Kako namestiti TUI na iPad: Načini

Mnogi uporabniki se sprašujejo, kako namestiti TUI na iPad. Kaj počne in kako vse narediti brez napora in v zelo kratkem času? O vsem tem in se bomo še pogovarjali.

Opis programa

Potrebno je razumeti, kaj predstavlja z njo, preden jo uporabi. Tongbu je namizna različica in TUI je mobilna. Aplikacija je postala alternativa plačani trgovini Apple prodajalne programske opreme. Lahko je popolnoma brezplačen za isti program. Poleg tega je zahvaljujoč temu programu mogoče namestiti programe brez jailbreak-a. Tongbu (različica iPad in iPhone TUI) je prav tako na voljo za naprave s hakiranimi in vdolbinami.


Tukaj je tudi upravitelj datotek, ki vam omogoča, da hitro prenesete iz računalnika na mobilno napravo, kot tudi v obratni smeri medija. Program redno prejema posodobitev. Lahko odstrani neželene datoteke iz pomnilnika naprave. Z lahkoto lahko pretvarja datoteke iz večine video formatov in ustvarja njihove varnostne kopije. Kako namestiti TUI na iPad?

Prvi način vgradnje

Da bi to naredili, bo dovolj, da namestite program Tongbu na vaš računalnik in povežete tablični računalnik z njim. Samodejno odpre okno aplikacije, kjer morate klikniti ikono namestitve. Na operacijski sistem Windows lahko preprosto namestite različico programa v ruskem jeziku. Uporaba pripomočka je zelo preprosta. Vmesnik je sestavljen iz navigacijskega menija na levi stranina zaslonu. Ko izberete aplikacijo, ki jo želite prenesti, se odpre dodatno okno, ki opisuje program, in gumbe za nalaganje že pokvarjene različice. V enem razdelku je prikazan postopek prenosa. Upoštevajte, da je hitrost prenosa zelo dobra zaradi dejstva, da program uporablja posebej izbrane strežnike.


Drugi način namestitve

Kako namestiti TUI na iPad neposredno preko mobilnega pripomočka brez uporabe osebnega računalnika? Če želite to narediti, morate program uporabiti prek brskalnika Safari, tako da obiščete uradno spletno mesto. Morate klikniti na eno od ikon: če tablični računalnik nima jailbreak-a, potem ikono jabolka, in če je pripomoček pokvarjen, potem z ananasom. Mimogrede, program iz zlomljenih naprav lahko dobite v razdelku za tablete brez bjekstva iz zapora. Prednost je v tem, da je verjetneje, da bodo izvirne aplikacije prejemale posodobitve. Uporabniki, ki imajo dostop do vseh delov storitve, lahko uporabljajo pristne aplikacije brezplačno, ne da bi morali namestiti dodatne prilagoditve. Uporabniki, ki uporabljajo odsek ananasa, naj namestijo spremembe, imenovane AppSync, dodatne prejete. Lastniki naprav, ki niso vdrte, lahko enostavno najdejo potrebne aplikacije v razdelku s certificiranimi aplikacijami. V primeru, da ko iščete želeno aplikacijo, namestitveni gumb ni modri, ampak sivi, morate vedeti, da se želena aplikacija v storitvi Tongbu še ni pojavila in trenutno ni na voljo za prenos.

Kaj storiti, čemorate vnesti geslo?

S tem, kako uporabljati Tongbu, se težave ne bi smele pojaviti. Vendar se zgodi, da morate ob zagonu vnesti Apple ID in geslo. Kaj storiti? Naprava mora biti aktivirana. Če želite to narediti, zaženite program Tongbu, ki je nameščen na vašem osebnem računalniku, nato izberite napravo, ki jo nameravate zagnati, odprite okno za aktiviranje in kliknite gumb Start. Drug način reševanja tega problema je uporaba PPhelperja. To aplikacijo podpira operacijski sistem iOS. Kljub hieroglifom v vmesniku je vse intuitivno. Vsi lahko ugotovijo. No, tretji način za rešitev problema, povezanega z umikom zahtev za vnos gesla pri namestitvi aplikacije z uporabo TUI - programa 25PP. Morate ga zagnati in klikniti na ikono v zgornjem desnem kotu. To se stori, da bi se izognili odhodu pri vnosu osebne izkaznice in začetku dela. Kot lahko vidite, je odgovor na vprašanje, kako namestiti TUI na iPad, precej preprost. Obstaja več načinov. Uporabnik se bo lahko odločil, katero bo uporabil. Toda po namestitvi ne bo treba plačati za želene programe. Uporabljajo se lahko popolnoma brezplačno.

Sorodne publikacije