Pioneer MVH-AV270BT: fotografije in ocene

Sprejemnik Pioneer MVH AV270BT-2 din - kasetofon z zaslonom na dotik, ki nima pogona. Pri starejših modelih je prisoten. Namenjen je uporabnikom, ki imajo pametne telefone za komunikacijo s snemalnikom in podpira sinhronizacijo z napravami Apple in operacijskim sistemom Android.

Kratek opis

Avtomobilski radio Pioneer je nova serija 2-dinskih snemalnih plošč z upravljanjem na dotik. Ima funkcije, kot so "Bluetooth", sinhronizacija z mobilnimi napravami in številne druge inovacije. Zdaj je meni Russified, kar je prispevalo k rasti priljubljenosti modela na ruskem trgu.

Značilnosti magnetofonaVelikost2 dinNosilci, ki jih podpira magnetofonMP3 WMA, JPEG, MPEG4 WAW, AAC 28)


Največja moč na kanal, W50Število priključnih kanalov

)

4Format radiaFMShranjeni radijski sprejemniki 56)


24Velikost zaslona, ​​palci6Tehnologija zaslonaTFTBarva pod vichuvannyardeča

Značilnosti

Kasetni predvajalnik Pioneer MBH-AV270BT - starejši model predvajalnika Pioneer MVH-AV170. Postala je bolj funkcionalna in privlačna. Modul Bluetooth je bil dodan novi različici. Pregled Pioneer MVH AV270BT se mora začeti z dejstvom, da je njegova zasnova podobna modelu mlajšemu. Kontrolni gumbi so na levi stranizaslon, raven s primerom. Vhod za uporabo pomnilniških naprav USB se nahaja na zadnji strani predvajalnika kasete, kot tudi na pomožnem. Nekdo lahko reče, da je nerodno, vendar lahko izstopanje iz kasetnega snemalnika poškoduje estetiko kabine.


Meni je podoben meniju starega modela, razen izgleda novega gumba za povezavo Bluetooth. Z njim lahko enota postane prostoročna slušalka, poleg tega pa bo uporabnik lahko poslušal glasbo, ki se prenaša iz naprave. Pioneer uporablja tehnologijo, ki izboljšuje kakovost pogovora za Blutus, tudi pri vožnji z odprtimi okni. Daljinski mikrofon ima tudi svojo vlogo kot zvok med pogovorom. Če želite poslušati glasbo prek "Bluetooth", je dovolj, da na pametnem telefonu poiščete radijski snemalnik v bluetooth napravah in se nato povežete. Ponavljanje povezav ni potrebno, z vključitvijo "Bluetooth" v telefon, se bo samodejno povezal s predvajalnikom kasete. Ko uporabljate flash pogone, je navigacija po datotekah tako preprosta kot stara različica. Kasetofon podpira vse mape, če pa zemljevid vsebuje nepodprto vrsto večpredstavnosti, postanejo ustrezne mape in datoteke neaktivne. Pri predvajanju posnetkov predvajalnik samodejno prikaže naslov albuma, ime skladbe, izvajalca in ime albuma. Z novo različico kasetofonov je možno previti skladbo s klikom na katerokoli točko časovne vrstice (ta funkcija v prejšnji različici ni bila na voljo).


Pioneer MVH AV270BT podpira vse najbolj priljubljene formate, kot so MP3 JPEG, MPEG4 WMA in, kar je najpomembneje, WAW. Datoteke z dovoljenji za podatkeTehta malo, kar vam omogoča, da na bliskovni pogon prenesete čim več skladb ali filmov. Gledanje filmov - ni najpomembnejša funkcija tega snemalnika. Konec koncev je kupljen za visokokakovosten zvok, ne glede na prisotnost zaslona, ​​ki tukaj služi kot pomožna funkcija. Zahvaljujoč njemu je zelo priročno krmiliti kasetofon s preklapljanjem posnetkov, filmov in fotografij. Sprejemnik Pioneer MVH AV270BT ima 5 nastavitev izenačevalnika. Na voljo so tudi 2 reži za nastavitve po meri. Poleg tega lahko vsako frekvenco dodatka izenačevalnika spremenite tako, da izberete popoln zvok za sebe.
Zadnja plošča vključuje priključek za avto, priključek za zunanjo anteno in priključek RCA za uporabo zvočnikov. Na voljo je tudi priključek za uporabo krmilnih gumbov, s katerim lahko uporabite vse funkcije sprejemnika iz gumbov na volanu. Za večjo estetiko je priključek USB nameščen tudi za kasetofon. Nastavitev zvoka snemalnika ni omejena. Obstaja tudi video nastavitev, ki vam omogoča spreminjanje svetlosti videa, kontrasta, nasičenosti in barvne korekcije. Preklapljanje predvajalnika kasete je zelo preprosto in enostavno, poleg tega pa lahko priljubljenemu mestu dodate še nekaj posebnih nastavitev za hiter dostop.

Analogi

Analogi takega kasetofona so Pioneer MVH-AV190 Pioneer MVH-AV170 in številni drugi 2 din snemalniki. Podobne modele izdelujejo podjetja Kenwood, Alpina in Sony. Vsaka naprava ima svoje posebne lastnosti, kot so prisotnost "Epl Car Play", "Bluetooth", sposobnost zasinhronizirate z napravami za naprave Android in Epl, napajalnik, adapter za parkirno kamero in druge funkcije.

Mnenja

Zahvaljujoč visokokakovostnemu zvoku in novim funkcijam so pregledi o Pioneer MVH AV270BT pogosto bolj pozitivni kot negativni. Zaradi tega je kasetofon postal priljubljen med vozniki v Rusiji. Pros:
 • odličen zvok, ki je bil dosežen zahvaljujoč novi zvočni kartici;
 • Čudovita vgrajena antena, ki lovi radijske postaje na razdalji do 100 kilometrov;
 • svetel in nasičen prikaz;
 • prisotnost "Bluetooth" in sinhronizacija z mobilnimi pripomočki;
 • kakovost zvočnika;
 • lepo osvetljevanje krmilnih gumbov;
 • priključek pod vzvratno kamero;
 • oblikovanje;
 • podpirajo vse priljubljene avdio formate.
 • Proti:
 • nadzor gumbov, medtem ko se lahko povečanje in zmanjšanje obsega odda v kodirnik;
 • Zvok parkiranja se prekine z glasbo ali radijskimi zvoki, ko je parkiran;
 • zelo majhen obseg dohodnega klica;
 • osvetlitev v eni barvi;
 • kakovost prikaza (vidni piksli);
 • brez daljinskega upravljanja;
 • ne prikaže imena skladb, albuma in izvajalca med predvajanjem prek povezave Bluetooth.
 • Zaključek

  Pioneer MVH-AV270BT je dobra izbira za tiste, ki ne želijo skrbeti za kompleksne nastavitve menija. Na osnovi tega snemalnika lahko zgradite dober avdio sistem z odlično kakovostjo zvoka.

  Sorodne publikacije