Pioneer DEH-9450UB: pregledi, pregledi, navodila

Japonski proizvajalec je ustvaril eleganten model enote. Njegovo ime je Pioneer DEH-9450UB. Od številnih naprav te družbe odlikuje uporaba gumijastih blazinic v dajalnikih. Poleg tega je kasetofon prejel posebne vzvode za previjanje nazaj. Za te namene se praviloma uporabljajo gumbi. Najpomembnejša prednost te naprave je zvok. Potrošniki ugotavljajo, da je reprodukcija tako svetla, gosta in zbrana. Ta značilnost je dejansko tudi ob dejstvu, da je pri višjih frekvencah včasih preveč hrupa.


Uporabniku prijazen vmesnik, odlična kakovost prikaza, ki ima tri vrstice, - privablja dodatne stranke. Včasih, če pogledate v kot, bo prenos barv slabši, vendar ne kritičen. Glede na funkcionalne zmožnosti ta model ni dodeljen nič posebnemu. Sprednji del je organsko izdelan. Model je primeren za tiste, ki imajo radi odličen videz in visokokakovosten zvok.

Značilnosti naprave

Model Pioneer DEH-9450UB je bil izdan leta 2012. Njegova povprečna cena je 12.000 - 11.000 UAH. Zdaj je zelo težko najti v trgovinah, vendar pa nekateri prodajalci na drobno ponujajo ta model. Zaslon je matrika LCD. Vgrajen izenačevalnik. Na voljo sta tipkovnica in osvetlitev zaslona. Sprednja plošča ima odstranljivo obliko. Če je zvok stisnjen, ga lahko vedno obnovite. Če se želite povezati z napravami Apple, morate uporabiti poseben kabel.Splošno mnenjeo napravi

Avtoradio Pioneer DEH-9450UB je postal izjema od pravil. Ona je ena redkih, ki je uradno vstopila na ruski trg. Praviloma se takšna oprema prodaja nezakonito ali pa jo je treba kupiti neposredno iz države izvora. Videz izgleda kot veliko kupcev. Kasetni predvajalnik Pioneer DEH-9450UB je prejel najbolj trdno in kakovostno obliko. Sprednja plošča "zapusti" motor skoraj tiho. Spremenite lahko osvetlitev gumbov in zaslona. Zadnja odlična kakovost slike. Potrošniki ugotavljajo, da je upravljanje tehnologije čim lažje. Vendar ni prednastavljenih radijskih postaj in pravokotno korito, ki je potrebno za regulacijo pesmi in postaj, nima zelo dobre ergonomije. Ključ za spremembe volumna je uspešno izveden, pri tem pa se ne pojavlja nelagodje. Ko prvič vklopite snemalnik, vas takoj pozove, da izberete želeno nastavitev. Na žalost se meni v ruskem jeziku ne izvaja, kot tudi v imenih pesmi, tehnika pa ne prepozna črke te abecede. To je določen minus, še posebej za tiste, ki ne poznajo dobro angleščine. Pioneer DEH-9450UB ima vgrajen izenačevalnik. Gre za pet in grafično. Sam zapisovalnik je obetaven. V njej so trije pred-ojačevalniki, na voljo je par posebnih rež za USB. Po želji lahko uporabite običajne gumbe, ki so pritrjeni na volan. Reprodukcija zvoka naprave je prijetno za vse potrošnike. Več o tem poglejmo spodaj.

Sondiranje

Glede na mnenje potrošnikov in strokovnjakovKasetni predvajalnik Pioneer DEH-9450UB zveni dobro. Ugotovljeno je, da ima odličen bas, ki stabilno dodaja veliko prostornino reproduciranim sestavkom. Povprečni razpon je nekoliko prenatrpan pri nizkem prenosu zvoka, zato se delovni boben dobro in dinamično sliši. Vse podrobnosti tega intervala so polne in polne. Visoke frekvence pa so razočarane in ne upravičujejo vseh pričakovanj. Pogosto slišite hrup, ki uniči celoten vtis naprave.

Ergonomija

Diktafon je prejel standardne dimenzije: 17,8x5 cm. Sprednja plošča izgleda strogo. Ima posebne kontrole, ki so označene. Ni pristanišč in vhodov. Najdete jih na hrbtni strani Pioneer-ja DEH-9450UB. Ocene pomagajo razumeti, da so vse nameščene čim bolj dobro in so v harmoniji. Njihova lokacija je ergonomska in se zlahka navadi na to. Poleg tega so označeni vsi elementi. Takoj se zdi, da ni posebnih gumbov za previjanje poti. V ta namen so bili zgrajeni nekateri vzvodi. Gumbi na Pioneer-ju DEH-9450UB (pregled vam bodo pomagali razumeti vse nianse naprave) so težki. Če želite prilagoditi glasnost, morate uporabiti kodirnik. Ima gumijasto blazinico. Seveda morate biti pozorni na navigacijo s pomnilniškimi karticami. To se uresničuje čim bolj. Če želite poiskati določeno skladbo, morate klikniti na gumb s povečevalnim steklom in z vzvodi za previjanje nazaj, kot tudi s tipkama "Enter", lahko izberete želeno mapo in melodijo. Samo nastavite enačbo v ustreznem meniju. Tukaj7 prednastavitev. Izberete lahko katero koli. Po želji se lahko neodvisno prilagodi položaj krivulje na izenačevalniku. Radio deluje z vzvodi za previjanje nazaj. Iščejo aktivne frekvence. Če je potrebno shraniti enega od njih, bo dovolj, da pritisnete gumb "Enter". Antena, ki omogoča iskanje radijskih postaj na zadnji strani naprave.

Zaslon

Zaslon lahko imenujemo najmočnejša stran naprave, vendar se potrošniki večinoma ne pritožujejo. Ima eno pomanjkljivost. Slaba stran je, da se barve spreminjajo pod kotom. Raven kontrasta se rahlo zmanjša. Če je kot gledanja čim bolj oster, se bo obrnil ostro rdeče. Drugih zahtevkov ni.

Prednosti - Po mnenju potrošnikov

Kot vse druge naprave ima Pioneer DEH-9450UB (navodilo vključeno) svoje prednosti. Razmislite o njih. Potrošniki upoštevajo veliko zbirko in materiale, ki se uporabljajo v tej napravi. Spremenite barvno shemo osvetlitve ozadja. Kodirnik je dobro izveden, lahko ga preprosto uporabite. Videz je čim bolj uspešen, hkrati pa skromen in trden. Osvetlitev zaslona je mogoče izklopiti. Utripati bo nekaj sekund samo pri preklopu skladbe. Če želite, lahko vedno priključite bliskovni pogon. Največja zmogljivost zunanjega pomnilnika je 32 GB. Stikalo, čeprav ima rahlo zračnost, drži trdno in zanesljivo. Na splošno so vse te vrline privabile številne kupce.

ŠibkaStrani snemalnika

Na žalost ima izenačevalnik nekaj pasov. Z vsemi možnostmi, ki jih je navedel proizvajalec, bi bilo bolj primerno, da se vgradi parametrični, ne pa grafični, timber blok. Na soncu snemalnik odseva svetlobo, ki močno moti. Proizvajalec ni poskrbel za gumbe za hiter dostop do radia. Okvir ostaja šibek, z mehanskim vplivom se lahko zlahka zlomi. Ko vklopite močno glasbo, vibrira veliko. Plošča je lahko opraskana. Mnogi potrošniki ugotavljajo, da tudi če držite napravo v pokrovu in jo obdelate z največjo natančnostjo, je lahko primer še vedno deformiran. V aktivnem načinu naključnega predvajanja vrnitev na prejšnjo skladbo ne bo delovala.

Sorodne publikacije