Šifre za Sims 4 za dvojno nosečnost, trojčke, za hitro nosečnost

"Sims 4" je četrti del legendarne serije računalniških simulatorjev življenja, v katerem lahko ustvarite svoj lik, nato pa ga predstavite drugim likom, jih pošljete na delo, prejmete denar, opremijo svoj dom, pridobijo nova znanja in potem družina. Na splošno, vse, kar se dogaja v resničnem življenju, vendar le v virtualnem svetu. Preprosto povedano, ta igra ima veliko število funkcij, od katerih je ena reprodukcija. Da, lahko ustvarite družino in rodite otroke, ki odraščajo in postanejo aktivni liki, ki jih lahko upravljate. Seveda obstajajo goljufije na "Sims 4" za nosečnost, o katerih bomo razpravljali v tem članku. Izvedeli boste vse možne kode, ki veljajo za ta postopek. Dejstvo je, da razvijalci niso dodali neposredne kode za nosečnost, zato morate biti zadovoljni s tem, kar je. Goljufije za Sims 4 za nosečnost so lahko najrazličnejše, zato bo vsak igralec v tem članku našel nekaj zase.


Aktiviranje razvojnega načina in vnos kode

Torej, preden natančno preučite šifre za Sims 4 za nosečnost, morate pogledati, kako uporabljati vse kode v tej igri. Kot v prejšnjih poglavjih, to storite tako, da pokličete igralno konzolo. Če želite to narediti, morate pritisniti kombinacijo treh tipk: Ctrl, Shift in C. Potem boste videli vrstico, v kateri lahko natisnete šifre, ki vas zanimajo. Nekajkode so takoj na voljo, vendar se ukazi, o katerih bomo kasneje razpravljali, nanašajo na skupino, ki je na voljo samo v načinu razvijalca. To je poseben način, ki je sprva blokiran, vendar ga lahko odklenete po lastni presoji. Da bi to naredili, boste morali v igralno konzolo vnesti ukaz testcheats true, po katerem boste imeli dostop do veliko večjega števila goljufij, vključno s kodami za Simčke 4 za nosečnost. No, čas je za pogovor o njih.


Nosečnost pri ženskah

Začetek je seveda vreden najbolj banalnih goljufij, torej tistih, ki pospešujejo nosečnost pri ženskah. Seveda se veliko ljudi zanima za kode za "Sims 4" za nosečnost mladostnikov, vendar bi morali biti taki ljudje takoj razočarani. Kot smo že omenili, posebnega bralca, ki vam omogoča, da zanosite sedem, ni igre. Ker najstnik ne more zanositi v igri a priori, ne morete pospešiti poteka nosečnosti, tako da ste razočarani. Vračamo se k pospešeni nosečnosti: za to obstajajo tri kode. Zakaj tri? Dejstvo je, da je nosečnost v tej igri razdeljena na tri trimesečje in da morate pospešiti vsako od njih. Kode se bodo razlikovale le po številu, ki bo označevala številko trimestra. Torej, če želite, da se prvo trimesečje izteče v enem dnevu, morate vnesti sims.add_buff chef buff_Pregnancy_Trimester1. Enako velja za drugo in tretje trimesečje, za vsako od njih pa boste morali zamenjati enoto v kodi za dve oziroma tri. Tako se lahko nosečnost zmanjša na samo tridni Kot lahko vidite, to ni slabše od kod za "Sims 4" za najstniško nosečnost.

Nosečnost pri moških

Da, v tej igri lahko človek zanosi. Seveda je to redek primer in to se lahko zgodi le, če imate nameščene ustrezne dodatke in če vaši sedmi moški ugrabijo tujci. Potem se bo vrnil domov noseča. Seveda, lahko nastavite mod za nosečnost "Sims 4", v tem članku pa gre za izvirno igro in dejstvo, da jo lahko s pomočjo goljufij. Torej, če so vaše mame noseče, potem boste potrebovali goljufa sims.add_buff buff_Pregnancy_Trimester1_Male, ki bo pospešila prvo trimesečje nosečnosti do enega dne. Kot lahko vidite, je proces enak tistemu, kar se dogaja z žensko, prav tako pa morate enoto zamenjati v dvojico ali tri, da pospešimo vsak trimestre. Posledično boste dobili tudi polno 3-dnevno nosečnost, kar je zelo priročno. In tega moda sploh ne potrebujete za nosečnost "Sims 4"!

Toksikoza

No, pregledali ste kode za zgodnjo nosečnost "Sims 4", vendar je to daleč od vsega, kar vam lahko ponudi igro. Na primer, obstaja šef sims.add_buff Buff_Sim_MorningSickness, ki aktivira toksemijo. To pomeni, da se bo vaš simo zjutraj začel zboleti in igrati. Težko je reči, da je to koristen goljufija, vendar je zelo smešno in odlično za tiste igralce, ki radi eksperimentirajo. Glede na to, da v kodi "Sims 4" za nosečnost z dvojno ali tripletno odsotnostjo, lahko zabavate s pomočjo takšnihukazov

Hitra dostava

Ko je že rečeno o hitri nosečnosti, je treba paziti tudi na porod, saj se lahko pospešijo. Če uporabljate sim.add_buff cheat buff_Pregnancy_InLabor, potem vam ni treba čakati, da se začne porod, ker se bo postopek začel takoj po aktiviranju branja. V skladu s tem, vam ni treba preživeti čas čakanja, in lahko takoj dobili otroka. To je tudi zelo koristna ekipa, na katero bi morali biti pozorni, če razmišljate o tem, da bi dobili otroka Sims 4 zelo hitro in učinkovito.

Nosečnost panike

To je še en smešno goljufija, ki bo nadomestila dejstvo, da ni nobenih kod za Sims 4 za nosečnost triplets. Vnesite sims.add_buff buff_Pregnancy_Labor_react in videli boste, kako se začne vaša preventivna panika z izbrano sedem. To je stanje, v katerem zna lik padati, bližnji sorodnik, ki se bo rodil. To je precej nenavadno stanje, zato ga lahko za poskuse takoj pokličete z enim samim ukazom.

Moški rojeni

Poleg tega je vredno govoriti o cheti sims.add_buff buff_Pregnancy_InLabor_Male, ki izzove instant moške rodove. Kot v primeru podobne kode za ženske, bo moški takoj uporabil ta ukaz. Toda ta branja ima eno nenavadno funkcijo. Dejstvo je, da ga privzeto uporabite za moškega. Če uporabite drugačno »moško« kodo na ženski ali obratno, se nič ne bo zgodilo. Toda v temČe jo uporabite za žensko, se bo zelo verjetno rodila tujec, ki je običajno rojen samo od moških, ki so jih ukradli tujci, kot že veste. Tako lahko poskusite uporabiti standardno in nasprotno, nato pa poglejte, kaj se vam bo zgodilo.

Boljši odnosi

Še ena zelo pomembna koda o nosečnosti je goljufija v odnosih. Zakaj je potrebna? Dejstvo je, da boste lahko zanosili le, če ste v intimnem odnosu z drugimi sedmimi. In za to morate povečati razmerje odnosov z njim na največ. To je mogoče doseči z dolgimi pogovori, pohvalami in drugimi podobnimi tehnikami, vendar je potrebno veliko časa in truda. Lažje je uporabiti modifikacijo goljufije, v kateri boste morali navesti ime vašega šiva, ime šiva, s katerim ste nastavili indeks razmerja, in nato indeks razmerja. Njegova vrednost je med nič in sto, in če hočete, da sedem vstopi v intimni odnos, da bi spočili otroka, morate to vrednost postaviti na maksimum, to je na sto. Kot lahko vidite, je nosečnost goljufa v tej igri najbolj raznolika. Seveda ni nobenih kod, ki so bile v prejšnjih oddelkih in so imele radi igralce (npr. Koda za takojšnjo zasnovo ali za nosečnost z dvojno in trojno), vendar z njo ni mogoče storiti ničesar. Lahko ste zadovoljni s tem, kar imate, ali nastavitvami po meri.

Sorodne publikacije