Kako priti iz Googlovega računa Android: nekaj preprostih metod

Kot veste, so skoraj vse storitve Google Android povezane z ustreznim zapisom, tako da se prijavite v Gmail z namestitvijo uporabniškega gesla. Ampak včasih lahko na primer pri prodaji naprave njen lastnik ima težave pri odjavljanju iz Googlovega računa na Androidu, tako da novi lastnik ne more uporabiti tujih registracijskih podatkov. To lahko storite na nekaj preprostih načinov.

Kako se izognem iz Googlovega računa za Android neposredno iz mobilne naprave?

Za začetek upoštevajte metodologijo, ki se uporablja neposredno na mobilnih napravah. Najlažji način je izbrisati obstoječi račun na njem.

To se izvede v razdelku z nastavitvami, kjer je izbran meni računa. Prikazuje vse račune, registrirane v napravi. Izberite želeni in tapa gumb s tremi pikami, ki se nahaja na vrhu. V prikazanem meniju je izbrana vrstica za brisanje, po kateri se dejanje potrdi. Zdaj, ko se prijavite v katero koli storitev, se bo pojavilo okno, v katerem boste morali vnesti trenutni Gmailov naslov in geslo.
Problem, kako zapustiti Googlov račun na Androidu, je mogoče rešiti na drug način. V tem primeru pojdite na spletno mesto iskalnika in uporabite lastne nastavitve za registracijo, ki izberejo izbrisati račun in prekiniti povezave s storitvami. Tukaj bosta dve možnostimožnosti ukrepanja. Izključite lahko samo storitve, vendar lahko z vsemi podatki izbrišete registracijo. V prvem primeru bo uporabnik prejel čisti delovni račun. Druga možnost bo dokončala odstranitev. Hkrati lahko uporabnik prenese arhiv s podatki, ki vključujejo nastavitve koledarja, imenikov, zaznamkov, opravil, fotografij in še več. Če je potrebno, lahko vse to ponovno vzpostavite.

Spreminjanje podatkov v Googlu na vašem računalniku

Nič manj enostaven način reševanja problema, kako zapustiti Googlov račun na Androidu, je, da ne uporabljate sistemske nastavitve in samo spremenite podatke v poštni storitvi.
Na primer, v Gmail se lahko prijavite iz računalnika s katerim koli nameščenim brskalnikom, nato pa pojdite na nastavitve za prijavo in preprosto spremenite geslo za svoj poštni predal. Ker je zapis sinhroniziran z mobilno napravo, bo prikazal okno za prijavo in vnos gesla, ko se boste poskusili prijaviti ali uporabiti storitev.

Ponastavitev Google Računa na «Android»

Končno, najbolj radikalna metoda. Nastavitve za Android so nastavljene tako, da omogočajo popolno ponastavitev, vključno s brisanjem trenutnega posnetka.
V ta namen pojdite v razdelek "Konfiguriranje možnosti obnovitve in ponastavitve" (ali varnostno kopiranje in ponastavitev) v računih. Tukaj je ustrezna vrstica, ko jo pritisnete, se prikaže okno za ponastavitev parametrov. Po želji lahko izklopite varnostno kopijo v Googlovih storitvah insamodejno obnovitev. Sistem nato opozori, da se pri popolni ponastavitvi zbrišejo vse informacije v zvezi s trenutno registracijo. Če pritisnemo gumb za ponastavitev, sledi samodejni ponovni zagon in ko se naprava ponovno vklopi, bo naprava v stanju, ki je bilo pred prvim vklopom.

Prisilna ponastavitev

Lahko naredite še en tako imenovani Hard Reset. Če želite to narediti, morate popolnoma izključiti napravo, hkrati pa nastavite tipko za glasnost in gumb "Home", nato pa, ne da bi jih sprostili, pritisnite gumb za vklop in držite, dokler se ne začne obnovitev.
Ko se prikaže meni za obnovitev, se uporabi tovarniška ponastavitvena točka. Po tem morate samo počakati na konec postopka (na koncu se bo zgodil samodejni ponovni zagon).

Sorodne publikacije