Megogo: pregledi, opis in funkcije

Kaj storiti, če imate željo gledati film, še posebej novost, vendar ne želite oditi iz hiše, ni časa ali priložnosti za obisk kina? To bo pomagalo spletnemu kinu. Eden takih je znani Megogo. V tem članku si poglejmo vse funkcije, ki jih ponuja podjetje. Prav tako se bomo dotaknili komentarjev o Megogo.

Kaj je Megogo

To je storitev, ki vam omogoča gledanje filmov in televizije na spletu. Danes je to največji pravni kanal v državah, kot so Rusija, Ukrajina, Belorusija in druge države vzhodne Evrope. In to ni presenetljivo, saj v takšnem številu filmov, risank, serij ni ene video storitve. Na spletnem mestu je več kot 77.000 vsebin, vsak dan pa se zbirka dopolni.


Megogo je bilo ustanovljeno leta 2011 v Ukrajini, sedež je v Kijevu. Podjetje ima tudi predstavništva v Rusiji, Belorusiji, Litvi in ​​Kazahstanu. Storitve te storitve lahko uporabljate v telefonu, televiziji, multiplayer in medijski konzoli kjerkoli na svetu. Video storitev ima ogromne možnosti povezovanja z različnimi napravami.

Priključitev televizorja

Megogo vam omogoča, da gledate video posnetke in televizijske kanale iz skoraj vsake televizije. Odprete lahko dostop do vseh naročnin in nakupov. V ta namen morate televizijo registrirati samo po e-pošti, mobilnem telefonu ali prek svojega profila na spletnem mestu. Kako registrirati TV prek spletnega mesta? Za registracijosledite preprostim navodilom:
 • Odprite profil programa Megogo na televizorju, kliknite »Prijava« in nato »Poveži prek spletnega mesta«. Po takih dejanjih je treba označiti aktivacijsko kodo.
 • Pojdite v profil Megogo in vnesite aktivacijsko kodo v zavihek "Moje naprave".
 • Počakajte nekaj minut, dokler sinhronizacija ni končana. Na televizorju lahko uživate v priljubljenih filmih.
 • Profil Megogo

  Za uporabo vseh funkcij spletnega kina se morate registrirati na spletnem mestu.


  Po registraciji se vsakemu vpisu dodeli lastna identifikacijska številka. Na strani Megogo profila lahko naredite naslednje:
 • Navedite svoj vzdevek, telefonsko številko, e-poštni naslov, rojstni dan, spol. V primeru avtorizacije prek socialnih omrežij se te postavke zapolnijo samodejno.
 • Naročite se na sporočilo po e-pošti. V tem primeru bodo vse aktualne novice o spletnem mestu in novih izdelkih poslane na elektronski naslov.
 • Nastavite starševski nadzor. Ta funkcija je namenjena omejevanju gledanja neprimernih vsebin za otroke. Če želite aktivirati nadzor, morate določiti starost otroka in nastaviti kodo PIN. Prav tako je mogoče zaprositi za pin-kodo in pri nakupu filmov. Zdaj otrok ne bo mogel gledati filmov, ki mu ne ustrezajo po starosti.
 • Upravljajte svoje naročnine in nakupe, nadzirajte nakupe skozi zgodovino plačil.
 • Novice Megogo

  Podjetje se nenehno razvija, ustvarja nove kanale in sodeluje v dobrodelnosti. Vse novice so lahkopreberite na spletnem mestu v ustreznem zavihku. Najpomembnejši dogodki za danes so:
  1. novembra je podjetje predstavilo svoj novi projekt - svoj glasbeni kanal Megogo LIVE.
  Zbirka Megogo ne izgine in invalidi. Da, ustvarjen je bil poseben kanal za slepe in slabovidne s tieflokommentariyami in slušno prizadetimi s prevajanjem znakovnega jezika. Poleg tega je video razdeljen v dve kategoriji: za otroke in odrasle. Vse filme, risanke in serije, ki so na voljo, si lahko ogledate na spletnem mestu Megogo na kartici »Oglejte si, kako slišite«.

  Sodelovanje

  Megogo sodeluje s številnimi podjetji po svetu - to so radijske postaje, trgovske mreže, televizijski kanali, prodajalci tehnologij, veliki internetni projekti. Pogodbe se sklenejo z imetniki pravic, ki lahko postavijo svoje filme, posnetke, programe, novice, animacije in še veliko več na spletno stran. Z namestitvijo videoposnetkov imetnik avtorskih pravic po svetu dobi ogromno milijonsko občinstvo. Danes je Megogo sodeloval s tako velikimi podjetji, kot so Fox, Paramount, Sony Pictures, Disney in drugi.

  Storitve Megogo

  Megogo svojim uporabnikom zagotavlja številne storitve, ki vključujejo:
 • prost dostop do nekaterih vsebin. Na spletni strani lahko najdete ne samo plačan video, ampak tudi gledate na stotine brezplačnih filmov in risank. Prost dostop lahko pomeni tudi gledanje videoposnetka z oglasi.
 • Dostop do videa po naročilu. Naročnina velja za določen del vsebine, odvisno od njegove vrste.
 • Dostop do nekaterih filmov. Nekateri so na voljo samo z njihovim nakupom, to jenanaša na novosti in popularne posnetke.
 • Dostop do tuberkuloze. Podjetje ponuja na stotine kanalov, ki jih lahko gledate brez utrujenosti.
 • Vsebina

  Vsa vsebina spletnega mesta je razdeljena na več pododdelkov, to je:
 • Filmi.
 • Risanke.
 • Televizija Megogo.
 • TV oddaje in predstave.
 • ŽIVO.
 • Gledanje filmov

  Megogo uporablja zelo priročen predvajalnik za ustvarjanje učinka domačega kina za gledanje filmov. Je precej jedrnata, vendar ima vse potrebne funkcije. Film lahko začasno ustavite, se pomaknete naprej ali nazaj. Igralec ima tudi možnost nastavitve ustrezne kakovosti, omogočiti ali onemogočiti podnapise, dodati priljubljene in deliti film na družabnih omrežjih. Na strani vsakega filma je kratek opis ploskve, ocena filma po različici "Kinopoisk" in IMDd, informacije o tem, kateri prevodi so na voljo in v katerih jezikih so podnapisi na voljo. Ogledate si lahko tudi celotno filmsko kompozicijo, prikolico ali fotografijo. Ko kliknete na fotografijo katerega koli igralca, bo stran dala kratko biografijo in celotno filmografijo. Obstaja priložnost, da pustite komentar, film pozitivno ali negativno ocenite. Poleg tega Megogo ponuja še kaj si lahko ogledate na podlagi filma.
  Iskanje filmov je mogoče:
 • Po naslovu. Če se gledalec odloči za določen film, mora biti njegovo ime ubito v iskanju strani. Dal vam bo možne možnosti.
 • Po priljubljenosti, novosti, priporočilih. V tem primeru bodo vsi filmi razvrščeni po kriteriju.
 • Po letu, državi, žanru. Če uporabnik ne ve, katereFilm želi videti, potem lahko preprosto navede, na primer, določen žanr. Sistem bo predvajal vse filme s takšnim filtrom.
 • Spletna stran ponuja tudi različne zbirke, kot so "Filmi leta 2016", "Hold in Tension", "Smešne komedije", "Fantastična akcija", "Vse kot v življenju", "Priljubljeno na Megogo".
 • Megogo predstavlja nova leta in najboljše filme na glavni strani.

  Možnosti gledanja

  Vsakemu filmu lahko dodate izbrano, tako da ga ne morete izgubiti. Če želite to narediti, morate v odprtem predvajalniku izbrati možnost "Izbrano". Nato je ta film prikazan v meniju »Izbrani filmi« ali »Izbrani kanali«. Če uporabnik iz neznanega razloga ni gledal filma, ga lahko najdete na zavihku "Iščem". Prav tako lahko vidite vse filme, ki jih vidite.
 • Možnost pred naročilom. Omogoča vam, da si ogledate premiero filma eno od prvih. Film, ki ste ga kupili po prednaročilu, bo na voljo za predogled takoj po premieri na Megogo. Datum premiere najdete na filmskem plakatu ali njegovem opisu.
 • Najem filma. Vsak film, ki zahteva nakup, lahko najamete za 7 dni. V tem primeru so stroški bistveno manjši od nakupne cene za vedno. Vendar ga morate gledati 7 dni, sicer bo film blokiran. Gledate film neomejeno število krat, vendar v enem tednu.
 • Megogo LIVE in serijske publikacije

  Serijske publikacije o Megogo niso toliko v naročninah, ampak nekatere se lahko najdejo v interaktivnih kanalih iz ustreznega žanra. S številom filmov in televizijskih oddaj lahko rečete, da je Megogoveč vse je specializirano za filme in domače televizijske serije.
  Iskanje televizijskih filmov z več serijami se lahko izvede po naslovu, žanru, letu in državi izdaje. Serija oddaj vključuje tudi različne predstave.
  Megogo LIVE vam daje priložnost, da si ogledate najbolj spektakularne koncerte, športne dogodke, različne predstave. Obstaja več kategorij: rock, elektro, folk in hip-hop, svetla fuzija, besedila, klasika, tankerji, Meggo apartmaji, predstave, plesne bitke, izobraževalne, športne in kibernetske skrivnosti.

  Karikature

  Izbor karikatur na Megogu je precej raznolik: obstajajo karikature tako za mlade kot za odrasle. Vse karikature so razdeljene na več zbirk;
 • "Smesharikova doživetja".
 • Za najmlajše.
 • Stare dobre risanke (brezplačno).
 • Risanke (tudi brezplačne).
 • Posebej animirani filmi s prevajanjem znakovnega jezika. Pregledi Megogo opozoriti, da je velika prednost - to je brezplačno risanke s prevajanjem znakovnega jezika.

  Naročnine

  Na spletni strani se lahko naročite na kino in televizijo Megogo's. Največ "na tisoče filmov in več kot 200 kanalov. Od 01012018 do 31122018 je delnica, za prvi mesec pa morate plačati le 005 EUR (ali 1 rubelj), od drugega meseca pa bo plačilo 599 EUR (455 rubljev). Če želite registrirati naročnino, se morate registrirati na spletni strani ali se prijaviti prek ene od družabnih omrežij, na primer "Facebook" ali "VKontakte". Naročnino lahko plačate s kartico. Previdno preberite sporazum in pravila. Če izberete promocijsko naročnino za 005Evro bo samodejno podaljšan za naslednje mesece. Tako bo znesek v višini 599 bremenil kartico v naslednjem mesecu, da bi se temu izognili, je treba v osebni pisarni preklicati samodejno nadaljevanje.

  Kaj daje naročnino

  Naročnina Megogo odpira:
 • Pogled na priljubljene zvezne kanale, vključno s tujimi.
 • Pogled na interaktivne kanale. Megogo je izbral najbolj priljubljene filme, karikature po žanrih in ustvaril lastne kanale. Na primer, "Megogo Horror", "Megogo Comedy" in drugi. Vse filme se lahko kadar koli prikažejo. Če je uporabnik iz neznanega razloga zamudil film, ga lahko prvič vidite.
 • Oglejte si veliko število filmov odlične kakovosti in brez oglaševanja. Poleg tega se naročnina nenehno posodablja, obstaja veliko novih izdelkov.
 • Gledajte v polni kakovosti HD, ki je na voljo tudi v 3D filmih. Videoposnetek si lahko ogledate v svojem jeziku ali izberete drugo ali si ogledate podnapise.
 • Značilnosti programa

  Megogo za svoje uporabnike je razvil programe na pametnih telefonih. Po prenosu v telefon lahko uživate v priljubljenih filmih. Poudarki:
 • Megogo aplikacije lahko namestite na pametne telefone in tablične računalnike z različico AndroidOS 4.4 in iOS 10.0.
 • Vloga napoveduje pomemben koncert, športni dogodek ali nov film.
 • Na podlagi ocen in pregledanih filmov bo aplikacija našla zanimive predloge. Več bo ocen, bolj skrbno izbranih priporočil.
 • Plačati lahko tudi naročnino ali ločene filmedodatek
 • Bonusi in promocijske kode

  Megogo svojim obiskovalcem ponuja program zvestobe. Za določene akcije na spletnem mestu lahko dobite bonuse, ki se zamenjajo za možnosti, ki so predstavljene v trgovini s spominki. Za izračun bonusov morate nujno odobriti spletno mesto. Bonuse lahko dobite za naslednje akcije:
 • Registracija na spletni strani - 25 točk.
 • Dnevni obisk mesta Megogo - od 1 do 75 točk.
 • Ocena videoposnetkov, komentarjev, priporočil filmov na socialnih omrežjih - od 10 do 25 točk.
 • Prvo plačilo s sidrom za kartico - 25 točk.
 • Dokončanje profila - 20 točk.
 • Najvišjo oceno je mogoče doseči za vsakodnevni obisk lokacije v šestih mesecih - 75 točk.
 • Bonusi se zamenjajo za promocijske kode, ki vam omogočajo brezplačno naročanje ali dober popust. Če želite aktivirati naročnino, morate na spletnem mestu vnesti Megogo kode. Promocijske kode lahko navedete za naročnino in za določen film. V slednjem primeru morate najti film in v postopku nakupa vnesite promocijsko kodo.

  Koristi

  Kakšne so prednosti video storitve:
 • Dajanje popolnoma pravne vsebine. Vse pravice imetnikov pravic so zaščitene.
 • Sposobnost gledanja videoposnetkov visoke kakovosti brez oglasov.
 • Majhna naročnina, ki se pogosto odvija v različnih promocijah.
 • Veliko prostih vsebin.
 • Različni načini dela z Megogo.
 • Veliko število filmov, risank, programov, televizijskih kanalov. Vsakdo lahko izbere nekaj, kar jim je všeč.
 • Dnevnoposodobite oznako za videoposnetek. Vedno si lahko ogledate najnovejše filme, ne da bi zapustili dom.
 • Možnost namestitve Megogo na vaš telefon ali tablični računalnik. To vam ne bo omogočilo, da ostanete brez gledanja priljubljenih filmov in oddaj.
 • Program zvestobe. Za aktivne preproste akcije na spletnem mestu lahko dobite brezplačne naročnine.
 • Brezplačna telefonska in elektronska podpora.
 • Megogove strani so v vseh večjih družbenih omrežjih, kot so VKontakte, sošolci, Facebook, Telegram in Weibery.
 • Sposobnost gledanja Megogo na napravah katere koli vrste.
 • Pozitivne ocene

  Veliko je mnenj o Megogu, vendar je večina takih:
 • Aplikacija se lahko uporablja na več predmetih hkrati: TV, pametni telefoni, tablični računalniki. To je zelo priročno. Ko se naročite, so vsi filmi na voljo na vsaki napravi. Vzpostaviti morate samo internet.
 • Priročnost, enostavna povezava in uporaba. To lahko vsi razumejo. Vse je na voljo na spletnem mestu.
 • Prisotnost raznolikih vsebin. Vam ni treba nenehno iskanje filmov na internetu, samo pojdite na spletno stran in najti pravi film. Novi elementi se pojavijo hitro.
 • Televizorja ni treba priključiti ločeno, potreben je samo internet. Dovolj, da bi ustanovil Megogo.
 • Negativni odzivi

  O Megogoju o omrežju, ki je zapisano v njih, je dovolj in negativnih mnenj:
 • Odpisati denar iz kartice za nakupe, ki niso bili opravljeni. Mnogi uporabniki se pritožujejo nad neupravičenoodpis denarja Hkrati so v zgodovini nakupov prikazani filmi, ki jih nihče ni kupil.
 • Po promocijskem mesecu vpisa s kartice je bil odpisan celotni strošek naročnine. To je tudi zelo pogosta trditev za Megogo.
 • Za nove filme, ki jih morate plačati, jih ni treba naročiti. Mnogi filmi, še posebej novi ali priljubljeni, so na voljo šele po nakupu.
 • Blokiraj kanale, ki se pogosto gledajo.
 • Ko se promet poveča na spletnem mestu, se vsebina pogosto začne upočasniti in obešati. Zaradi velikega števila obiskovalcev na spletnem mestu je nemogoče gledati filme, saj so odkrito "ugrizni".
 • Naročnine imajo veliko filmov in kanalov, ki sploh niso potrebni. To moti veliko uporabnikov.
 • Ni veliko priljubljenih televizijskih serij.
 • Neuspelo nalaganje kupljenih filmov. Če se podjetje zapre ali izgine, bodo plačani filmi izginili.
 • V bistvu so vse negativne ocene povezane z avtomatskim bremenom denarja s kartice. Seveda, morda je to trik s strani Megoga: da se avtomatsko nadaljuje naročnina po plačilu promocije prvega meseca. Vendar opozarjajo na to ob plačilu na spletnem mestu Megogo in informacijah, ki so določene v sporazumu. Če želite preklicati samodejno podaljšanje, se morate prijaviti v račun in odstraniti kljukico. Previdno bi morali prebrati pogoje promocije in popustov, potem pa nič ne bo odveč. Kartico lahko vedno odstranite, izbrišete podatke za vso plastiko banke. Ena od neprijetnosti je možnost plačilasamo kartico Ne morete plačati za naročnine in filme iz elektronskih denarnic ali na druge načine.

  Kako kupiti ceneje

  Obstaja več načinov, kako se lahko naročite ceneje:
 • Megogo pogosto ima različne promocije, kar zagotavlja prvi mesec naročnine za skoraj brezplačne. Skupaj s telekomunikacijskimi operaterji, bankami. Na primer, v sredini tega leta Megogo in "MTS" združili in ustvarili eno naročnino. Megogo online kino si lahko ogledate tudi v televiziji Beeline.
 • Oglejte si filme, ki so na voljo brezplačno. Naj bodo skupaj s filmom videli reklame.
 • Bodite previdni in preberite sporazume, tako da ni presenečenj.
 • Skratka

  Megogo je video storitev, ki se hitro razvija. V obdobju aktivne zaščite avtorskih pravic so v ospredju pravna spletna kinematografija. Torej, v naši državi, niso vsi pripravljeni plačati za filme na spletu. Ampak, da bi našli v odprtem prostoru prostih novih predmetov, in še bolj v visoki kakovosti je skoraj nemogoče. Še vedno je treba počakati, da novost preneha biti taka, ali pa samo kupiti film v Megogo. Storitev ima številne pomanjkljivosti in slabosti, vendar se podjetje razvija in razvija. Morda bodo v prihodnje zaposleni popravili vse.

  Sorodne publikacije