Igra "Space Rangers 2": kode in kode

Leta 2004 je izšla igra, ki združuje številne žanre, in sicer "Space Rangers 2". Kode za ta projekt so sposobne opremiti lik z vsemi potrebnimi materiali in oklepom zob. Več o tej igri bomo obravnavali v članku.

Nekaj ​​zgodovine

Projekt je leta 2004 izvedel ruski studio Elemental Games, ki se je distribuiral pod pokroviteljstvom založnika 1C, katerega logotip je bil pogosto najden na diskih, ki se začnejo z dvema tisočema. Igra je ustvarila majhna skupina navdušencev brez oglaševalske akcije. Vse pozitivne ocene na različnih forumih pustijo igralci, ki so po naključju kupili igro v trgovini. Od leta 1999 do 2005 so razvijalci delali skupaj, potem pa so njihova stališča o razvoju skupne igralniške industrije odšla. Kot rezultat, eden od ustvarjalcev prekinil, ustvaril podjetje Katauri Interactive in odšel v Kaliningrad.


Ker do leta 2011 nihče ni resno igral, so vse pravice prešle na 1C. Vse dodatke, dodatke in šifre za Space Rangers 2 so napisali navijači. Lastnik franšize se je zato potrudil vzpostaviti stik s skupino privržencev in jih vključiti v delo na nadaljevanju serije. Kot rezultat, družba 1 C uspelo sprostiti v letu 2013 projekt "Space Rangers 2: Revolution". Goljufije, goljufije in drugi triki niso izginili in so še vedno v javni domeni.

Plot

Bistvo igre je, da obstaja veliko kozmičnih ras, od katerih ima vsaka svoje značilnosti:
 • Maloks je odličen bojevnik, vendarposebnega uma ne razlikujejo. Povežite se s pirati, saj so zelo koristni v bitki.
 • Ležaji so zapleteni in označeni z amfibijo s štirimi rokami. Pogosto je poplavljena z vesoljskim piratstvom.
 • Gaals so miroljubni filozofi in kritiki. Poskušam se izogniti vojaškim konfliktom.
 • Fayan je rasa znanstvenikov. Imajo vijolično kožo in so hermafroditi. Ampak, če se nekdo prvič pojavi z naprednim orožjem, enako velja za Faymana.
 • Ljudje so vrsta bitja, ki je uspela tako v vojni kot v politiki, ekonomiji in diplomaciji.
 • Vse te organske civilizacije so se soočile z grožnjo, ki jih je uspela združiti - vdor Dominatorjev, ki so se odločili uničiti omenjeno zavezništvo.


  Secret Codes
  Igra Space Rangers 2 ustreza žanrom RPG, strategiji na vrsti, iskanju, strategiji v realnem času in akciji. Ta kvintesenca daje neizčrpno priložnost za ustvarjanje različnih modemykeramov, dodatkov in drugih izkušenih programerjev. Za vnos kod v "Space Rangers 2" vam ni treba pritisniti na tipko "tilda", na katero so ljudje že navajeni. Ekipe samo vstopajo na pravo mesto. Redka igralka uporablja vse ekipe. Običajno je gospodovska skupina sestavljena iz 5 ali 6 ali celo manj. Za aktiviranje morate namestiti različico 1.6. To se dogaja z namestitvijo ventilatorja, ki ustvarja nadgradnjo "Space Rangers 2: Dominator". Goljufije so običajnoUporablja se naslednje:
 • CTRL + SHIFT + pištola - zadnja beseda je na tipkovnici preprosto slepo natipkana, ni je mogoče prikazati. Učinek kode je preprost - vsi topovi se dodajo eden za drugim.
 • CTRL + SHIFT + naprava - niz dobre opreme.
 • CTRL + SHIFT + showmap - ukaz vam omogoča, da odprete celoten zemljevid galaksije.
 • CTRL + SHIFT + bog - aktiviran je Božji način. Igralec postane neranljiv.
 • To je standardni set za vse igralce, ki želijo preživeti igro brez veliko stresa. Samo da bi ubil čas.

  "Revolucija"

  Kot je bilo že omenjeno, so razvijalci svojo pozornost usmerili na projekt zaradi notranjih nesoglasij. Zato je dodatek "Revolution" povsem plod skupnega dela skupine navijačev in podjetja 1C. Hkrati pa moramo spoštovati te navdušence, ker so bile nove kode za "Space Rangers 2: Revolution". Priljubljeni so:
 • CTRL + SHIFT + piratecall - ukaz vam omogoča klic v sistem vesoljskih piratov.
 • CTRL + SHIFT + expa - doda igralcu milijon točk izkušenj, ki jih je treba nekako porazdeliti. To pomeni, da je zagotovljeno trenutno črpanje na visoko raven.
 • CTRL + SHIFT + warriormax - Vsi sistemi, ki pripadajo zavezništvu, začnejo takojšnjo proizvodnjo vojnih ladij.
 • Seveda, to niso vse kode "Space Rangers 2". Podrobnejše sezname najdete v vseh vrstah tematskih forumov in portalov igralnih skupnosti, ki se neposredno ali posredno nanašajo na to igro.

  Sorodne funkcije

  Izkušeni igralec se zagotovo nauči na parceli nekaj bolečinepoznanstvo - seveda prvi del Mass Effecta. Ista tekma s podobnimi lastnostmi:
 • Maloki je do rogov.
 • Feyane zelo spominja na Azarija.
 • Gaalete so podobne Aalarijem.
 • Splošne značilnosti ploskve so prepoznavne tudi:
 • v "vesoljskih Rangerjih" se zavezništvo nasprotuje Dominatorjem;
 • pri Mass Effect - mehanska rasa žetev, ki so prišli na žetev organskih pridelkov.
 • Obstaja logično vprašanje: kdo je sposodil idejo? Na prvi pogled se zdi, da sta BioWare in Electronic Arts domači razvijalec. Morda je ta argument bolj tehten, glede na to, da je bila prva igra o "Rangersih" izdana leta 2002, in Mass Effect - šele leta 2007.
  V bistvu pa vse to ni tako pomembno. Tudi če zahodni razvijalci sposodil idejo, je vesolje "Space Rangers" prejel dostojno ponovno rojstvo, razširitev in logični ud. To ne more, ampak prosim ljubitelje žanra.

  Zaključek

  Kljub vsem zapletenostim igralniške industrije so bili "Rangersi" zelo priljubljeni v Rusiji. Ko je igralec po nesreči naletel na disk v trgovini, je pustil odgovor, da je igra mojstrovina, potem pa brez kakršnega koli dela patosa in pretiravanja lahko trdimo, da prizadevanja razvijalcev niso ostala nezaščitena. Možno je reči neskončno, da je ustvarjanje in boljše, z naprednejšo grafiko, mehaniko in kupom drugih "slanih". Ampak za razvijalca, en pregled, kot "The Game - Real Masterpiece" pomeni veliko več kot ducat komentarjev "Nič tako, pojdite za nekajkrat".
  VSpace Rangers "ima svojo" dušo ". To ni tipična uspešnica, temveč briljantna ideja ruskih razvijalcev, ki so se preprosto združili in ustvarili najboljšo igro na svetu. Lahko je reči, da so to naredili prav. Naj podjetje ne bi več obstajalo, ljudje pa so verjetno pozabili na svoje ustvarjanje, vendar je projekt še vedno priljubljen med uporabniki. "Rangerje" igrajo tisti, ki se želijo odreči nostalgiji. Vso lepo igro!

  Sorodne publikacije