"Skyrim", safirska krempelj: kje jo najdemo

V igri "Skyrim" je safirska kremplja izjemno redka artefakt, ki ga je mogoče dobiti le na en način. Posedovanje te teme daje igralcu dostop do dodatnih veščin in zlata.

Ampak, da bi ga dobili, morate iti skozi vrsto nalog. Preprost na prvi pogled nalogo je mnoge Dovakinove prisilil, da so po smrti umaknili zadnjo ohranitev.

Opis

V igri "Skyrim" je safirna krempelj, tako kot vse druge podobne predmete, namenjena za odpiranje vrat. Takšna vrata običajno najdemo v starodavnih jamah. Ne moremo jih razbiti z magijo ali s pomočjo bližnjic. Za njimi so skriti dragoceni zakladi, ki jih najdemo v običajnih skrinjicah. Zato imajo kremplji posebno vrednost. Poleg neposrednega namena se lahko kremplji prodajajo trgovcem za dobro vrednost kjerkoli na svetu "Skyrim". Sapphire kremplji se lahko pridobijo šele po opravljenem iskanju.


Da bi ga dobil, naj igralec odide v vas Aivarsted.

Začetek iskanja

Vas Aivarsted je na severu. Če igralec ne razišče tega dela zemljevida, bo moral iti dolgo časa. Najbližje mesto vasi je Wightran. Toda lokacija se nahaja v gorah. Igralec se mora zaobiti ali se prebiti skozi. Po tem, pojdite do stopnic, ki vodijo v Krv sveta. Nedaleč od vhoda na stopnice je reka. Če hodite po njem, boste prišli v Ayvaerstedu. Ko pridete v vas, morate najti gostilno. V njej lastnik govori z žensko in se pritožuje, da bo letelblizu gomile, duhovi. Dovakin bi moral začeti pogovor z lastnikom in poklicati, da preveri lokacijo. Po soglasju sogovornika se v reviji pojavi iskanje.


Kje najti klavzulo o safirju v "Skyrim"

Pred odhodom v kupino je treba pripraviti. Bolje je zaloge zdravil, ki odstranijo negativne učinke. Po vstopu v gomilo je potrebno prečkati več vrat. Pot med njima Dovakin je blokirana s pastmi različne kompleksnosti. Pred železno rešetko so trije vzvodi. Ekstremna desna aktivira sproščanje zastrupljenega igralca puščic. Ostala dva odpirata pot naprej. Če želite iti skozi rezila, je najbolje, da uporabite krik "Ripple". Potovanje bo počasi lahko zaznalo nevarnost. Najbolje je, da se premaknete v skritem načinu. Torej ne boste le pripravljeni na mehanske pasti, temveč boste lahko nenadoma napadli zbujanje Draaure.

Sapphire kremplji v Skyrimu: kje vzeti

Po prehodu vseh testov, junak gre na vilice. Pred njim sta dve vrati brez ključavnic. Tisti, ki je na hodniku desno, vodi v slepo ulico. Morala bi iti naravnost. Za vrati je duh, ki ga je gostitelj konobe opozoril. Da ne bi povzročili nenadnega napada, morate pred vstopom na zadnja vrata vklopiti način zasebnosti. Tako bo igralec lahko opazoval dejanja duha, ostajal neopažen in celo vodil prikrit napad. Nasprotnik je občutljiv na fizične napade, tega ne počne. Vendar pa ima čarobno uničenje in aktivno uporablja amulete. Če glavni razred vašega junaka ni "čarovnik", potem je boljeuporabljajte pištole Lahko tudi metaš duhove s Cry, da bi imel čas, da mu udariš nekaj udarcev. V oklepu z dodatno zaščito pred čarobnimi napadi, da bi premagali duha ne bo delovalo. Po zmagi bo Dovakin našel dnevnik, ki opisuje razloge za pojav duha. Izkazalo se je, da je duh navadni lovec, ki je vzel poseben napoj za zlovešč pogled. Eden od teh napitkov je na mizi, drugi v obleki. Je edinstvena in ni več v svetu "Skyrim". Sapfirske kremplje bodo sprejele junaka, potem ko bodo mojstru gostilnice dali dnevnik. Z njim lahko odprete vrata v gomili, najdete zaklad in besedo Crick na steni.

Sorodne publikacije