Pregled HTC Desire X Smartphone, očala, funkcije, pregledi

Kategorija proračunskih pametnih telefonov je vedno na voljo v širokem razponu. Konkurenca med njimi je visoka. Seveda vsak proizvajalec poskuša pritegniti pozornost potencialnih kupcev prav na svoj model. Če želite to narediti, ki jih uporabljajo izvirne rešitve v zunanji design, poberem komponente strojne platforme za zagotavljanje učinkovitosti in značilnosti kamer, zaslon. Na tem principu je bil razvit pametni telefon HTC Desire X. Seveda so zgornji kriteriji neposredno odvisni od vrednosti naprave. Treba je razumeti, da v segmentu proračuna ni naprav z vodilnim polnjenjem. Tukaj je glavna stvar - da vidite, kako dobro uravnoteženo ravnovesje med ceno in opremo. Sodeč po ocenah, je Desire X optimalna. Torej, spoznajmo značilnosti tega modela.


Videz

Proizvajalec, ki je izdal model HTC Desire X Dual, se ni omejil samo na klasične barve. Temu je dodana temno modra različica. Značilnosti videza je, da dodeli kovinski okvir, ki poteka po vsem obodu. Če ne upoštevate debeline ohišja (93 mm), lahko pripomoček varno imenujemo kompaktni, saj sta njegova dolžina in širina 1185 oziroma 623 mm. Lokacija kontrolnikov je standardna. Na sprednji strani je plošča s tremi tipkami na dotik. Za omogočanje in zaklepanje je dodeljen ključ, dodeljen zgornjemu koncu središča. Ob njej je s premikom na levo priključek za slušalke.Na spodnjem robu ni nobenih predmetov razen luknje za mikrofon. Vrata za polnjenje in volumen nihanja sta na desni strani.

Očitno se telefon ne razlikuje veliko od svojih predhodnikov. Vendar pa je v njem še vedno poudarek - lokacija blagovne znamke. Sedaj je pod objektivom kamere bližje levi strani zadnjega pokrova. Pod njim je dinamika lukenj. Težko je presoditi, ali je kraj primeren za njega, saj v ocenah lastniki pravijo, da pogosto pokrivajo z roko. In to posledično vodi v rahlo izkrivljanje zvoka.

Ergonomija

Številni kupci so opazili podobnost med modelom HTC Desire X in drugim modelom tega proizvajalca - One X. Vendar je za več podrobnosti veliko razlik. Definitivno, opisani pametni telefon ne doseže vodilnega, vendar v svojem razredu ne bo ostal neopažen. Skoraj vsi lastniki menijo, da je v smislu ergonomije uspešen. Spomnimo, da v daljnem letu 2012 niso vsi kupci želeli iti z "lopatami". In Desire X, zaradi svoje kompaktne velikosti, ne prinaša neprijetnosti. V roki leži kot lastovka. Teža je majhna, zato jo lahko nosite v vsakem žepu oblačil. Tudi tisti, ki dolgo časa govorijo po telefonu, so opazili, da se roka sploh ne naveliča.

Zaslon

HTC Desire X je opremljen z zaslonom diagonale štirih palcev. Kar zadeva nizkocenovni model, ima zelo dobre lastnosti. Ločljivost - 800 x 480 px. Proizvodna tehnologija - Super LCD. Precej dobra gostota slikovnih pik je 233 ppi. Ta kazalnikzagotavlja visoko kakovost in jasno sliko. Barve na zaslonu so polne, kontrast je dovolj tudi za zunanje delo v sončnem vremenu. Obstajajo senzorji za osvetlitev in približevanje. Tudi proizvajalec je uveljavil možnost Multitouch. Ne moremo pa opaziti, da je zaslon zaščiten s steklom z visoko stopnjo odpornosti na mehanske poškodbe. Glavne prednosti so oleofobna plast. Preprečuje kopičenje prstnih odtisov.
HTC Desire X: Značilnosti strojne platforme
Telefon je zgrajen na že znanih uporabnikih modela procesorja Snapdragon S4 (MSM8225). Proizvaja podjetje s precej dobrim ugledom - Qualcomm. Seveda so značilnosti tega čipa, v skladu s sodobnimi standardi, šibke, vendar ne smemo pozabiti, da je bila naprava izdana leta 2012. Procesor temelji na dveh jedrih. Sposobni so pospeševati do 1000 MHz vsak. Sistem je 32-bitni. Arhitektura - ARMv7. Tehnoproces - 45 nm. Da bi telefon deloval z grafičnimi slikami, je proizvajalec skupaj z osrednjim procesorjem namestil grafično kartico Adreno 203. Vse te funkcije dopolnjuje 768 MB RAM-a. Na splošno, platforma ni bila zelo močna, vendar je za ta pametni telefon primanjkuje zmogljivosti. Vmesnik teče gladko. Uporabniki trdijo, da lahko omogočite več aplikacij hkrati. S takšno obremenitvijo lahko stroj brez težav ravna. Pri igrah, ustreznih značilnostih se težave ne pojavljajo. Vendar pa se bo v tem primeru primer znatno povečal. Kot pri vgrajenem skladišču je njegov obseg majhen - le 4 GB. Lastniki bodo morali takojnamestite pomnilniško kartico (do 32 GB). Mimogrede, proizvajalec napovedal še en način razširitve pomnilnika - storitev oblakov Dropbox. Naročnina velja samo dve leti. Prostor na disku je 25 GB.

Ta strojna platforma v celoti izpolnjuje zahteve nameščenega operacijskega sistema Android 404. Razvijalci niso zavrnili korporativne lupine Sense 4.1.

Življenjska doba baterije

Hobiji HTC Desire X zaradi trajanja baterije? Lastniki so v svojih pregledih opozorili na dejstvo, da bo napajanje čarovnika 1650 lahko zagotovilo do 24 ur delovanja pod aktivno uporabo. Če napravo uporabljate samo za klice in kratkotrajne povezave z internetom, se zaračuna največ enkrat na dva dni. Toda med življenjsko dobo baterije traja štiri ure.

Kamera

Ta model telefona je opremljen samo z eno kamero. Objektiv je na zadnji plošči. Dovoljenje za modul - 5 Mp. Nedvomna prednost je prisotnost izbruha. Zahvaljujoč temu je mogoče izdelati dobre okvirje z nezadostno osvetlitvijo. Hitro samodejno ostrenje zagotavlja tehnologija ImageChip. Da bi cenili fotografije, ki jih je posnel fotoaparat HTC Desire X, morate upoštevati nizke stroške. Za svoj segment se optika lahko varno imenuje kakovostna. Za podroben okvir pa je potrebna dobra osvetlitev (bliskavica ne more zagotoviti takšnih pogojev). Če fotografirate objekt preveč blizu, boste na sliki videli osvetljena območja.
Lastniki prednosti so bili VideoPic. Zagotavljasposobnost hkratnega fotografiranja in videa. Valjarji so zabeleženi kot 800 x 480 px. Obstaja avtomatska stabilizacija. Vendar pa gledanje videoposnetka na velikem zaslonu ne bo delovalo, saj bo slika močno osvetljena.

Značilnosti dela

Tisti, ki ne poznajo lupine tega proizvajalca, bodo ponudili kratko navodilo. HTC Desire X uporabnikom ponuja preprost in intuitiven vmesnik. Če želite, da je zaslon aktiven, preprosto odklenite pripomoček. Za lažjo uporabo so vse nameščene aplikacije urejene po abecedi. Ko shranite številke v imenik, so označene z različnimi barvami. Če nenadoma nekako ne všeč, potem samo treba ponovno shranite informacije. To je zelo priročno za iskanje naročnika v knjigi. V ta namen vnesite prve črke imena ali priimka. Iščete lahko po številu. Po mnenju lastnikov je virtualna tipkovnica zelo priročna. Izberete lahko številski ali črkovni način. V prvem primeru bodo gumbi veliki, v drugem - manj. Da bi jih povečali, je dovolj, da spremenite usmerjenost telefona v vodoravno. Prvič, standardne aplikacije so nameščene v pametnem telefonu. Če želite razširiti ta seznam, lahko najdete vse, kar potrebujete v Trgovini Play.

HTC Desire X: pregledi

Glede na to, da je ta model pametnega telefona predstavljen v proračunskem segmentu, je večina uporabnikov menila, da nima pomanjkljivosti. Edina kritična pomanjkljivost je bila plastična torba. Njena zanesljivost in kakovost materialapovzročil dvome med kupci. Toda tisti, ki so se še odločili za nakup pripomočka, so ugotovili številne prednosti. Ti vključujejo:
  • Firmware firmware Sense 4.1 z lepim vmesnikom.
  • Trenutna različica operacijskega sistema (za leto 2013).
  • Proizvodni procesor.
  • Kakovosten zaslon z dobro nasičeno barvo.
  • Prisotnost reže za pomnilniško kartico.
  • Seveda z vodilnimi pametnimi telefoni tega modela ni mogoče primerjati. Vendar pa je za svoj segment to primerna kopija. Presenetljivo je, da je v nekaj letih (več kot štiri) še vedno mogoče kupiti prek spleta. V povprečju, za to se zahteva 4500 rubljev. Funkcije telefona v celoti upravičujejo takšne stroške.

    Sorodne publikacije