Kaj naj pišem o sebi v "Instagramu": primeri, priporočila

Število uporabnikov socialne mreže "Instagram" hitro raste. Po statističnih podatkih se vsako minuto v aplikaciji pojavi več kot 50.000 novih fotografij in dva nova uporabnika. Instagram se nenehno posodablja, razvijalci razširjajo funkcionalnost omrežja, kolikor je to mogoče. Istočasno raste konkurenca med izkušenimi uporabniki, ki imajo vse moči, da promovirajo svoj blog in uspejo na komercialnem področju ali vodijo osebni račun, da bi pritegnili pozornost do svoje osebe. Novi računi se pojavljajo tako pogosto, da je konkurenca ogromna, stare metode pa ne bodo uspešne, če ne poslujete. Da bi pritegnili pozornost naročnikov, morate delati na svoji strani, da bo privlačna za bralce. Ni tako pomembne profesionalne profesionalne fotografije in video posnetki: najprej bodite pozorni na profil. Lepo napisan profil vas bo naredil korak bliže k uspehu. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako predstaviti sebe in svoj račun, da bo postal priljubljen.


Kje začeti

Preden ustvarite račun, morate jasno opisati namen in ugotoviti, kakšno usmeritev bo vaš blog, vsebina je zanimiva za bralce. V vsakem primeru morate jasno razumeti, da ustvarjanje spletnega dnevnika zahteva veliko časa in truda. Če ste podjetje ali imate ambiciozen projekt, boste morali imeti račun na Instagramu.osredotočiti se na podobo podjetja, pokazati svoje podjetje z najboljšimi. Ljudje, ki poskušajo ustvariti lastno blagovno znamko, bodo različni. Enako velja za tiste, ki še vedno iščejo projekte in trenutno načrtujejo izključno oglaševanje.

Ustvarite nepozabno ime za svoj račun

V primeru, da ste predstavnik podjetja, lahko ime blagovne znamke uporabite kot ime profila "Instagram", vendar dolžina vzdevka ne sme presegati 30 znakov.


Posebno pozornost je treba nameniti avatarjem. Fotografijo je treba zapomniti, držati se pogleda, vendar hkrati povezana z vašo dejavnostjo.

Kaj napisati v glavi profila

Zgornja meja je opis vaše strani. Uspeh bloga je odvisen od tega, kako zanimiv bo opis. Potrebno je uporabiti 150 znakov, tako da vas zanima in jih vključite v število vaših naročnikov. Če prodajate, lahko v profil napišete, da so zdaj v vaši trgovini ogromni popusti, prav tako je zaželeno, da aktivno uporabljate hashtag, napišete opis, ime blagovne znamke, druge vire, ki se nanašajo na vašo trgovino, in kar je najpomembnejše - ne pozabite pustiti kontakte za klicanje nazaj '. kup Uporabite lahko emotikone, ki so primerni po vsebini, kar bo pomagalo pritegniti pozornost bralca. Kaj naj pišeš o sebi v "Instagramu" (primer bo podan spodaj)? Besedila ne smete pisati v dveh ali več jezikih hkrati. Na primer, če je vaše občinstvo angleško, bi morali pisati samo v tem jeziku. Dober smisel za humor je dobrodošel. Če steČe se lahko šalite v govorjenem jeziku, vas bodo naročniki še bolj spoštovali. Poštenost je osnova zaupanja. Informacije morajo biti resnične. Prevaro je enostavno odpreti, vendar je težko povrniti zaupanje bralcev.

Kratka zgodba o sebi

Kaj naj pišem v profilu bloggerja?
 • Prvič registriran po imenu. To bo pomagalo doseči zaupanja vreden stik s čitalnikom.
 • Napišite, kaj počnete, navedite interese. To je lahko potovanje, in celo pletenje kvačkanje.
 • Če imate svoj kanal na Youtube ali drugje, se prepričajte, da ste zapustili povezavo. To ne bo samo pritegnilo pozornost newbie bedaki, ampak bo tudi pomagalo stalni naročniki obveščajo o vaših zadevah.
 • Če ste umetnik - oblikovalec, umetnik, kipar, lahko aktivno uporabljate ključne besede, kot so "portret", "design" in druge. Prepričajte se, da ste povezavo na spletno mesto tretje osebe, kjer so vaši projekti, objavili v glavi profila. To bo uporabnikom omogočilo, da v celoti cenijo vaš talent.
 • Kaj naj pišeš o sebi v "Instagramu"? Primer za osebo bo blog: "Irina, fotograf. Pišem o ljubezni do fotografije in narave." Ujemam srečne trenutke. Navdihnjen sem tukaj in zdaj. "
  V zadnjem času se je na področju "Instagrama" pojavilo veliko slaščičarjev, ki proizvajajo torte osupljive lepote in nato prodajajo svoje kreacije na strani v družabni mreži. Če ste prav tako dobri pri pečenju in ste se odločili, da boste zaslužili denar, poleg tematskega avatarja, morate svoje kontaktne podatke in točen naslov postaviti tako, da bodo kupci, ki živijo skupajV enem mestu si lahko našel.
  Vsakdo nima časa, da odide domov za torto v slaščičar ali trgovino, zato je zelo cenjen za dostavo na dom. Določite, da lahko pečete dostavite na katerikoli konec mesta in dodajte telefonsko številko. Kaj naj pišeš o sebi na Instagramu? Primer za kuharje lahko izgleda takole: "Jeanne, slaščičarka, delim svoje misli in recepte, izdelujem sladkarije po naročilu, samo naravne sestavine."

  Foto dekoracija

  Lastniki podjetja ali trgovine lahko na svoje fotografije postavijo svoj logotip blagovne znamke, pozdravijo oglaševanje novih izdelkov, različne promocije, vendar v razumnih mejah. Če redno potujete in je vaša stran napolnjena s slikami iz različnih delov planeta, bi bilo prav, da se z naročniki delijo njihova čustva, občutja, misli po rednem potovanju. Komentar je lahko preprost, kot na primer: "Tako lepo je, da želite, da vas vzamete s seboj", naročniki bodo takoj narasli in se bodo veselili naslednjih fotografskih poročil.

  Zaključek

  Zdaj veste, kaj pišete o sebi v "Instagramu". Primeri, ki smo jih navedli zgoraj. Socialna mreža "Instagram" - odlična priložnost za promocijo svojega blaga in storitev. Tukaj lahko najdete vse, od otroških plenic do torbic in oblačil znanih blagovnih znamk. Zelo pomemben vir, kako izpolnite svoj profil, ali so vaše objave zanimive za vaše bralce. Blogger se mora razvijati kot oseba, pisati zanimiva besedila. Delovna mesta morajo biti posebna, pritegniti pozornost. Pomembnopopolnoma se razkrijete, pridobite zaupanje občinstva. Težko je postaviti vašo biografijo in poslovanje v dveh ali treh stavkih, vendar je od njih odvisen uspeh vašega računa.

  Sorodne publikacije