Kako ustvariti ruleto "KS: GO" in kakšne prihodke bo prinesla?

Ustvarjanje rulete v CS Game CS: GO je dokaj donosna dejavnost, ki lahko prinese veliko denarja, če je vse pravilno organizirano. Če želite začeti, se morate odločiti, za katere namene je ustvarjena. Če želite narediti takšno storitev za dobiček, boste morali poskusiti in vložiti nekaj denarja, da bi pritegnili igralce in kakovostno delo vira. Nato razmislite o tem, kako ustvariti ruleto "COP: GO" iz nič.

Koncept tržnega marketinga

Obstaja veliko različnih različic rulete, ki jih lahko ustvarite neodvisno. Lahko se prepričate, da uporabniki spletnega mesta plačajo za vstop ali ponudbo na dražbi za nekaj, kar se prodaja za manj vrednosti kot v Steamu. Ustvarite lahko ruleto "KS: GO", kot na drugih mestih, so zelo priljubljeni. Omejitve so samo vaša domišljija in razpoložljivi viri.


Spodaj so informacije o najbolj priljubljenih vrstah takšne rulete. To bo pomagalo določiti, kako ustvariti ruleto mesto "COP: GO":
 • Nakup vstopnic. Vsaka kupljena vozovnica poveča možnost zmage. Ta vrsta rulete je najbolj priljubljena, saj na tem principu dela več kot polovica lokacij.
 • Ruleta stvari. Tukaj mora uporabnik plačati kože in ne denarja. Vsako dostavljeno orožje bo ocenjeno s pomočjo trgovalne platforme Steam. Takšno omrežje rulet je približno 20%.
 • Pridobitev kož po polovični ceni za zmagovalno vozovnico. Enako je kot vV prvi obliki je potrebno kupiti vozovnico. Če zmagate, potem lahko kupite kožo po nižji ceni kot Steam.
 • Začetni primeri. Uporabnik lahko izbere več vrst primerov, ki so podobni tistim v CS: GO.
 • Ko se odločite za želeno ruleto, lahko prenesete ali kupite njen scenarij, ki se bo v prihodnosti preprosto preusmeril s pomočjo upravljalnika datotek v korenu mesta.


  Prejem dobička iz rulete

  Ko ste ugotovili, kako ustvariti ruleto "COP: GO" in jo določite v njeni vrsti, lahko razmislite o možnih prihodkih. Na primer, AWP Dragon Lore dnevno črpa 1000 ljudi. Za eno igro, bo uporabnik morali plačati 100 rubljev, in tako, na dan prihaja 10.000 rubljev dobička, in v mesecu lahko dobite vsaj 300 tisoč. Vse bo odvisno od zmagovalnih koeficientov. Ko se ustvari ruleta "COP: GO", boste prejeli približno enako raven dohodka. Prav tako je vredno poskrbeti za stave na druge kože z večjo možnostjo zmage.

  Koliko denarja potrebujete za naložbe?

  Obstajajo štirje elementi, ki morajo vložiti svoj denar:
 • Nakup ali razvoj scenarija rulete. Če želite ustvariti bolj profesionalno in kakovostno ruleto, morate najeti oblikovalca, programerja in obrtnika, ki bo stala vsaj 200 tisoč rubljev. Kupite lahko tudi pripravljen skript ali pa ga brezplačno prenesete.
 • Po tem morate uporabnike izkoristiti. Prvi mesec delaboste prejeli vsaj 150.000 rubljev, kot nakup enega ali dveh AWP Dragon Lore bo stala vsaj 100 tisoč.
 • Spodbujanje projekta.
 • Gostovanje, zaščita domen in strani.
 • Kot je postalo očitno, ni nič zapletenega v tem, kako ustvariti ruleto "CS: GO", vendar takšna ideja zahteva veliko naložb, ki jih ne bo pritegnila nobena oseba.

  Sorodne publikacije