Kako poiskati kanale v Telegramu: osnovna priporočila

Sodobni kurirji se ne omejujejo na korespondenco s samo enim sogovornikom, Telegrami pa niso izjema. Ustvarjalci sporočil nenehno izboljšujejo svoj program, ki pritegne pozornost uporabnikov. Med glavnimi orodji, ki poenostavljajo življenja navadnih ljudi, obstajajo telegramski kanali. Vendar pa vsi ne vedo, kako iskati kanale v Telegramu, kar povzroča težave pri uporabi selovca.

Telegrami-kanali: glavne značilnosti

Kanali v telegramih predstavljajo neomejeno distribucijo uporabniških sporočil, kar je praktično analogno oglaševanju VKontakte. Glavna značilnost je, da se kanali ne dodelijo v ločenem traku, ki ga je treba uvrstiti na seznam dialogov. Opozoriti je treba, da naročniki v aplikaciji prejmejo sporočilo o novih zapisih. Vendar pa so udeleženci izvirni bralci in nimajo možnosti, da bi na trak pustili komentarje. Kljub temu je v Telegramu veliko zanimivih kanalov.


Podoben funkcionalen ni nastal takoj. V zgodnji fazi obstoja programa je distribucija pošto, kar je še povečalo priljubljenost. Po analizi interesov ciljnega občinstva so se ustvarjalci odločili za to funkcijo v standardni različici. Na podoben način so obstajali kanali, ki omogočajo sprejemanje ne samo sporočil, temveč tudi tematskih novic, fotografij, videov in drugih informacij.

Značilnosti kanalov v "telegramih"

V bistvu so priljubljeni kanali v "telegramih"Gre za nekakšno sobivanje sporočil in elementov, ki vam omogočajo, da prikažete sporočila uporabnikom brez težav. Sprejeto je razlikovanje med dvema skupinama telegramov: zasebnimi in javnimi. Zamenjali so zastarelo Broadcast funkcijo, ki je omogočala hkratno pošiljanje sporočil na več stikov.


Zato ima določena skupina uporabnikov možnost ustvariti svoj osebni kanal. Glavna značilnost je, da se ji lahko pridružijo vse zainteresirane osebe, kar pomeni, da je kanal javni. Tako se po povezavi s skupino novim uporabnikom omogoči, da si ogledajo celotno zgodovino korespondence. Identifikacija poteka prek posebnih povezav, kar poenostavlja problem, povezan s tem, kako poiskati kanale v telegramih. Vsa sporočila v kanalu so opremljena s števcem, ki izračuna število ogledov.

Zanimivi kanali v "telegramih"

Med zanimivimi in že uveljavljenimi kanali se priporoča, da se seznanite z naslednjim:
 • @teleblog - blog selarja;
 • @tvrain - novice iz kanala "dež";
 • @foqusstore - nove postavke v fotografiji in umetnosti;
 • @sports_ru - športne novice;
 • @SlonMag je pred kratkim pomemben dogodek;
 • @ psihika - psihologija in življenjske zgodbe;
 • @newgames - Novi izdelki v trgovinah aplikacij za Android in iOS.
 • Funkcija »Kanali« je odlična za uporabnike, ki so navajeni aktivno preživljati prosti čas v klepetu. Treba je opozoriti, da je v Telegramu tudi veliko kanalov v ruskem jeziku.Uporabniki lahko ustvarjajo klepete, kjer bodo predstavljene zadnje novice, in bo mogoče prenesti nekaj predstavnostnih datotek, si ogledati slike in poslušati glasbo. Če ste trajni, lahko postanete skrbnik določenega kanala. Ob prijavi v klepet se samodejno doda naročilo na sporočilo. Po potrebi jo lahko tudi onemogočite.

  Kako poiskati kanale v Telegramu?

  Telegrami imajo določene algoritme, ki se šele začenjajo pojavljati. Spodaj je nekaj imenikov, ki vam bodo omogočili enostavno iskanje kanalov:
 • https://tlgrm.ru/channels;
 • https://tgram.ru/kanali;
 • http://storegram.ru;
 • https://uztelegram.com/ru;
 • http://tgchans.com;
 • http://t.me/catalog_channels.
 • Predstavljeni katalogi bodo prvič zadostovali za odpravo vseh dvomov glede iskanja kanalov v telegramih.
  Zato je kanal "Telegram" nekakšna simbioza sporočil in poštnih seznamov, ki vsem uporabnikom omogočajo neomejeno objavljanje. Vsi naročniki prve prejmejo sistematično obveščanje o zapisih, kar jim bo omogočilo, da bodo obveščeni o najnovejših dogajanjih. Poleg tega lahko na ta način povečate oceno želenega vira, saj je oblikovanje vodilnih položajev ravno na račun naročnikov.

  Sorodne publikacije