Kako naročiti Jussac v Dotiju?

Júzcar je prvak z velikim potencialom in močjo. Za uresničitev tega potenciala pa je potrebno dobro razumeti njegovo mehaniko in poznati sposobnosti. Potem lahko popolnoma igrate za Jusscarja in se mu zlahka uprete na kateri koli liniji.

Zgodovina prvaka

Vsak prvak v Dotiju ima svojo zgodovino in razlog za pojav na bojišču. Justus tudi ni bil izjema. Morda mislite, da takšne informacije ne bodo odgovorile na vprašanje, kako uravnotežiti Huskaru. Toda razumevanje igre in njene zgodovine naredi igro bolj polno vsebine in zato bolj zanimivo. Torej je bil Jussar novinec Desunskega reda. Podobno kot mnogi drugi se je naučil magije sence, ki je omogočila nadzor nad umom in sovražnikom ter zdravila svoje rane. Apogejsko usposabljanje je veljalo za ritualno senco. Ritual je bilo mogoče dokončati le na dva načina: privrženec moči in veličastnosti je postal enak bogom ali umrl. In v času njegovega zadnjega sojenja je Huascaru bilo usojeno umreti. Vendar ga je rešil Veliki duhovnik Senca, trol po imenu Dazl.


Če se to lahko imenuje odrešitev. Zdaj, Jaskar, ki je bil ranjen in izgubil del svoje vitalnosti, sovražnikov in zahvaljujoč temu, iz vsake bitke, postane zmagovalec. Toda žalitev, da trol-bojevnik ni smel umreti dostojanstveno v svetih ritualih, mu ne daje počitka. Zato je Justus zapustil Desunski red in odšel iskat nov cilj na bojiščih.

Izbira stališča

Prvak, o katerem danes govorimo, se lahko praktično uresniči na kateri koli liniji vDoti In še vedno obstajajo položaji, ki so najbolj primerni za Jussar. Na takšne točke je mogoče prenašati vse, kjer vaš nasprotnik ne bo imel močne niše, ki bi vas lahko ubila za nekaj avtatatov. Vaše preživetje v igri za Jussacurja se nagiba k nič, če v zgodnji fazi niste uspeli dobiti dovolj farm in poslati nekaj nasprotnikov na vodnjak.


Z igranjem na liniji z asortimanom se boste zavarovali in zagotovili dobro nalogo za pozno igro. Najboljši pickupi na liniji z Jussarjem bodo močni čarovniki s hitrim udarcem. Konec koncev, brez močne škode v prejšnji igri, tvegate, da preprosto ne boste ubili sovražnika in ostali brez dragocenega zlata, dokler vaš nasprotnik ne umiri mirno.

Igra proti Jussacarju

Če ne igrate tega trolla, ampak vaš nasprotnik, potem je vredno vedeti, kateri prvaki so najboljši proti njemu. Kdo je Sustir Husar na Mozu? Mnogi so vprašani, ko se soočijo s tako mogočnim nasprotnikom na osrednji liniji. Zahvaljujoč njegovim sposobnostim, Husar popolnoma nasprotuje čarobni škodi, ki je ni mogoče reči o fizičnih napadih. Torej bodo prvaki z visokim indeksom izgube od samega začetka igre dosegli popoln rezultat. Kopije pripomorejo, da je Damag več. Ni težko sklepati, da so idealni junaki sposobni ustvarjati klonove. Med njimi so Chaos Knight in Phantom Lancer.
Ne pozabite na Phantom Assasina. Ta nevsiljiva oseba lahko povzroči neverjetno količino fizične škode za delček sekunde. Pred kratkim v LjubljaniDoti je dobila posodobitev, zdaj pa je vprašanje, kako uravnotežiti Jussac 707 verzijo. In postavilo se je vprašanje, ker je bil nov prvak, hiter in precej močan Pangolier. Prav tako ima visoko izgubo avtoatak v primerjavi z množico znakov. Tudi to je dobra ideja za naš cilj. Glavna stvar je razumeti prvake, ki jih izberete na začetku igre. Če menite, da vaša mehanika in reakcija nista dovolj dobra, da bi igrali proti Jussarjevim agresivnim, je vredno preživeti čas na parih ali treh treningih proti AI. Kmalu v bonitetnih igrah se bo takšno usposabljanje izplačalo.

Igrajte skupaj z Jussarjem

Morda boste raje igrali na mestu Sapporo. In vidite, da se vaš zaveznik namerava boriti za prvaka, o katerem razpravljamo. Potem bi morali poznati znake, ki bodo najbolj koristni na isti liniji s trolom. Že vemo, kdo nasprotuje Jussarju. Ampak kdo mu lahko da največ podpore, samo da bi izvedel. Duhoviti duhovnik, kot smo že prebrali zgoraj, bo odlična izbira za tiste, ki gredo skupaj z Jussarjevo linijo. Ena od zmožnosti duhovnika vam omogoča, da postanete nesmrtni vse do 5 sekund. To je tisto, kar potrebuje naš bojevnik, da doseže največjo količino izgube.
Omniknight bo tudi sovražniku omogočil, da bo bolj prizadel bolečino kot Jussar. Vitez ima odličen potencial kot chyler. Poleg tega lahko na kratko omami nasprotnike, ne da bi jim omogočili, da se hitro spopadejo z vašimi zavezniki. Upam, daZbrane informacije vam bodo omogočile, da z lahkoto dvignete svoj rang v rating igrah, z uporabo tako močnega prvaka kot Jussar.

Sorodne publikacije