Domača računovodska programska oprema: pregled, opis in povratne informacije

Denar je pomembna sestavina v sodobnem svetu. Vsi to razumejo. Vendar pa mnogi v Rusiji živijo od plač do plač, pri čemer se šteje vsak peni. Zato domači računovodski program postane pravi pomočnik. Konec koncev, to vam omogoča, da nadzirate vsak peni.

Uvod

Zanimivo je, da bo po statističnih podatkih približno petdeset odstotkov vprašanih začelo s snemanjem. Obstajajo tudi tisti, ki so prešteli vse stroške, zapisali v zvezek. To je seveda boljše kot nič. Ampak zakaj ne bi uporabili bolj priročno možnost - programe za vodenje domačega računovodstva? Dovolj je, da se posredujejo samo podatki o nastalih stroških in prihodkih, vsi drugi izračuni pa se bodo izvajali s programom. Zagotovila bo podatke o stanju razpoložljivih sredstev itd.


Kdo potrebuje nadzor nad stroški?

Da ne bi zapravljali časa z delom, prenosom in nameščanjem programa za domače računovodstvo, morate jasno razumeti, kdo je pomemben.
 • Za tiste, ki porabijo ves denar. Ti ljudje imajo stabilno plačo, toda do konca vsakega meseca je njihova denarnica popolnoma prazna. Kakšen je problem, s katerim se porabijo sredstva? Da bi to razumeli, boste potrebovali preprost računovodski program na domu.
 • Za tiste, ki imajo posojila ali brezobrestna posojila. V tem primeru je nadzor stroškov še posebej pomemben. Konec koncev, prestopni plačila pokvari kreditne zgodovine, in nepravočasno odplačilo dolgov -odnose s prijatelji ali sorodniki. S kompetentnim načrtovanjem vam bo program za vodenje domačega računovodstva omogočil odplačilo posojil ne le na čas, ampak tudi hitreje, kot je bilo načrtovano.
 • Za tiste, ki imajo finančni cilj. Obstajajo ambiciozni ljudje, ki ne samo sanjajo, ampak si prizadevajo tudi za uresničitev svojih želja. Domači računovodski program je njihov zanesljiv in zanesljiv pomočnik. Omogoča vam, da nastavite zahtevano količino, trajanje akumulacije in druge parametre. Z odlaganjem določenega zneska denarja iz vsake plače ali drugega dohodka lahko spremljate, koliko je že na voljo in koliko je še ostalo za dosego cilja.
 • Obstajajo tisti, ki ne potrebujejo računovodskega programa na domu. Mnenja pravijo, da ni koristna za vse. Brez potrebe je najbolje, da ne porabite časa za namestitev in prenos programa, ki vam omogoča, da upoštevate in nadzirate finance.


  Opis in pregled

  Zato lahko na podlagi zgornjih podatkov ugotovite, ali potrebujete program domačega računovodskega računovodstva ali ne. Zdaj je ostalo, da izberete najbolj primeren za vas.
  Veliko je programov, ki jih začetnik ni imel dovolj. Če ukrepate s poskusi in napakami, boste morali porabiti veliko časa. Bo mu omogočilo, da shranite svoj pregled doma računovodskih programov z bolj ali manj podroben opis vsakega od njih. Celo nenatančno poznavanje funkcionalnosti bo olajšalo izbiro in ne izgubljalo časa za neuporabne naprave, ki zamašijo pomnilnik računalnika in ne prinašajo nobenega povračila.Programi za računovodstvo so razdeljeni na plačane in brezplačne. Obstajajo tudi tisti, ki ponujajo dodatno plačilo za dodatno funkcionalnost. Zato je bolje, da se takoj odločite sami, ali ste pripravljeni nositi stroške ali verjeti vsak peni, zato upoštevajte samo tiste možnosti, ki jih lahko uporabite brezplačno.
  Ni vam treba misliti, da je brezplačna programska oprema proizvod nizke kakovosti. S svojimi glavnimi finančnimi funkcijami - odlično ravnajo. Praviloma morajo uporabniki dodatno plačati za spektakularno obliko in vse vrste modnih čipov, brez katerih ne morete.

  Družinski proračun

  To je neverjetno preprost program, ki močno poenostavlja življenje uporabnikov. Njegova značilnost je, da uporabnik potrebuje najmanj ukrepov. Ne smemo pozabiti vnesti podatkov o lastnih prihodkih in odhodkih. Vse ostalo počne program.
 • Vključuje dohodek v različnih kategorijah. To je pomembno za tiste, ki živijo ne samo na eni plači.
 • Omogoča, da upoštevate dolgove, posojila, vloge in druge finančne izračune. To je pomembno za ljudi, ki imajo posojila ali, nasprotno, želijo pomnožiti svoja sredstva z uporabo razpoložljivih metod.
 • Obstaja samodejna funkcija kategorije. Pri vnosu stroškov morate začeti vnašati ime izdelka ali storitve, za katero so bila sredstva porabljena. Sam program vas bo pozval, v katero kategorijo vnesti podatke.
 • Za tiste, ki niso navajeni na zaznavanje informacij z zaslona, ​​je na voljo funkcija knjigovodstva.
 • HomeBank

  Ta program lahko uporabljate popolnoma brezplačno.Omogoča vzpostavitev stabilnega nadzora nad prihodki in odhodki. Prav tako lahko uporabnik obvladuje spretnost načrtovanja in vnaprej označi proračun.
  Razvijalci so omogočili uvoz podatkov iz Microsoft Money, Quicken in nekaterih drugih aplikacij. Kaj to pomeni? Če ste že sledili financam v drugem programu, se ne boste izgubili in vam ni treba zbirati statističnih podatkov. Lahko preprosto prenesete informacije. Program je sposoben najti podvojene transakcije. To je zelo koristno za pozabljive uporabnike, ki se ne spomnijo, ali so plačali za to ali ne, in ker to počnejo znova.

  "Družinski računi"

  Še en koristen program, za katerega vam ni treba plačati niti centa. Možnost za tiste, ki so utrujeni od spraševanja večnega vprašanja: kam je šel denar? Tudi z izvorom dohodka takšni ljudje porabijo vse čisto in se potem sprašujejo. Prednost programa je, da ne nadzoruje le izdatkov, ampak tudi dohodke in dolgove. S podrobnimi informacijami o svojem finančnem položaju lahko načrtujete stroške. Tako lahko postopoma pridobimo nadzor nad lastnim denarjem, se akumuliramo na dolgo želeni cilj ali poskušamo povečati dohodek, če denar še vedno kategorično manjka. Program je na voljo več posameznikom, od katerih vsak lahko ustvari svoj račun z geslom.

  CashFly

  Preprost in priročen program, ki ga lahko obvlada vsak uporabnik, ki želi omejiti osebne ali družinske finance. Po kopičenju statistike prihodkov in izdatkov lahkograditi grafiko To bo zagotovilo vizualne informacije o stroških in drugih finančnih transakcijah. Program deluje z različnimi valutami, torej ne samo tistimi, ki so navajeni na vse stroške v rubljih. Uporabniki lahko oblikujejo lastne načrte, natisnejo predhodno vnesene podatke in imajo dostop do drugih uporabnih funkcij. Na primer, lahko zaščitite dostop do računa z geslom in se prepričajte, da nobena tretja oseba ne dostopa do vaših zaupnih finančnih informacij.

  "Domače računovodstvo"

  Dovoliti nadzor osebnih ali družinskih financ. To je zelo priročno. Konec koncev, začenši voditi proračun sam, lahko uporabnik sčasoma ustvari družino. Ni mu treba iskati novega programa. Ta možnost je tako preprosta, da ne zahteva resnega znanja v računovodstvu. Najpomembnejša stvar za uporabnika je, da pravočasno spremlja svoje stroške in članke o obnavljanju proračuna. Na podlagi teh informacij program oblikuje statistiko in vam omogoča, da naredite nekaj napovedi, načrtujete stroške itd. Ker je računovodsko financiranje - to je prvi korak pri pridobivanju nadzora nad njimi.

  AbilityCash

  Po prenosu in zagonu takšnega programa se zdi njegov vmesnik preveč preprost. Vendar pa prvemu vtisu ne smete zaupati. Hkrati morate porabiti le pol ure, da boste razumeli vse funkcije in razumeli vse prednosti AbilityCash-a.
  Eden od njih je, da je uporaba programa za računovodstvo lahko popolnoma brezplačna. To še posebej velja za tiste, ki začnejopot do finančne svobode. Konec koncev, da bi dosegli materialne cilje, je lahko koristen kateri koli znesek. Z uporabo programa lahko ustvarite različne račune. Valuta ne sme biti samo ruski rubelj. Uporabniki imajo na voljo druge možnosti. Predpomnjene podatke lahko izvozite v tabelo.

  "Vaš denar"

  To je še ena točka na seznamu najboljših programov za domače računovodstvo, ki vam omogočajo, da izkoristite nadzor nad svojimi financami. Lahko upoštevate ne le tekoče prihodke in odhodke, temveč tudi načrtujete. To je zelo priročno. Ta funkcija vam omogoča, da resnično ocenite svoje finančno stanje in preprečite prekomerno porabo.

  Zen-Mani

  Ta program je idealen za tiste, ki si želijo nadzora nad svojim finančnim stanjem, vendar ne želijo opravljati nobenih transakcij sami. Z uporabo Zen-Mani lahko dosežete naslednje naloge:
 • ugotovite, kakšni so stroški;
 • odplačevanje dolgov in posojil, ko so na voljo;
 • odložijo za počitnice ali v druge namene;
 • vse stroške načrtujte vnaprej.
 • Zen-Mani je izdan tudi kot aplikacija, za nekatere uporabnike pa je lahko še posebej uporaben. Če program povežete z internetno banko, vam ni treba vsako transakcijo opravljati sami.

  MoneyTracker

  Program, ki vam omogoča nadzor nad svojimi financami, ima velik nabor funkcij. Vendar pa po mnenju uporabnikov niso vsi enako koristni. Tako kot drugi analogi, ta program vam omogoča, da bi stroške in prihodke, in nato analizirati finančnena podlagi zbranih statističnih podatkov. Uporabniki lahko upoštevajo dolgove, posojila, prihranke in druge cilje. Najdete lahko tudi finančne rezerve in tiste kategorije, ki porabijo največ.

  Pozitivne ocene

  Ni izdelka, ki bi ga uporabniki popolnoma zadovoljili. Domači računovodski programi niso nobena izjema. Nekateri ljudje mislijo, da resnično pomagajo pri štetju denarja, se ne trudijo in zbirajo za finančne namene. Sčasoma sem se naučil obvladovati prihodke in stroške, ki so postali navada. Čeprav niso želeli dodatno beležiti stroškov, so uporabniki opazili, da so prenehali kupovati nepotrebno in zniževali denar na veter.

  Negativni odgovori

  Obstajajo tisti, ki niso spremenili svojega finančnega vedenja. Takšni uporabniki menijo, da so programi za domače računovodstvo neuporabni in priporočajo, da ne porabijo svojega časa. Ali lahko dosežete svoje cilje ali ne, ne morete reči vnaprej. Od vas je odvisno, kateri finančni rezultat vas bo pripeljal do redne in vestne uporabe najboljših programov za domače računovodstvo.

  Sorodne publikacije