Kako uporabljati kode na "Skyrim" na duši zmajev

Duše zmajev igrajo pomembno vlogo v igri "Skyrim", ker brez njih ni mogoče odkriti in se naučiti novih besed sil. Zato bo moral vaš junak veliko potovati na zemljevidu, da bi našel te krilate nasprotnike. V našem majhnem pripomočku boste izvedeli, kje lahko iščete pošasti, kot tudi, kako uporabiti kode na "Skyrim" na duši zmajev.

Opis spretnosti

Preden se naučite kode za dušo "Skyrim", razumimo, zakaj so sploh potrebne. Ko boste napredovali skozi glavno črto ploskve, bo vaš junak lahko nadziral glas in izgovarjal besede moči (TUUMI). Kaj pomeni ta spretnost? Glas je stavek, ki se govori v zmajevem jeziku in ima določen vpliv na nasprotnike ali protagonista. Po uporabi besede moči boste lahko postali neranljivi, videli boste skozi stene, premagali velike razdalje v sekundi, dihali ogenj ali mraz in še veliko več.

Vsakdo lahko preuči 20 Kryatov in vsaka od njih vsebuje tri besede moči. Če želite odpreti Tu'rozum, ga morate najprej najti. Da bi to naredili, boste morali najti Steno sil, na katerem so rune napisane v zmajevem jeziku. Pogosto so takšni artefakti najdeni v severnih ruševinah ali v bližini zmajev. Ko vaš junak bere Word of Power, se bo pojavil v inventarju. Ampak, da bi začel uporabljati, moraš preživeti zmajevo dušo. V ta namen je treba ubiti enega od teh krilatih pošasti in absorbirati njegovo bistvo. Precej težka pot, še posebej, čeNimate časa za iskanje. To je veliko lažje uporabljati posebne kode na dušo zmajev "Skyrim". Toda preden se naučite o njih, poglejmo, kako najti te pošasti brez uporabe "nesportnih" metod.

Kako priti duše zmajev

Če želite odpreti in popolnoma prenesti vse besede sile, boste morali najti več kot ducat teh krilatih pošasti. Ampak problem je, da se v "Skyrim" prostorih zmaji ne dogajajo tako pogosto, kot bi si želeli. Da bi jih našli, boste morali preživeti več kot eno uro igre. Preučiti besede sile, ne da bi uporabili kode za dušo zmajev "Skyrim", bo problematično, ker se bitja srečujejo zelo redko. Če pa ne želite uporabiti takšnih "nesportnih" metod, lahko najdete krilate na teh lokacijah:

 • Višina "Bachelor Language". Poiščite to lokacijo v gorah, južno od Riftane.
 • Jesenska stolpnica, ki se nahaja pod Aivarstede.
 • Pot Drevnih. To bivališče zmajev je desno od reke Folk.
 • Vrh severnega vetra. Ta lokacija je skrita severozahodno od Stone Shore.
 • Vrhunec Starodavnih - den, ki se nahaja malo južneje od Morfal.
 • Dvokraki vrh. Ta lokacija se nahaja v bližini ruševin Raldbetchar.
 • Greben z okostjem. Ta lokacija je v barjih med Riftenom in Windhelmom.
 • Krater Dragon's Tooth je lokacija v bližini Karvastena.
 • Mount Antor. Zmajev brlog je skrit na vrhu hrbtenice, ki se nahaja južno od azurnega svetišča.
 • Obstajajo takšne lokacijeprednost - čez nekaj časa po umoru v teh krajih je nova krilata zverina. Torej se lahko tuširate z večkratnim obiskom teh lobijev. Tudi, če redko uporabljate "hitro premikanje" na poti, se bodo zmaji, ki niso vezani na katerokoli lokacijo, pogosto našli na vaši poti v igri Skyrim.

  Cheat code na dušo zmajev

  Če želite odpreti in raziskati vse Cry, potem morate ubiti več kot 50 križarjenja pošasti. In njihovo iskanje bo trajalo veliko časa. To je veliko lažje uporabiti posebno kodo na dušo zmajev "Skyrim 5". Če želite to narediti, odprite igralno konzolo s tipko "~". Nato v vrstico vnesite naslednjo vrstico: player.modav dragonsouls N. Zamenjajte N s številom želenih tušev in vnesite podatke. Po tem boste lahko odprli vse joke brez napora ali časa.

  Sorodne publikacije