Pregled "GTA kazenske Rusije": funkcije, lokacija, igranja

Serija GTA velja za najbogatejšo v različnih spremembah. V ruski regiji je najbolj priljubljena "kriminalna Rusija". Njeni neodvisni razvijalci so se preselili v svet San Andreasa in celo GTA 4. V teh spremembah je vse, kar je neločljivo povezano z domovino: avtomobili, ljudje, trgovine, jezik in tako naprej.

Sprememba za San Andreas

Kljub zastareli različici igre, jo igra veliko ljudi. Konec koncev je vstopil v srce igralcev iz vsega CIS. Tudi ocene GTA Kazenska Rusija so že zelo veliko.
 • Glavni junak je v ruskih in ukrajinskih krajih 90. let. Med razvojem je sprememba doživela veliko sprememb. Trenutno so na zemljevidu ruska in ukrajinska mesta, ki se nenehno posodabljajo.
 • Število misij se izračuna z dvesto. Med njimi so ropi, ugrabitve avtomobilov, razstavljanje z tolpami itd.
 • Ruski glas. Vsi junaki govorijo znano in razumljivo. Vsa glasbena spremljava je vzeta iz vsakdanjega življenja post-sovjetskega prostora.
 • Tehnika neposredno iz ZSSR. Avtomobili, letala, vlaki in motorna kolesa ustrezajo časovnemu obdobju 90. let.
 • Ruske in ukrajinske znamenitosti. Blogerji, ki so pregledali "GTA Criminal Russia", so opazili "Lastovsko gnezdo" in Ostankino stolp. To so najpomembnejše znamenitosti, ki jih igra veliko.
 • Ljubitelji te serije podpirajo razvijalce, zaradi česar je veliko dodatkov. Konec koncev, večina ruskih ljudi želi igrati toodraža njihovo življenje in kulturo.


  Značilnosti ruskih iger DTA

  Razvijalci poskušajo prenesti celo podnebje iz Rusije. Večina dreves je bila spremenjena v to, kar ljudje vsak dan vidijo. Tudi tip merilnika hitrosti se razlikuje od kakovosti avtomobilov ali letal. Glasba v prometu je bila izbrana že od devetdesetih let, kar je za ruske igralce zelo prijetno.

  Pregled "Kazenske Rusije GTA 4"

  Ta del igre je bolj nov in udoben za preživljanje časa v njem. Uradni razvijalci so spremenili motor, fiziko in grafiko GTA na bolje. Pritegnil je pozornost modelarjev in na to igro so naredili "Kazensko Rusijo". Zgodba in glavno mesto junaka ostajata enaka kot v izvirni različici. Vendar pa je v "DTA" dodal ruske avtomobile, nekaj orožja, avdio, letala in tako naprej. Grafika avtomobilov v tem delu igre je veliko boljša kot v prejšnjih serijah. To vam omogoča, da v celoti uživajo videz avtomobilov in poskrbi testno vožnjo ruske tehnologije v "GTA 4 kazenske Rusije."

  Sorodne publikacije