Assassins Creed Syndicate Sistemska zahteva je minimalna in priporočljiva

Sistemski zahtevek Assassins Creed Syndicate je bil napovedan med sprostitvijo igre leta 2015, dokončanjem serije nujnih i5 procesorjev, tistih, ki so potrebni za Wittmack 3 in Mass Effect: Andromeda. Zato bodo morali lastniki manj zmogljivih sistemov prenesti to igro. Več v članku.

O čem je nova igra?

Assassins Creed: Syndicate prevzame igralca v London v devetnajstem stoletju sredi revolucionarnih dogodkov, ki so povzročili revščino in socialno neenakost. V igri so bili vlaki, avtobusi in druga prevozna sredstva. Toda običajna podoba morilca se je malo spremenila: vse iste skrite lopatice, kapuco in hrepenenje po parkourju: v arzenalu se je pojavila harpska oblika kitajskega rezila Shengbyo, s katerim se lahko povzpnete na streho in premagate ovire.

Russification Assassins Creed: Syndicate.

V ruskem jeziku obstaja samo škatla izdaje igre, v kateri liki govorijo rusko. Čeprav, glede na povratne informacije igralcev, neustrezen prevod: angleška narečja včasih zdrsnejo. Obstaja tudi rusifier, ki se pogosto uporablja na piratske različice igre. To je približno enako, kot je opisano zgoraj za škatlo.

Najmanjša sistemska zahteva

Assassins Creed: Syndicate se bo začela na naslednjih konfiguracijah računalniških iger:
 • 64-bitna različica operacijskega sistema Windows 7 (SP 1), Windows 8 ali Windows 10;
 • s procesorjem je težje kot pri prejšnjih "Asadinsovih poškodbah" - i5 zahteva Intel pri 25 GHz ali AMD pri 3,9 GHz;
 • šest gigabajtovmobilni telefon je zelo primeren za zagon igre;
 • na trdi disk dodeli do 50 gigabajtov prostora;
 • Lastniki grafične kartice Nvidia GeForce GTX 660 2GB imajo srečo, ker je model s takšnimi funkcijami le vključen v minimalne sistemske zahteve za igro. Primerna in analogna od AMD R9270. Glavna stvar je, da je bila podprta različica grafičnih senčil nad peto.
 • in maksimum

  Za Assassins Creed: Syndicate, sistemske zahteve za osebne računalnike z zmogljivim železom, ki vam omogočajo maksimalno igranje, se ne razlikujejo veliko od navedenih. Zahteva močnejši procesor 3,5 GHz i7-3770 ali analogni AMD FX-835040 GHz), ne več kot šest gigabajtov RAM-a in osemdimenzionalni pomnilnik RAM, kot tudi grafično kartico z večjo zmogljivostjo. Primer: NVIDIA GeForce GTX 760 ali GTX 970 za 4 giga ali analogno od AMD - R9280X. Priključevanje bo zahtevalo enako količino 50 gigabajtov, kot tudi ključno podporo DorectXa 11 v obeh primerih.

  Težke igre

  Treba je poudariti, da je težnja k sprostitvi velikega števila iger v zadnjih petih letih povzročila povečanje potreb navadnih igralcev, da bi vložili denar pri nadgradnji lastnih igralnih platform. Povprečni igralec ne škoduje zagonu iger, ki ne presega 15-20 gigabajtov (seveda so sistemske zahteve primerne).

  Opomba, da potrebujete 50 gigabajtov prostega prostora, že kaže, da je igra prišla na močnejši "motor" in se najverjetneje ne bo zagnala na vašem računalniku. Po tem začne igralec preučevati druge sistemske zahteve. Tu in takrat bo prišlo do razsvetljaveŽelezo je že v redu in za takšne igre-pošasti potrebujete več računalnika. Med njimi je tudi nov "Asadinov Credo", zato obstaja sistemska zahteva za potrditev. Assassins Creed: Syndicate - Razumni razlog za razmišljanje o nadgradnji lastnega računalnika.

  Pred namestitvijo

  »Asado's Credo« ni popoln, obstajajo napake. Da bi se izognili polovici, je priporočljivo posodobiti gonilnike grafične kartice tik pred namestitvijo. In najboljši je celoten računalnik. Na srečo obstajajo programi, ki vam omogočajo skeniranje sistema, zaznavanje "zapoznelega drva" in nadgradnjo. Najbolj presenetljiv primer takšne programske opreme je gonilnik Scanner.

  Bugs in kako jih popraviti

  Obstajajo tudi programi, ki vam omogočajo, da optimizirate sistemske vire za potrebe katere koli igre. V tem primeru Assassins Creed: Syndicate. Napake, ki se lahko pojavijo v igri:
 • Odhod je poljuben. Dokazano je, da je preveč procesov, ki "jedo" RAM. Priporočljivo je, da zaprete vse programe tretjih oseb (ponavadi igralec, brskalnik, protivirusni program) in znova zaženete igro.
 • Črni zaslon ob zagonu. To se običajno zgodi, če namestitvena pot igre vsebuje mapo s cirilskimi znaki. V tem primeru morate znova namestiti pravilen imenik. Če to ne pomaga, je bolje počakati na popravek od razvijalcev tretjih oseb ali izdelovalcev modema.
 • Nizka raven FPS. Tukaj je vsa stvar v samem železu. Najbolje je, da nastavite grafiko na minimum. Seveda bo v tem primeru uživanje v lepoti igre zelo težko, ampak kaj boste storili. Zgodba je tudi stvarzanimivo
 • Datoteke DLL ni bilo mogoče najti. Takšno sporočilo kaže, da igra ni povsem pravilna. To lahko odpravite na dva načina: v celoti ponovno namestite igro ali prenesite datoteko s pripomočkom za popravljanje DLL.
 • Ni zvoka. Najprej je vredno preveriti, ali so zvočniki ali slušalke pravilno priključeni na sistemsko enoto. Najpogosteje je rešitev na površini. Če je vse normalno, poskusite posodobiti gonilnik zvočne kartice. In razvijalec je izdal tudi popravek, ki odpravlja napake z zvokom. To je potrebno namestiti.
 • Rahlo sploščena slika. Obstaja grafična napaka. Podobno kot pri prejšnjem opisanem problemu obstaja tudi popravek za razvijalce. Namestitev odpravi to napako.
 • Odhodi na natančno določenih lokacijah. Ne glede na to, kako presenetljivo, ni bilo nobenega priporočila, da bi odpravili ta problem, ampak igra Assassins Creed: Syndicate je letela predvsem iz lastnikov grafičnih kartic iz Nvidie. Vse je v najnovejših različicah gonilnikov. Vredno je poskusiti nazaj na prejšnjo različico, nato pa znova začeti igro. Ponavadi pomaga.
 • Zaključek

  Še vedno je nekaj napak. Sporočilo "V Uplayu ni dosežkov". Opazovani s strani igralcev, ki so kupili igro s Steamom. Razlog za napako je neznan že dolgo časa, vendar je rešen s pismom v službi tehnične podpore.

  Uplay je sama igralna platforma s funkcijami za družabno mreženje, ki shranjuje dosežke igralcev, informacije o igranih igrah in interakcije med različnimi akterji,ne glede na vrsto igralne konzole. Včasih, če se ta storitev ne izvaja kot skrbnik, se ob zagonu igre lahko izklopi sporočilo o zaustavitvi ACS.exe. Težavo rešimo z zagonom v imenu skrbnika. Vse druge napake, ki se lahko pojavijo, so predvsem posledica dejstva, da se sistemske zahteve Assassins Creed: Syndicate razlikujejo od konfiguracije računalnika: grafična kartica je šibka, potem procesor ni tisti, RAM ni dovolj. Edina rešitev je nakup močnejšega železa.

  Sorodne publikacije