Kako prenesti denar iz "Life" v "Life": možne metode

Denar ima premoženje do konca, podobno pravilo velja za mobilno telefonsko bilanco. Pogosto obstajajo primeri, ki jih morate poklicati, sredstva pa so potekla v najbolj neprimernem trenutku. Ali pa ni več mest, ki bi jih bilo treba napolniti, in morate opraviti klic za to minuto. V podobni situaciji je smiselno vedeti, kako prenesti denar iz življenja v življenje. Koristna možnost v tem primeru je "Transfer Balance". Zahvaljujoč storitvi lahko vsaka stranka podjetja Life enostavno prenese denar s številke na drugo naročniško številko v samo nekaj minutah.

Storitev "Prenos bilance"

Storitev deluje brez naročnine in aktivacije. Njena vključitev se izvede samodejno, če stranka kliče. Treba je opozoriti, da se sredstva ne bodo umaknila iz glavnega salda uporabnika, ki jih pošilja, ampak bodo pripisani prejemniku plačila za bonus saldo. Prejemnik plačila mora porabiti denar v 14 dneh, sicer bodo bremenili.

Stranka lahko sredstva uporablja za vse komunikacijske storitve, ki jih zagotavlja operater "Life". Govorimo ne le o standardnih klicih ali SMS-jih: še vedno obstaja možnost, da prejeta sredstva kupijo dodatne možnosti od družbe za komuniciranje. Pred prenosom denarja iz "Življenja" v "Življenje" se morate seznaniti z nekaterimi omejitvami. Gre za znesek, ki ga uporabniki lahko prenesejo. Najvišji prag znaša 500 UAH. Za aktiviranje storitve ni treba plačati. Vse to pomenibo na seznamu, ne boste mogli porabiti za nadaljevanje aktivne tarife, kot tudi za dopolnitev standardnega paketa storitev, saj se bodo prenesli na bonus račun. Poznavanje značilnosti storitve in njenih omejitev, je vredno ugotoviti, kako prenesti denar iz "Life" v "Life".

Prenos na drugega uporabnika omrežja

Za izvedbo postopka za prenos sredstev na drugo osebo, ki uporablja storitve LIFE, morate s svojim mobilnim telefonom storiti naslednje:
 • Vpišite zahtevo za storitev, ki izgleda tako : * 111 * 380ххххххххх * znesek denarja za prevajanje #. Po vnosu podatkov morate klicati, tako da se zahteva pošlje v omrežje za obdelavo. V nekaj sekundah se bodo sredstva prenesla iz Življenja v življenje. Za dokončanje postopka morate potrditi svoje namere. V tem primeru lahko zavrnete operacijo ali jo potrdite. Po prenosu bodo oba naročnika od ponudnika storitev prejela besedilno sporočilo. Pošiljatelj bo vedel, da so sredstva obremenjena in prenesena, prejemniku pa bo zagotovljen znesek prenosa in podatki pošiljatelja.
 • Za stranke, ki imajo na svojih telefonih nameščeno mobilno aplikacijo, lahko takšno transakcijo opravijo zelo hitro. Dovolj bo šel na vlogo in šel skozi del prenosa sredstev. Nato vnesite potrebne podatke in znesek za prevod. S klikom na potrditveno tipko se postopek zaključi. Edina pomanjkljivost te metode je, da obstaja potrebaInternet za delo s programom.
 • Zahteva za dopolnitev računa

  Prenos sredstev iz "Življenja" v "Življenje" je lahko tudi v drugi smeri. Z drugimi besedami, lahko prosite drugo osebo, da ponovno napolni telefonsko bilanco. To storite tako, da naročniku pošljete zahtevo za prenos sredstev. Postopek je prost in traja nekaj sekund. Za njegovo izvedbo je potrebno poslati SMS sporočilo, v katerem navede besedo SOS in v polje vpisati številko osebe, ki ji je bila poslana zahteva. Oblika številke je videti kot 380hhhhhhhhh. Odprema se opravi pod številko 123.
  Ko je zahteva poslana, bo uporabniku poslano sporočilo, v katerem bo navedena zahteva za dopolnitev bilance stanja.

  Stroški prevajanja

  Na splošno, prenos denarja iz "Life" iz telefona na telefon - brezplačna storitev, vendar bo transakcija morala plačati provizijo. Plačuje pošiljatelja sredstev, in provizija je 2 grivna (približno 4 rubljev). Dovoljeno je do 3 podobne operacije na dan.

  Drugi načini

  Obstajajo tudi druge metode, s katerimi lahko vrnete denar iz svojega bilanca nekemu drugemu:
 • V telefonu lahko pokličete poseben meni. To naredite tako, da vnesete ukaz * 124 # in izberete storitev prevajanja. Nato morate klicati številko prejemnika in določiti količino denarja.
 • Glasovni meni lahko še vedno prikličete z izbiranjem * 123 #. Nato morate klikniti na številke 6 in nato 4 in slediti navodilom za delo.
 • Zaključek

  Tu so vse razpoložljive metode, ki opisujejo, kako prenesti denar iz "življenja" na"Življenje" Če jih poznamo, bomo lahko po potrebi dopolnili ravnovesje sorodnikov ali prijateljev, ne da bi morali iskati terminale, ker odpis poteka takoj iz glavnega ravnotežja.

  Sorodne publikacije