Kje v "Vardo", "Eraser" in za kaj je potrebno

Microsoft Ward je odličen urejevalnik besedila, ki ga uporablja večina svetovnega prebivalstva. Vendar pa urednik ne more delati samo z besedilom, ampak tudi s tabelami, kot je "Excel". Med delom z njimi boste morda potrebovali uporabno orodje za brisanje. V članku bomo govorili o tem, kje v "Vardo", "Eat" in zakaj je to potrebno.

Lokacija

Zdaj bomo razumeli, kje v "Vardo", "Eraser", saj veliko uporabnikov preprosto ne opazite tega orodja pri delu z dokumentom. Torej, ko odprete program, ne boste mogli zaznati želenega orodja, saj je namenjen samo za delo s tabelami, zato potrebujemo tabelo. Odprite dokument s tabelo ali ga ustvarite v novem dokumentu.


Za prikaz posebne plošče z dodatnimi orodji za delo z tabelami, morate kazalec miške premakniti nad eno od celic in klikniti z levo tipko miške (LMB). Potem bo kazalec začel utripati in vam predstavil, kam naj bo besedilo vnešeno ali urejeno, na vrhu orodne vrstice pa se pojavita še dva zavihka: Designer in Layout. Pojdite na kartico Layout. Zdaj ima orodna vrstica nova orodja, med katerimi lahko najdete "Eraser". Zdaj veste, kje je "Vardo" "Eraser". Kot lahko vidite, je lažje najti preprosto, glavna stvar je vedeti, kje iskati.

Kaj potrebuje

Če vemo, kje najti radirko v "Vardo", lahko navaden uporabnikzastavite razumno vprašanje: "Zakaj ga potrebujete?" Zdaj se bomo poskušali odzvati nanj. Kot lahko razumete, se to orodje uporablja samo pri interakciji s tabelami v Wordu, zato je orodje za njihovo urejanje. Po načelu tega gumija, ki se uporablja za brisanje svinčnika, radirka Vordovskega »izbriše tabelo in vsebino v celicah, kar je zelo priročno, če morate izbrisati del tabele. kar potrebujete, zdaj lahko varno delate s tem orodjem pri delu z mizami.

Sorodne publikacije