Orožje inženirja pri Varfeisu: Splošne informacije

Orožje inženirja v Varfeisu je predvsem strojna orožja in okrnjeni stroji. Za bojni noži so potrebni. Poleg tega obstajajo mine usmerjenega ukrepanja. Inženir lahko popravi oklep, ker je edinstven na svoj način. Vse to bo obravnavano v članku.

O razredu

Inženir je primeren za bitke na srednji in srednji razdalji. Primerno za igralce, ki ne padejo v PvE, da bi ubili čim več sovražnikov. Nepogrešljiv pri dolgotrajnih posebnih operacijah in PvE ravni "Profi", kjer morate obnoviti rezervacijo zase ali sotekmovalce. V načinu PvP lahko inženir spremeni račun v svojo korist, tako da spretno minira pogosto uporabljene linije približevanja epicentra. Ena eksplozija je en fragment (če nasprotnik ni opremljen s čelado, ki osvetljuje določene mine).


Poleg tega, če inženir ni opremljen z jopičem, neodvisno obnovi oklep, je treba najti zavetje za ročno polnjenje. Rudniki prav tako niso neskončni, tako da bodo po namestitvi bombnika na poti šli majhno orožje. Samo za reševalnega inženirja bo spet lahko postavil eksploziv. Ampak samo namesto starega (če še ni razneslo).

Najboljše orožje za inženirja

Varfeise ima veliko pištol. Vsak od njih je sam po sebi. Najpogosteje se uporabljajo Kriss Super V in AK-9. Igralci se pogosto prepirajo o tem, kaj je najbolje, zato je priporočljivo imeti oba vzorca v arzenalu. V ekipnih bitkah v PvP je pametno uporabiti Kriss Super V: streljaj čakalne vrste, povratni udarec je izredno majhen,Shranjevanje 30 sklopov vam omogoča, da se uspešno borite v srednjem obsegu. Pri načinih "Blast" in "Hobbies" želeni AK-9: klavna sila je večja, vendar je le nekaj kartuš - le 20.

Primer rušenja

Najbolj učinkovito orožje inženirja v Varfeisu je moje. Dobra taktika polnjenja vam omogoča, da demoralizirate celotno ekipo sovražnika. Predvajalnik je privzeto model modela M18 Claymore. Ne preveč močan, toda sovražnik brez neprebojnega jopiča bo dal takoj. Predvidene so protipehotne mine krožnega delovanja na dotik. Bolj učinkovita kot starter set, vendar dobite brezplačno. Vendar, če ima inženir niz obeh vzorcev, se stopnja smrtnosti poveča za red velikosti.

Razsodba

Inženir se pogosteje uporablja v načinih PvP, ker je vloga v PvE pasivna - za obnovo oklepov tovarišev. Ta razred je možno izpolniti v misijah ali posebnih operacijah le, če je napovedan dogodek znotraj igre, ki vključuje izvedbo določene naloge s strani samega inženirja. V drugih primerih ima skupina preprosto zdravnika, obnova oklepnih storitev pa je več kot kompenzira ustrezen telovnik.

Sorodne publikacije