Kako ugotoviti, kakšne vrste ipad so v mojih rokah?

Vsi Ayapadi so kot drug drugega kot bratje dvojčici, tako da gledajo na njih s strani, za neizkušene osebe je zelo težko ugotoviti, v katero blagovno znamko ste vzeli napravo. V resnici pa ni vse tako težko. Obstaja veliko odtenkov, ki bodo uporabniku povedali, katero tablico ima v rokah. Oglejmo si te nianse, da bi zlahka prepoznali model naprave.

Kot je razvidno iz fotografije, je enostavno ugotoviti, katera tablica je ena ali druga iPad. Samo trije so.
 • Linija deset-palčnih tablet - imenuje se preprosto airpad.
 • Osem centimetrov, z naslovom "Mini".
 • In končno, trinajst palčni vladar, imenovan "O".
 • In potem v vsaki vrstici morate razumeti nianse videza samega iPad-a. Zato je vprašanje, kako ugotoviti, kakšne vrste ipad imam, še vedno zelo pomembno.


  Prvi modeli iPad

  Prva tableta Apple je prišla v prodajo leta 2010 in jo je enostavno definirati. Ta model se je pojavil v prodaji samo s črnim zaslonom in brez kamere. Zato je pogled na takšno tablico dovolj za odgovor na vprašanje, kako ugotoviti, kakšno vrsto ipad imam. Če ni kamere, potem je to ravno prva generacija iPad-a.
  Poleg tega je videz priključka za napajanje zelo pomemben pri določanju vrste tabličnega računalnika. Toda zunanji znaki prve generacije Ayapadov so tako zgovorno izdani, da je težko zamenjati, tudi če ne iščemopriključek za napajanje.

  Tablete druge in tretje generacije

  Leto po tem, ko so se pojavile prve Appleove tablete, izide druga različica tabličnega računalnika, kmalu in tretje. Prepoznavanje razlike med njimi ni enostavno vizualno. Zato, da bi odgovorili na vprašanje, kako ugotoviti, kakšne vrste ipad I, druga ali tretja generacija, morajo dobro poznati njihove značilnosti. Če govorimo o fizični velikosti teh naprav, bo izkušeni uporabnik samozavestno rekel, da je tretja generacija iPada rahlo božala, in celo lahko določi tableto na dotik. Toda povprečni uporabnik, še posebej, če nikoli ni imel take tablete v svojih rokah, lahko čutijo 06 mm razlike v debelini ne more. Enako velja za priključek za napajanje. V vseh treh tablicah prve generacije napajalnih konektorjev trideset kontaktov, v tretji generaciji pa je malo širši. Ampak kako ugotoviti, kakšne vrste ipad so v mojih rokah, če so vzorci primerjalni? Zato so za lastnike tablet na zadnji strani številke modelov.


 • iPad 2 je dobil številke A 13951396 in A 1397.
 • iPad 3 je bil izdan s številkami A 1403 A 1416 in A 1430.
 • Te številke so precej enostavne določite model naprave, vendar morate te številke poznati v pomnilniku ali voditi zapise v kakršni koli obliki.

  Izhod v svet iPad Mini

  Leta 2012 je Apple predstavil tableto z zmanjšano velikostjo, le osem centimetrov, ki se je imenovala iPad Mini. Prepoznavanje med drugimi tablicami je bilo precej preprosto, saj so imeli vsi modeli deset centimetrov. Toda z izdajo drugih modelov te velikostivprašanje, kako ugotoviti, kakšno vrsto ipad imam ("Mini") v mojih rokah, postane zelo pomembno. Začenši s tem modelom, podjetje preklopi na nov napajalni priključek, imenovan Lightning. Navzven se iPad Mini in iPad Mini 2 razlikujeta le v kakovosti zaslona. Najnovejša različica tabličnega računalnika ima zaslon Retina, ki močno izboljša kakovost slike. V modelu "Mini" tretje generacije je nova zlata barva.
  Poleg tega so na zadnji strani naslednje številke modela:
 • iPad Mini A 1432 A 1454 in A 1455.
 • iPad Mini 21458 A 1459 A 1460.
 • iPad Mini 315991600 A, A 1601.
 • Pojav četrte generacije ipad

  V enem letu s prihodom Mini tablet, Apple predstavlja celotno iPad iPad četrto generacijo. Po videzu se ne razlikuje veliko od svojih predhodnikov, vendar bodo izkušeni uporabniki lahko hitro razlikovali. Ima priključek Lightning Power in zaslon Retina. Čez nekaj časa, obstajajo polno-izrazit Air iPad in iPad Air 2. Ko pogledate na njih, ni vprašanje, kako preveriti, kaj ipad mora biti z mano. Ker ti modeli niso samo zmanjšali v velikosti, varčevanje deset-palčni zaslon, ampak tudi bistveno izgubili težo. Poleg tega je Air iPad 2 izgubil odklopnik, ki ga v odsotnosti lahko enostavno ločimo od starejšega brata.

  Druge možnosti za določitev modela Ayapedia

  Na vprašanje, kako ugotoviti, kakšno vrsto ipad imam, lahko odgovorimo še na več načinov. Prvi in ​​najlažji je, da se na embalaži tablete prebere znamka modela. Ampak ne morete narediti napake samo, čepo izdelavi v tovarni embalaža še ni bila razkrita. V drugih primerih se tableta in embalaža pogosto ne ujemata. Drugi način je, da vnesete njegove nastavitve, ko je tablični računalnik vklopljen, in odprite zavihek »O napravi«. Vsebuje številko stranke, v kateri je bila ta tablica sproščena. Ker vemo, je na internetu enostavno najti število modelov tablet, ki so bili izdani v tej zabavi. Torej, ko ste se naučili malo o iPad, lahko preprosto ugotovite, kateri model je v vaših rokah, in se ne boste zmotili.

  Sorodne publikacije