Artefakt "Srce oaze" v "STALKER: Klic Pripyata": kako ga najti in kaj je zanimivo

Morda bolj nenavaden, nenavaden in skrivnosten artefakt kot "Srce oaze", "Klic Pripyata" ne ve. To je res legendarna tema. Vsi v coni so slišali za njega. Nekdo verjame v svoj obstoj in nekdo ne. Toda ni nikogar, ki ne bi želel, da bi ga imel. O tem se pogovorimo podrobneje.

Kako najti artefakt

Obisk znanstvenikov in govorjenje z Ozerskim, major Degtyarev lahko prevzame nalogo, da najde legendarni artefakt "Srce Oaze". Iskanje ni lahko enostavno, vendar je vredno!
Odhod iz postaje "Yaniv", po železnici, do stavb na severozahodu. Tukaj lahko najdete spust v ječo. Bodite previdni - tukaj so insekti, ki živijo tukaj, kar lahko prinese veliko težav. Za njihovo uničenje je najbolj primerna pištola ali stroj. Potem, skozi labirint cevi, bo zalezovalec v prostorni sobi s stebri. Tu in nato se začnejo glavne težave. Vendar, če veste, kako naprej ukrepati, potem ne bo nobenih težav.


Poglejte in poglejte, da je eden izmed lokov bleščeč. Gremo skozi to in gremo naprej. Teleporter vas bo popeljal nazaj. Pojdite spet skozi lok. Včasih se bodo spremenile, včasih pa bodo ostale enake. Druga pomembna stvar je, da ko major Degtyarev preide pod zahtevanimi loki, ga teleporter ne bo več vrgel nazaj in se bo pojavil neposredno v prostoru z želenim predmetom - zeleno kroglo, ki visi na drevesu. Da, Stalker "Srce oaze" je končno našel!Če se junak počuti slabo in ne želi porabiti prve pomoči, potem lahko samo stojite v lokvi pod artefaktom - njegova življenjska moč je tako velika, da se razteza v polmeru več metrov. Hkrati bo lakota minila.


Vendar bodite previdni - takoj, ko se artefakt odstrani z drevesa, se bodo v njej pojavili psevdoposi. Lahko ga ustreliš ali pa se takoj umakneš na stopnice in se povzpnemo navzgor - da skozi vrata z vrati na poti nazaj ni treba. Potem po lastni presoji - lahko daš "Srce oaze" za znanstvenike in prejeli nagrado - 7 tisoč rubljev. Ali pa se prepustite, saj je artefakt edinstven in eden najbolj dragocenih v igri.

Katere lastnosti ima

, ima Artifact res odlične lastnosti. Zdravju dodaja +2, +2 na vzdržljivost, -2 na krvavitev, +1 na zasičenost. To pomeni, da zdaj lahko zaženete okoli Zone, ne vleče z vami izdelke z dokaj veliko težo. In povoji s pripomočki za prvo pomoč bodo morali porabiti veliko manj.
Na žalost ima "Oasis Heart" in resen minus. Močno bledi - sevanje +4. Moram nenehno požirati antirado, vendar je bolje najti artefakt "Bichur". On se samo bori s sevanjem -4 in lahko izravna negativne lastnosti dragocenega odkritja.

Vpliv artefakta na ud

Seveda delo, kot je "Srce oaze", ne more vplivati ​​na ud. In kot kaže praksa, je najbolje, da jo pustite sami. V tem primeru se novi diapozitiv ne bo prikazal v končni predstavitvi.
Toda če podarite artefakt znanstveniku, se izkaže, dagovorice o njem so se hitro razširile po coni. In gangsterji ga brezobzirno uporabljajo - obljubljajo, da bodo novinci pokazali pot do dragocene najdbe, preprosto jih odpeljejo na varno mesto in oropajo. Torej lahko pustiš artefakt in ne trpiš obsojanja vesti.

Sorodne publikacije