučili, mu dali določeno pomembnost in se odločili za rešitev problema. Glavna težava je, da obseg socialne mreže ne omogoča razvijalcem, da bi hitro videli kakršne koli težave pri delu spletnega mesta in varnostnega sistema.

Kako deluje

Kako napisati storitev podpore VK, če obstaja problemska situacija? To je enostavno, saj je vzpostavljena interakcija z uporabniki. Podporna služba se izvaja od leta 2011. Na začetku svojega delovanja se je majhna skupina ljudi ukvarjala z odgovori na vprašanja. Sčasoma je postala tehnična podporna ekipa VKontakte in malo kasneje se je preoblikovala v "Podpora" brez dodatne besede "tehnična". To pomeni, da storitev ne rešuje samo tehničnih težav.


Za razliko od drugih socialnih omrežij je "VKontakte" ustvaril podporo, katere dejavnost je namenjena živemu uporabniku in ne vir informacij. Če ne veste, kako napisati sporočilo v podporo VC, bodite pozorni na storitev Service Desk. To je tisto, kar se imenuje storitev za pomoč uporabniku v socialni mreži. Sestavljajo ga agenti, ki imajo tudi račune v socialni mreži. Nimajo posebne tehnične izobrazbe, ker je za takšnega strokovnjaka najpomembnejše, da pomagajo v težkih razmerah ne samo v poslovnem, temveč tudi v besednem, čustvenem sistemu, ki je organiziran posebej, da pokaže zaupanja vreden odnos uprave in upravljanja spletnega mesta do uporabnikov. Takšna podpora ne vključuje odgovorov na predloge, agenti so prilagojeni za vsako zahtevo. Za obtok je ločen vmesnik, ki se nahaja na spletnem mestu. To je priročno, ker ni potrebno pisati ločenih črk prek poštnih storitev ali klicati klicnega centra.

Katera vprašanja so rešena

Vprašanje, kako pisati v podporo VC, skrbi mnoge uporabnike, ki so naleteli na težave pri delu spletnega mesta. Kljub odpravljanju napak pri storitvah je čakanje na odgovor v 24 urah, včasih tudi dlje. Preden prosite za pomoč, analizirajte, ali je res potrebna servisna podpora ali pa je problem mogoče rešiti sami. Če se želi uporabnik pritožiti skupini, ki distribuira ali promovira prepovedane ideje, je nezakonita, je tak problem rešen samo s tehnično podporo. Če je bila skupina iz nekega razloga blokirana, je dostop do nje mogoč tudi s pomočjo storitve.

Pritožba v podporo

Kako napisati vprašanje v podporo VC? To se izvaja na dva načina: preprosto (uporaba storitev drugih sistemov) in kompleksno (samostojno). Zagotovo bodo mnogi izbrali prvo, ampak vse v redu. Če ne veste, kako zahtevati pomoč pri delu v družabnih omrežjih, prosimo bolj naprednega uporabnika, da vam pomaga pri tem.
 • Če želite dobiti nasvet ali rešiti problem, pojdite na svoj račun VKontakte.
 • Na vrhu strani je razdelek »Pomoč«, kliknite nanj.
 • Pojavi se vrstica, v kateri lahko uporabnik opiše problem. Izogibajte se dolgim ​​stavkom. Bolje je, da na kratko in jasno opišemo bistvo vprašanja.
 • Če vprašanja za podporo, ki jih predlaga služba za podporo, ne ustreza uporabniku ali rešijo težave, je na strani pomoči gumb: "Nobente možnosti niso primerne. “Mnogi se soočajo z enakimi težavami, ki so skupne vsem
 • .
 • Če kliknete na ta gumb, se prikaže okno, v katerem bo prikazan približni čas čakanja za odgovor. Najpogosteje uporabniku ni treba čakati dolgo časa. Ena zahteva se obdeluje v enem dnevu.
 • Če želite zastaviti vprašanje ali pojasniti težavo, kliknite gumb "Vprašaj".
 • Pojavi se preprost obrazec, ki ga je treba izpolniti s pomembnimi dejstvi in ​​podrobnostmi. Lahko pomagajo rešiti situacijo čim prej.
 • Kot lahko vidite, je pisanje v podporo VC precej enostavno. Storitev ne zamudi nobene aplikacije.

  Iz telefona

  Če uporabniki preverijo svoj račun prek prenosne naprave, se pojavi naravno vprašanje: kako pisati v podporo VC iz telefona? V mobilni aplikaciji "Vprašanja in odgovori" bo uporabnik našel v "Nastavitve". Tukaj je veliko koristnih informacij o različnih vprašanjih. Če želi uporabnik rešiti problem posebej za strokovnjake za storitve, takšna možnost ne bo uspela. Onemogočena je zaradi velike količine dela in dohodnih informacij. Na splošno ni težko pisati zahteve iz mobilne aplikacije.

  Iz računalnika

  Kako pisati v podporo VC iz običajnega osebnega računalnika ali prenosnega računalnika? To lahko storite ne samo po običajni obliki, ampak tudi po elektronski pošti. To je najlažji način, ki je na voljo vsakemu uporabniku. Če želite to narediti, pojdite v svojo škatlo, postavite vprašanje, zahtevo aliPrijavite težavo in pošljite e-pošto na naslov, ki je naveden na spletnem mestu. Prej je bil odgovor na takšno zahtevo počakati nekaj dni, zato je bolje, da se uporabnik obrne neposredno na svojo stran. Poleg tega je enostavno najti neposredne povezave za ustvarjanje socialnih poizvedb z možnostjo pripenjanja slik in drugih dokumentov.

  Nasveti

  Če ne veste, kako pisati za podporo v novem VC, bodite pozorni na meni, ki je na levi strani. Poleg standardnega menija bodo na voljo tudi vrstice »Blog«, »Razvijalci«, »Oglaševanje«, »Več«. Kliknite zadnjo aktivno opombo. Odpre se blok, v katerem bo oddelek "Pomoč" z prijavnim obrazcem. Opozoriti je treba, da se strokovnjaki za storitve včasih s humorjem odzovejo na zahteve uporabnikov. To je posledica dejstva, da mnogi postavljajo nerazumljiva vprašanja, da je težko ali nemogoče dati logičen odgovor.

  Sorodne publikacije