Kakšno vlogo igra Euro Truck Simulator 2 in kako priti do njega

Vse igre iz žanra "simulatorji" združujejo potrebo po zaslužku denarja, in v tej smeri ni postala izstopajo razvijalci Euro Truck Simulator 2. Denar v svoji zasnovi, kot v resničnem življenju, se štejejo za temelj gospodarstva. Splošni uspeh kampanje je odvisen od uspešnih plač. Težke razmere, denarne kazni in druge sankcije lahko igralca preprosto pripeljejo v minus. Zato je pomembno vedeti, kako hitro dobiti plačo za ustanovitev lastnega prevoznega podjetja.

Zakaj denar v igri

Vsak uporabnik najprej prevzame vlogo običajnega tovornjaka v Euro Truck Simulatorju. Ljudje bodo morali potovati v vsa evropska mesta.
Pomembno je, da se držite cestnih pravil, sicer bo račun samodejno zaračunal globo. Plačane avtoceste so standardna praksa v razvitih državah. Za to je treba dati tudi valuto. Igralec bo veliko šel na minus, če blaga ne bo varno in varno. Nato se boste morali odreči svojim prihrankom ali iti na minus. Noben denar za nakup novih avtomobilov in razvoj omrežja prevoza ne bo deloval. Ti dejavniki prisilijo igralce, da izumijo nove, netradicionalne načine za pridobitev denarja in izkušenj Euro Truck Simulator 2. \ t


Spremembe

Prvi način enostavnega dobička pri simulatorju voznika tovornjaka je namestitev sprememb. Obstajajo različne vrste, nekatere pa so namenjene izboljšanju finančnega stanja. Večina igralcevizbere posodobitev z naslovom "Mighty Light Money". Mod ne spremeni igranja niti ne odstrani ekonomske podlage.
Po njegovi namestitvi za uspešen prevoz bo plačal deset ali petnajstkrat več denarja. To odpravlja zmožnost, da gredo v minus, vendar zahteva tudi napor igralca. Če uporabnik izgubi blago na poti, se od njega zaračuna denar, vendar ne v enakem znesku kot dostavna provizija. Obstaja Euro Truck Simulator 2 mod za drugo smer denarja. Aplikacija "80000000" na primer takoj doda ta znesek igralcu. S pomočjo teh osmih milijonov igralec lahko ustvari odlično transportno podjetje. Najboljši vozniki tovornjakov bodo delali zanj in samo se bo vozil zaradi zabave. Treba je omeniti, da bo pri namestitvi takšne spremembe v Euro Truck Simulator 2 denar izgubil svojo vrednost. Avantura s kočijo utrujenega uporabnika po uri ali dveh.Trener

Drug način zbiranja sredstev je namestitev trenerja. To je pripomoček, ki aktivira posebne funkcije v igri za pomoč igralcu v prehodu. Vsaka različica programa ima funkcijo dodajanja denarja Euro Truck Simulator 2. Številka izbere uporabnik, ali pa je fiksna (odvisno od različice in avtorja izdaje). Trener, kjer uporabnik vnese zahtevano količino, je idealen za uporabnike, ki ne želijo izgubiti zanimanja za igro. Na primer, po drugem uspešnem prevozu ni dovolj nekaj tisočev za nakup novega avtomobila. V tem primeru je potrebno aktivirati trenerja in vnesti potrebnokoličino Po tem, se bo želja, da gredo na potovanje na nalogo samo povečala.

Sorodne publikacije