ArtMoney: "ne more odpreti procesa". Rešitev problema

ArtMoney - ekskluzivni program, zasnovan posebej za igralce. Z njim si lahko olajša igro, le prymnozhyvshy količino denarja, streliva, puščice, življenja in izkušenj. Seveda, bo vsaka raven igre privoščiti niti novice, vendar ne gre vse kot po maslu. Pogosto uradni uporabniki foruma razprava pritožujejo: "Ne morem odpreti proces ArtMoney". V tem članku, bomo rešili težave, in hkrati učijo zanimive informacije o programu "Artmane."

razvoj "Artmane"

je bila določena Zaprti vir dipl Samara - Artem Mikhailov. Prva različica je bila napisana za "DOS" zastarelega operacijskega sistema za osebne računalnike. Pripomoček vsako leto postaja bolj popolna, je dodal nove funkcije.


Deset let kasneje, program postane prava družba "SystemSoftlab", zaradi česar je razvijalec bogatejši. Treba je omeniti, da je igra vam omogoča, da spremenite količino denarja v igri, kot tudi podatke v drugih aplikacijah. Za izvajanje teh nalog na svojem računalniku, morate kupiti PRO-različica chyterskoho. Deluje program iz trdega metode, ob določitvi igre datoteke. Toda kljub tak primitiven način, uporabnost uporablja veliko število igralcev.

Za odpiranje postopek "Artmane"?

Če program prikazuje napako "Ne morem odpreti ArtMoney proces", potem najverjetneje ste omogočili UAC ("PAS"). Ta način nadzira račun igralca, kot jemora biti odklopljen. Pojdite na nadzorno ploščo, odprite "Omogoči in onemogoči nadzor računov in izklopite PASS." Kasneje ponovno zaženite računalnik.


Prav tako lahko kupite PRO-verzijo, ki preprosto prečka nadzor računa Stane veliko, vsak igralec lahko kupi "Arthmany" na uradnem portalu, kjer lahko kupite ArtMoney v ruskem jeziku, in če se igra ne pojavi na seznamu procesov, poskusite uporabiti Spyware Process Detector. ne glede na njegovo razpoložljivost . Nosi prilagoditev Torej vemo, kaj storiti, če so komunalnih vprašanj: "Ne morem odpreti proces Artmoney"
.

Kako odpreti storitev?

Pri 64-bitnem "Windows" je treba onemogočiti preverjanje podpisov voznika, da bi lahko uporabljali program. Uporabite lahko eno od naslednjih dveh načinov:
 • Ko prenesete operacijski sistem Windows 8, pritisnite F8 in nato izberite Onemogoči preverjanje podpisa.
 • Uporabite program "Signature Driver" in izklopite pregled z enostavno manipulacijo.
 • Prav tako lahko onemogočite preverjanje parametrov operacijskega sistema Windsor. "Opozarjamo vas, da lahko s pomočjo kurzorja greste v nastavitve, tako da ga premaknete v spodnji desni kot.
 • Dokončaj!

  Kako uporabljati pripomoček?

  Mnogi začetniki ne vedo, kako uporabiti program ArtMoney, zato smo za njih pripravili načrt za manipulacijo!Če želite začeti, morate začeti igro, jo naviti navzdol in odpreti "Artman".
 • V polje morate vnesti trenutno vrednost podatkov o igri: strelivo, puščice, življenja ali izkušnje.
 • Kliknite gumb "Išči" in počakajte na rezultat.
 • Kasneje se vrnite v igro in dodajte (ali zmanjšajte) vrednost valute ali drugih stvari.
 • Vnesite novo številko in kliknite gumb "Deselect".
 • Preden boste našli edino vrstico, ki jo je treba spremeniti. Napišite želeno vrednost in kliknite »V redu«.
 • Odprite računalniško igro in se veselite, da imate neomejeno število kartuš ali življenj.
 • Toda kako povečati potreben vir? Enostavno! V vnosnem polju bitov morate zapisati 1 ali 2, da spremenite življenje. Štiri bit - za finance.
  Ko boste izvedeli, kako uporabljati program ArtMoney, boste postali nesmrtni bojevnik ali premožni napadalec. Naj vam povemo več o tem, kako uporabiti pripomoček na primer legendarne igre, ki je osvojila srca milijonov igralcev. Njeno ime je "Speed ​​Thirst: Posebej zaželeno". Na samem začetku igre imate na voljo samo dva avtomobila: Chevrolet Cobalt in Fiat Punto. Tretji avto, Volkswagen Golf, je na voljo tudi, vendar nimate pet tisoč dolarjev za nakup. Upoštevajte, da so značilnosti "Volkswagen" boljše od drugih razpoložljivih samokolnic. Gremo na "Arthman", vnesemo aktivno vrednost financ (na samem začetku igre, trideset tisoč). Iščemo ga, in kasneje porabiti ta denar za nakup "Fiata" ali "Chevrolet". Presejte in vnesite zahtevano količino denarja.Na zahtevo lahko zahtevate 10 milijard, vendar igra ni več brez pomena: vse ravni so enostavne in zanimanje za igračo izgine. Kupite Volkswagen Golf in ga nastavite! Ne pozabite na "Fiat Punto", saj ga lahko uporabljate za policijska vozila.

  Ali naj kupim polno različico?

  V brezplačni različici boste lahko prekinili praktično vse igre za denar, izkušnje in strelivo. Vendar pa obstajajo tiste igre, ki niso tako ranljive. Za te igre morate onemogočiti nadzor računov ali ročno prepisati izvorno kodo. Če želite razbiti nedostopno igro, lahko prenesete polno različico ali zahtevate aktivacijo Artmoney. Popolna izdaja vam bo dala priložnost za urejanje ne le računalniških iger, ampak tudi konzolnih iger, kot so Sega, Dandy, PlayStation in Super Nintendo. Hitrost iskanja vrednosti bo višja, kar bo olajšalo vaše pričakovanje. Tudi iskanje ni mogoče s številkami, temveč z imeni predmetov in vzdevki igralcev.
  Če želite shraniti ob nakupu pripomočka, prenesite registracijsko kodo ArtMoney iz omrežja.

  Kako uporabljati program v spletnih igrah?

  Pri spletnih igrah ni mogoče spremeniti količine denarja, saj so podatki shranjeni na namenskem strežniku. Če jih poskušate dodati sebi, potem boste na zaslonu imeli določeno količino denarja, v resnici pa se bo spremenilo. Poskusite kupiti kakšno stvar in znesek bo spet original. V vsakem primeru poskusite in ukrepajte, da povečate znesek denarja. Če so podatkishranjene na računalniku, boste vsi ven in znesek denarja se bo povečal. Zanimivo je, in nekdo zmanjšal svoje finance z "Arthmani"?

  Kako razbiti "Warcraft" z "Arthman"?

  "Warcraft" - najbolj priljubljena strategija igre, ki je izšla v dveh tisoč letih. Čeprav je zastarel, še vedno igra in ima odprta prvenstva milijonov igralcev. V njih lahko sodeluje vsakdo.
  Koristni viri, značilnosti igralcev in denar od Artmoneya so šifrirani, a na srečo na primitiven način. Ena enota je šifrirana v desetih enotah, kar pomeni, da je treba poiskati štiri tisoč kosov lesa. Zahvaljujoč Arthmanu imate priložnost, da hitro razvijete svoje naselje in se zlahka branite pred sovražniki. Toda, kot je navedeno zgoraj, zanimanje za igro hitro izgine.

  Zaključek

  "Arthmani" je računalniški pripomoček, zasnovan posebej za igralce, ki želijo zmagati in se izogniti pravilom igre ob strani. Program je ustvaril naš domači razvijalec, vendar se uporablja v mnogih državah, vključno z Združenimi državami Amerike. Navedite glavne teze, ki jih morate vedeti pri delu z "Artmanom":
 • Če program ne vidi procesa, potem je najverjetneje kriv "PASS". Poskusite ga onemogočiti na nadzorni plošči ali uporabite pripomoček tretje osebe, ki lahko obide nadzor nad računom in najde vse procese.
 • Prav tako najti postopek bo pomagal največjo različico "Artmani", ki lahko obide nadzor uporabnikov.
 • Spremembaštevilo vložkov, življenj, moč, inteligenco in denar je mogoče s pomočjo "Artmana". Vnesite trenutno številko in jo najdite v programu. S pomočjo pregleda določite zahtevane podatke in spremenite njihovo število.
 • Na žalost ne boste mogli uporabljati programa "Arthmani" v spletnih igrah!
 • Registracijska koda Artmoney je na voljo na internetu na piratskih spletnih mestih.
 • Kupite polno različico programa - to je načeloma! Ampak, če se lahko imenuje pravi igralec, ki ure za nove izdaje in časti starih iger, vam priporočamo, da ga kupite.
 • Tudi s pomočjo programa lahko prekinete staro dobro igro "Warcraft". Upoštevajte, da je vsaka enota virov ena decimalka. Torej, sto tisoč zlatih tisoč.
 • ​​V tem članku bomo izvedeli, kaj storiti, če program izda: "Ne morem odpreti procesa Artmoney."

  Sorodne publikacije