Moj VK Kontakti: Kako ugotoviti, kdo je prišel?

Veliko uporabnikov socialnih omrežij pogosto zanima, kdo pride na njihove strani, katere ljudi so še posebej zainteresirani. Če ste v "My World" ali "sošolci", lahko preprosto brskate po seznamu ljudi, ki so prešli na vašo stran, v "VKontakte" pa takšna funkcija ni privzeta.

Ali je mogoče videti obiskovalce socialne mreže?

Razumeti je treba, da so VKontakte gostje na voljo za ogled, vendar morate narediti nekaj stvari. Zato preprosto ne vidite gostov na strani, socialno mreženje nima te funkcije, lahko pa izognete nekaterim omejitvam in še vedno vidite, kdo pogosteje obišče vaš profil. Kakšni so načini za ogled obiskovalcev strani VKontakte?

Kako videti splošne informacije o obiskovalcih socialnih omrežij?

Predstavljena socialna mreža ima možnost "Statistika statistike". Džunki, ki imajo več kot sto naročnikov, imajo priložnost videti povprečno prisotnost strani, pa tudi distribucijo mest. Vendar so to le posredni kazalniki. Tam boste videli ciljno publiko, skupno število tistih, ki so prišli na obisk VKontakte.

Pomoč za aplikacije

Ali obstaja možnost, da se na stran prikažejo določeni podatki: število gostov, kdo točno kdaj drugi podatki? Da, obstaja. Najlažji način je, da aktivirate vgrajeno aplikacijo "Moji gosti VKontakte". To naredite tako:
 • Pojdite v Nastavitve. Ta postavka je na voljo na desni stranina vrhu strani socialne mreže.
 • Izberite element "Splošno", nato pa poiščite "Konfiguriraj prikaz elementov menija in pojdite na" Igre in aplikacije ". Tukaj je program Moji gosti VKontakte.
 • Shranite nastavitve, ki jih potrebujete.
 • Zdaj je dovolj, da se družiš, da greš na svojo stran. Nato se v prikazanem meniju na levi strani prikaže "Moji VKontakte gosti".
 • Ta aplikacija vam bo omogočila, da ugotovite, kdo je obiskal vaš profil v družabni mreži, in da označite obiske vaših prijateljev.
 • Omeniti je treba, da goste VK ne obiskujejo le vaši prijatelji, temveč tudi drugi uporabniki, ki jih morda ne poznate.
 • Vloga bo prikazala vse informacije o tem, kdo je zelo pogosto odšel na vaš račun. Prikazane informacije bodo prikazane na zavihku "Fans".

  Malo več o sami aplikaciji

  Odprtje "Moji Vkontakte gosti", lahko vidite veliko oglasov ob zagonu, ki vas lahko zmede in menite, da so to ponudbe iz same aplikacije. Preberite natančno, ne mudi, da kliknete kjerkoli, drugače boste morda samo dobili zmeden. Običajno se pri zagonu programa prikazujejo oglasi iz drugih programov, ki vam lahko ponudijo nekaj. Preprosto kliknite na križ in samo počakajte, da se "Moji gostje VKontakte" odpre. Tukaj sta dva poglavja: "Gostje" "Vse o mojih prijateljih". Kaj so ti oddelki?


  Oddelek "Gostje"

  Tukaj si lahko ogledate goste VKontakte, ki so obiskali vaš profil. Absolutno vsi ljudje, tudi tisti, s katerimi niste osebno ali preko socialne mreže. Tudi v aplikaciji lahko vidite ne samo ljudi, ki obiščejo vaše strani, ampak tudi, kako pogosto ljudje pridejo k vam. Tako lahko sistem izračuna vaše oboževalce, in da to storite, pojdite na razdelek »Fans«.

  Oddelek "Vse o prijateljih"

  In kako najti prijatelje iz "VKontakte"? To je potrebno tudi v poglavju "Vse o prijateljih" v prilogi. Tam boste videli informacije o tem, kdo je prišel k vašim prijateljem. Vendar ne smete pozabiti, da vas zaradi te aplikacije lahko spremljajo tudi vaši prijatelji.

  Kako se skriti v vlogi?

  Za mnoge je lahko neprijetno presenečenje, da lahko poznate svoje prijatelje tudi prek programa VK Contacts. Na primer, vaša mlada oseba ali oseba lahko mirno spremlja, kdo vstopi v vaš profil, kot se to pogosto zgodi, zato boste izgubili anonimnost. Razvijalci programa so poskrbeli za to dejstvo in vse do najmanjše podrobnosti. Če želite ohraniti anonimnost, vam bo ponudba v aplikaciji plačana. Vse informacije si lahko ogledate v razdelku "Moj profil".

  Kako slediti, kdo je obiskal vašo stran brez prilog?

  Seveda obstaja način, da vas obvestimo, kdo je obiskal vaš profil socialne mreže, vendar je metoda nekoliko nenavadna. Morate iti skozi skoraj, da odstranite stran. Naredite naslednje:
 • Izberite ukaz Delete Page.
 • Nato navedite razlog "Ne komentiraj moje strani".
 • Do konca zapisa "Obkrožena sem z zidom nepazljivosti" boste videli vnos, v katerem bodo navedeni računi uporabnikov socialnega omrežja, ki so pogosto prečkali in pregledali vaš profil.
 • Zdaj samo prekličite odstranitev strani, ker veste vse, kar potrebujete.
 • Alternativna metoda

  Ta izredna metoda je primerna za tiste uporabnike, ki imajo profile v "sošolcih" ali "mojem svetu". Bistvo tehnike je, da morate narediti lep napis na steni, ki vam bo omogočil sledenje številu napotitev. Algoritem je nekoliko podoben:
 • Izbrati morate najlepši posnetek ali ga ustvariti s Photoshopom.
 • Nato morate na steno "VKontakte" napisati zapis, dodati profilno povezavo profilu v družbeni mreži "sošolci" in jo skriti.
 • Fotografija profila je hitro potopljena, treba jo je zamenjati s posnetkom, ustvarjenim v Photoshopu.
 • V imenu povezave morate navesti živo besedilo.
 • Objavite in potrdite vnos na strani. Takoj ko uporabniki kliknejo na živa posnetek, bodo prešli na druga socialna omrežja, v teh socialnih omrežjih pa so na voljo orodja za ogled obiskovalcev.

  Kako gledati goste iz telefona?

  Za ogled statistike vaše strani v "VC" morate ločeno prenesti aplikacijo "Moji oboževalci in gosti". Vse informacije o aktivnostih obiskovalcev bodoprikazano v razdelku Moji ventilatorji. Informacije se lahko filtrirajo na čas in celo na spol. Če želite najti informacije o uporabnikih tretjih oseb, morate iti v razdelek "Moji gostje". Vsak dan bodo na voljo ikone za profile vaših obiskovalcev. Če kliknete na avatarje obiskovalca, lahko samodejno odprete njegovo stran. Obstaja še ena aplikacija, imenovana "Moji gosti: TOP 15 plus Analytics", ki je na voljo tudi za prenos in deluje po načelu, da je prejšnja aplikacija. Vendar pa imajo VIP računi svoje prednosti:

 • imajo možnost, da ugotovijo, kateri od ljudi, ki uporabljajo prijavo, „jih gledajo“;
 • ​​
 • prikaže seznam zadnjih obiskovalcev profila;
 • prikazuje vrh petnajstih uporabnikov, ki najbolj obiščejo uporabniški profil;
 • Seznam gostov se lahko filtrira po družinskem statusu in kraju prebivališča.
 • Edini minus VIP računa je oglaševalski pas, ki se pojavi vsakih pet minut.

  Povsod je vse pošteno?

  Zgornji programi so zelo povprašeni in iskreno prikazujejo vse podatke, vendar obstajajo razvijalci, ki so "zviti". Obstajajo plačani appleti za iphone, ki se imenujejo "VKontakte različica", "VKontakte Edition" in "Vkontakte Guest". Ustvarjalci teh aplikacij takoj zaračunajo osebi pristojbino od petnajst do petdeset rubljev za zagotavljanje statistike strani, kar lahko vsi uporabniki socialnih omrežij storijo brezplačno. Zato, preden kupite katero koli aplikacijo, ni vrednobo prebral ocene o tem ali o tem programu in se nato odločil, ali vam ustreza ali ne.

  Uporabite aplikacijo ali ne?

  Vsi načini, na katere lahko vidite, kdo gre na vaš račun v VC, so navedeni zgoraj. Ne preveč zaračunavajte za programe, za katere niste prepričani. Če vas zanima, kdo je obiskal vaš račun, uporabite brezplačne aplikacije ali "past". Za takšne aplikacije ne bi smeli plačevati, ker statističnih podatkov ne boste mogli dnevno pregledovati. Zdaj veste, kako si lahko ogledate goste na strani VKontakte.

  Sorodne publikacije