Preselitev paladina v WoW

Preseljevanje v paladin vključuje pregled najboljših sklopov za ta razred in možnost njihovega pridobivanja. Skupno število sklopov doseže na stotine oblek, med njimi pa sta dva kompleta zelo lepa in priljubljena.

Kaj je transmigracija?

Preseljevanje v paladin in druge znake vključuje zbiranje oklepov iz prejšnjih dodatkov in njihovo uporabo kot upodabljanje. Za ta proces je odgovoren poseben igralni znak. V pogovoru z njim se bo odprlo posebno okno, v katerega naj bodo vstavljene vse celice stare celice.
Za določeno količino selitve v paladin ali znake drugih razredov bo trajalo le nekaj sekund. To je edini način, da spremenimo videz junakov.


Najboljša omrežja na Paladinu

Po mnenju vseh uporabnikov, ki so vsaj enkrat v World of Warcraft igrali transmogrifikacijo na paladinu, so "najlepše" "vojska pravičnosti". Imajo dve različici, v prvem se kopljejo v raciji "Dne kril teme", v drugem pa - iz podzemlja celine Zapredelye. Barvno so označeni in oblika je enaka. Prva je narejena v svetlo rumenih in rdečih tonih, druga pa je skoraj popolnoma vijolična z majhnimi belimi črtami. Izgledajo presenetljivo vizualno, čeprav so bile sproščene v prvotni igri.
Treba je omeniti, da so vijolične rešetke "Vojska pravičnosti" primerne ne samo za ta razred, ampak tudi za druge arhetipe, ki jih nosijo.ta vrsta oklepov. Še en odličen sklop preseljevanja v WoW na paladin je strelišče 12, imenovano "Burn Armor". Lahko jih dobite le v raketnem ječo "Fire Spaces". Najbolje je, da lokacijo preidete v junaškem načinu, saj se ta oklep odlikuje po bolj živahnih rdečih barvah. Dobra čelada in rdeče-bel plašč s plameni jezikov se odlično ujemata.

Sorodne publikacije