Kako uporabljati kode za Sims 3 za vaše potrebe?

"Sims 3" - ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger našega časa. Nekoč je prvi del te serije naredil pravo revolucijo, saj je postala edina igra, v kateri bi lahko simulirali običajno življenje. Ustvarite lik sami, ga naselite v hiši in začnite "živeti": pojdite na delo ali študij, obvladajte različne veščine ali se zabavajte, iščite prijatelje in ljubezen, ustvarite družino in še veliko več. V vsakem novem delu igre je izboljšana grafična podpora in znatno razširjene priložnosti. Za mnoge igralce je tretji del igre ostal najboljši in najbolj priljubljen, čeprav se je pred kratkim pojavil četrti. V našem članku ne gre za to igro, ampak za kode za Sims 3 za potrebe. Naučili se boste, kaj je treba storiti, kako poklicati konzolo in kaj storiti, da bodo potrebe enkrat za vselej prenehale pokvariti razpoloženje likov. Kmalu boste razumeli, zakaj je tako pomembno za Sims 3 za potrebe.

Zahteve za Sims 3

Torej je ta igra v resničnem življenju simulator, toda kaj lahko daš kode Sims 3 za tvoje potrebe? Zakaj jih sploh uporabljati? Dejstvo je, da ima vsak igralec v tej igri naravne potrebe: lakoto, higieno, komunikacijo, spanje itd. Vsakič, ko naredite določeno dejanje, je treba merilo zapolniti, nato pa sčasoma izprazniti. Poleg tega so nekatere potrebe medsebojno povezane. Na primer, če je vaš sim šel na stranišče, bo lestvica ustrezne zahteve zapolnjena, vendar bo higienska lestvica izgubilaveč točk. Kot lahko vidite, je to precej zapleten sistem, tako da vsak igralec ne uspe slediti vseh potreb, in če katera od lestvic doseže minimum, bo vaš lik nesrečen, zbolel, zavrnil izvedbo določenih dejanj in celo umrl. Kako ravnati s tem? Če ne morete obdržati vseh lestvic na ustrezni ravni na pošten način, lahko uporabite kode za Sims 3 za vaše potrebe.

Konzolni klic

Če želite uporabiti kodo za potrebe Sims 3, boste morali narediti nekaj korakov. Za začetek pokličite igralno konzolo, ker so tam napisani vsi goljufa. V večini računalniških iger se kliče s pritiskom enega gumba (skoraj vedno "~"), v primeru te igre pa se stvari nekoliko razlikujejo. Če želite priklicati konzolo, morate začeti s kombinacijo treh tipk: Ctrl, Shift in C. Takoj, ko to storite, se prikaže vrstica ukazne mize, v katero lahko vnesete goljufijo. Ali boste lahko vnesli kodo, da onemogočite potrebe Sims 3? Na žalost vse ni tako preprosto.

Način razvijalca

Izkazalo se je, da je v tej igri daleč od vseh goljufij mogoče uporabiti neposredno, to je z vnosom določenega ukaza v konzolo. V primeru potrebe boste morali aktivirati skriti način razvijalca, ki bo močno razširil vaše zmožnosti. To storite tako, da pokličete konzolo (kot je opisano v prejšnjem odstavku) in v okno vnesete ukaz TestingCheatsEnabled. Po vnosu ukaza morate vstaviti presledek in vnesti besedo true,preko katerega lahko začnete želeno opravilo. Če želite onemogočiti način, boste morali znova poklicati konzolo in uporabiti isti ukaz, toda tokrat namesto besede true vstavite false skozi presledek.

Onemogočanje zahtev glede znakov

Pojdimo na zadnji korak! Ko vklopite način razvijalca, lahko z levim klikom na nabiralnik pritisnete tipko Shift. Pojavil se bo majhen meni, od katerih je eden onemogočen. To je vse, zdaj bodo potrebe vašega lika vedno zadovoljne in njegovo razpoloženje bo vedno povišano.

Sorodne publikacije