Ustvarjanje in spodbujanje samega pristanka: navodila korak za korakom

Ciljna stran je spletna stran, ki je pogosto sestavljena iz ene strani in je postavljena kot visoko zamenljiva ali dobro prodana. Pristanek je lahko sestavljen iz več strani, v klasičnem smislu pa je vir ene strani. Prav v tem je posebnost spodbujanja pristanka. Eno spletno mesto je namenjeno vplivanju na osnovne človeške instinkte, da bi uporabnika spodbudilo k izvedbi motiviranih dejanj: kličite številko, kliknite, naročite, kupite izdelek v tem trenutku.


Pristanek je sestavni del oglaševalskih kampanj določenega izdelka ali "vroče" cenovne ponudbe in se uporablja tudi za privabljanje ciljnih skupin iz virov kontekstualnega oglaševanja "Google Edwards", "Yandex.

Kaj je to?

Ciljna stran je neodvisna stran, ki spodbuja
 • distribucijo določene storitve ali izdelka;
 • oblikovanje baze naročnine.
 • Pri oblikovanju ciljne strani je treba uporabiti različne sprožilce vpliva, ki bodo uporabnika ogreti pred hitrim sprejemanjem odločitev (nakup, vnos informacij za bonus, proučevanje tečaja, ogled spletnega seminarja itd.).
  S strani uporabnika je ciljna stran stran, ki jo vnese po kliku na sliko informatorja, oglasa in tako naprej. Ciljna stran je popolnoma drugačna od spletne trgovine, saj je namenjena izvajanju določenega izdelka ali gospodarstvapromocija na svojo stran z ukrepom različne sprožilce.


  sorte ciljne strani

 • sami. To je najpogostejša vrsta samega kraja. Njen glavni cilj je podzadoryvanye uporabnik kupiti izdelek /storitev ali stori vse druge ukrepe, priporočene vir.
 • mikrostran. To spletno mesto (običajno ločen od primarnega) do največ 5 črk, ki vključuje informacije o izdelku ali storitvi.
 • Glavno mesto. Kot uporabljajo sajenje eno ali več strani vira.
 • na mestu zemljišča. To je portal, je sestavljen iz posameznih ciljnih strani.
 • , kako ustvariti ciljne strani

  Pristanek je treba storiti na več načinov:
 • Prosti generatorji in predloge. Danes je internet predstavlja veliko število različnih oblikovalcev in predloge, ki vam pomaga preprosto ustvariti nobene ciljne strani. Najbolj znana oblikovanje storitev in promocija lendynha je LPgenerator. Ta način je primeren za organizacije, ki imajo omejen proračun, vendar ima država strokovnjaki seznanjeni pri oblikovanju in trženju.
 • strokovno pomoč. Naloga ustvarjanja in promocija SEO-ciljne strani se lahko prenese. Na primer, vsebina v red tekstopisec, oblikovanje - oblikovalec in integracija z motorjem - je razvijalec programske opreme. V tem primeru mora biti podjetje trženje, lahko nadzirajo projekt splohnjenih stopnjah. Prednosti takšne metode so predvsem nizki stroški in odlični rezultati, saj bo vsako stopnjo izvedel strokovnjak. Minusom je mogoče pripisati, da obstaja velika nevarnost nepravilnega izbora strokovnjakov.
 • Specializirane agencije. Ta način ustvarjanja ciljne strani vključuje tudi prijavo na organizacijo, da bodo opravljene vse naloge: proučevanje tekmovalcev, izbira koncepta, izdelava oglaševalske akcije, reševanje vseh nalog integracije in izvedba projekta. Od stranke samo morate izpolniti zapisnik za razvoj, ustvarjanje in promocija ključa pa bo ključnega pomena za organizacijo. Koristi sodelovanja z agencijo vključujejo učinkovitost in prihranek časa, s pomanjkljivostmi - relativno visoke stroške.
 • Osebje, ki bo odgovorno za načrtovanje in spodbujanje iztovarjanja. Je zelo drag, vendar hkrati učinkovit način. Njegova ekipa tekstopisec, oblikovalec, razvijalec programske opreme in tržnik bo lahko v celoti izvajala in promovirala projekt.
 • Ali lahko naredim ciljno stran

  Možno je, da ustvarim lastno ciljno stran, za kar potrebujete nekaj znanja na področju spletnega razvoja, analize in oblikovanja. Če pa takšnih zmožnosti ni, se lahko zatečete k pomoči posebnih storitev (obravnavanih zgoraj), ki ponujajo že pripravljene predloge, kjer lahko samo napišete besedilo in konfigurirate gostovanje in domeno.
  Ustvarjanje lastne ciljne strani omogoča prihranek časa in denarja. VNa internetu lahko najdete vire s predlogami različnih tem, s kompletom priročnikov za hitro namestitev in programsko opremo, ki vam omogoča, da popravite.

  Pristanek lahko naredite brezplačno

  Ker zanimanje za ciljno stran narašča iz dneva v dan, ustvarjalci tudi ne mirujejo in uporabnikom ponujajo sveže ideje in orodja, ki temeljijo na predlogih. Seznam brezplačnih virov:
 • Ustvarjanje ciljne strani je mogoče najti na strani setup.ru po preprostem postopku registracije.
 • S programsko opremo Adobe Photoshop.
 • Uporabite oblikovalca KompoZer.
 • Slednja različica je najbolj primerna za tiste, ki imajo na tem področju le minimalno znanje in ne želijo zapravljati časa za obvladovanje kompleksnih sistemov programiranja. Poleg tega lahko uporabite brezplačno poskusno obdobje priljubljenih oblikovalcev lpgenerator.ru in wPPage.

  Optimizacija pristanka

  Razvoj iztovarjanja - to je le del uspeha, pomembno je, da ga pravilno optimiziramo. Sredstva na eni strani imajo eno, a precej pomembno pomanjkljivost - zelo težko jih je najti iskalnike. Polnopravna spletna mesta imajo edinstvene glave, integralno strukturo z informacijami o obsegu strani, kompetentno povezovanje in druge.
  Struktura gostitelja na eni strani ne omogoča kvalitativne notranje optimizacije v običajnem pomenu, to je "izostritev" internetnega vira za poizvedbe iskalnikov. Google je lahko ta problem rešil z uporabo javascripta in PushState.

  Kaj morate storiti?

  ZaZa optimizacijo pristanka je treba storiti naslednje:
 • Landingam se razdeli na več blokov.
 • Vsak od njih mora imeti svoj izvirni kazalnik, besedilo, naslov, naslov in URL.
 • Z drugimi besedami, bloki morajo imeti enake lastnosti, kot jih najdemo na kateri koli posamezni strani polnega portala. V tem primeru bo robot menil, da je ciljna stran nekoliko edinstvena. Obiskovalci do te točke verjetno ne bodo ujeti, le najbolj pozorni bodo opazili, da v procesu pomikanja vrstica spremeni URL in naslov. Ampak tukaj je treba razumeti, da bo za izvedbo teh ukrepov potrebno nekaj znanja na področju SEO in postavitve z javascriptom.

  SEO promocija pristanka

  Kako ustvariti priljubljeno stran? Promocija gostovanja v iskalnikih ali SEO sama je precej izvedljiva naloga, kljub dejstvu, da se pogosto zgodi, da se iskalniki slabo nanašajo na enostranske strani. Pravzaprav ni ravno prav. Če stran izpolnjuje določene pogoje in bo vsebovala največjo količino informacij o nepremičnini, ki jo je prodal izdelek /storitev, potem lahko dosežete odlične rezultate SEO-promocije pristanka.
  Seveda, kot na katerem koli področju, je tukaj več "vendar". Na prvem mestu bo veliko odvisno od konkurenčnosti izbranih tem. Če je za trgovanje s pomočjo pristanek pobral promocijski izdelek, za katerega že obstaja veliko število spletnih trgovin in lokacij, potem v tem primeru celo ogromne proračune ne bodo mogli pomagati spodbujati pristanek.

  Kaj?morate storiti?

  Ampak to so vse posebnosti, toda če greste k strategiji spodbujanja ciljne strani, potem lahko vse naslikate na točke. Torej, vzemimo korak za korakom, da sami pospešimo pristanek:
 • Osnova uspešne ciljne strani je vsebina. To pomeni, da mora opis izdelka vsebovati določene informacije za uporabnika: podrobnosti, fotografije, video preglede, kritike in drugo.
 • Spodbujanje ciljne strani z referenčno maso. Za prenos strani na eni strani potrebujete referenčno maso, ki jo lahko kupite iz drugih virov. Število povezav bo odvisno od konkurenčnosti prodanega izdelka ter regije, števila konkurentov na trgu in drugih. Odličen način, da se prijavite in dobite referenčno maso iz drugih virov, je, da na njih pregledate svoj izdelek. Za to obstajajo posebna orodja in storitve. Druga možnost (bolj naporna, vendar hkrati zanimiva) - samostojno iščejo spletne strani s podobnimi temami in se neposredno nanašajo na administratorje z željo, da svoje podatke vnesejo v njih. Seveda, to je storjeno za nagrado. V pregledu je potrebno vstaviti več povezav na spletno mesto. Če so izbrani viri priljubljeni, lahko zlahka dobijo tok obiskovalcev, ki lahko kasneje postanejo kupci. Ta metoda promocije je najbolj uspešna in naravna. Kupite tako imenovane večne povezave, ki jih enkrat plačate, medtem ko ciljni strani zagotavljate ciljno stran.
 • ​​
 • Druga možnost je najempovezavo Spletne strani ustvarjajo take povezave le za obdobje, ko so bile plačane. Njihova prednost je cenovna dostopnost, toda za uporabo takega načina promocije v posojila so lahko uvedene resne sankcije.

  Optimizacija notranje ciljne strani

  V bistvu je ciljna stran kraj, kjer bodo uporabniki prihajali iz vseh virov sodelovanja: iskalniki, oglasi, tematski viri in drugo. Zato je zelo pomembno, da ga optimizirate ne samo za iskalnike, ampak tudi za ljudi. Kaj potrebujete za to? Kako se ne predati konkurentom? Upoštevati je treba naslednja pravila:
 • Kvalitativna vsebina, opis izdelka, uporaba infografike.
 • Video pregledi.
 • Pregledi. V zadnjem času je njihova prisotnost pomembna sestavina za obiskovalce.
 • Bodite izvirni, napišite dostopno in lepo, za ljudi, ne za avtomobile. V vsakem odstavku ni treba vstaviti imena izdelka - to ni všeč ljudem ali iskalnikom.

  Rezultat in učinkovitost

  Torej, če obstaja nekaj znanja o ciljni strani, je ustvarjanje in promocijo mogoče opraviti samostojno, zato je treba uporabiti posebne oblikovalce in pripravljene predloge. Ampak ne pozabite, da na svoje - to ni vedno brezplačno, in v nekaterih primerih lahko majhen proračun bistveno pospeši doseganje rezultata. Poleg tega se lahko spodbujanje iztovarjanja poveri posebni organizaciji. Kaj izbrati - odločiti samo vi.

  Sorodne publikacije