Velika ostrostrelska puška v Fallout New Vegas: opis in uporaba

Kljub stari izdaji, igra Fallout New Vegas ostaja ena izmed najbolj priljubljenih in iskanih med ljubitelji žanra. Uporabniki stalno objavljajo spremembe in zgodbe. Vendar pa obstajajo tisti, ki se še niso seznanili z izvirnim svetom igre. V tem članku bomo razmislili o obsežni ostrostrelski puški v Fallout New Vegasu: kje jo najdemo, značilnosti, kdaj uporabiti najboljše in s čim se ta vrsta orožja popolnoma kombinira. Začnimo s preprostim opisom, da bi razumeli, kaj se bo zgodilo.

Opis

Ta vrsta orožja velja za najmočnejšo v svojem razredu. Skupaj igra vsebuje 3 vrste mitraljezov: navadni ostrostrelski skavt Gobi kampanjo in obsežno. Najnovejša različica ima najvišjo zmogljivost in najboljšo zmogljivost. Vendar pa takšno orožje ni lahko dobiti.


Različno orožje z izredno nizko hitrostjo, vendar veliko izgubo v enem vložku. Za uspešen strel lahko igralec vrže sovražnika ali ga poškoduje. Šteje se za eno izmed najuspešnejših različic topa za dolgo igro, saj tudi v poznih fazah niso vsi nasprotniki dosegli take sile, da bi preživeli dva strela iz velike ostrostrelske puške v Fallout New Vegasu. Močnejše orožje je samo ista puška, vendar s spremembami. Razmišljamo o prvotnem orožju.

Značilnosti

Začnimo z opisom značilnosti, kar nam bo omogočilo, da razumemo, ss katerim orožjem imamo opravka. Prvič, velika ostrostrelna puška v Fallout New Vegasu strelja kartuše kalibra 50. Ena trgovina ima 8 krogov. Ker se pištola polni za 25 sekund, je njena izguba na enoto časa precej nizka. Vendar lahko en strel na igralca povzroči 110 poškodb. Orožje tehta 20 enot in stane 5600 pokrovčkov pri prodaji vsakega prodajalca igre. Za snemanje velikega ostrostrelske puške v Fallout New Vegas v načinu VATS, boste morali porabiti 65 točk.


Zdaj malo o popravilu. Za popravilo te pištole morate uporabiti podobne položaje in pištole z drsnimi vrati. Prva možnost je precej draga, zato je najbolje paziti na pištolo, če boste, ko boste prestopili igro, prišli do oči. Nadgradnja puške vključuje: dušilec zvoka, izboljšano zapiranje in plastično ležišče. Pri nameščanju vseh modulov se bo vrnitev zmanjšala, streljanje iz načina zadrževanja pa bo veliko bolj prijetno.
Nekaj ​​posebnosti
Ne boste našli orožja v prostem dostopu, vendar je strelivo za veliko ostrostrelsko puško v Fallout New Vegasu (GRA) mogoče najti na telesih sovražnikov in v prodaji trgovcev. Priporočamo, da ob prvi priložnosti kupite strelivo. Mnogi ne vedo, toda ko stoji in se skrivaj, znak vrne nekaj centimetrov nazaj zaradi zaslužkov. Ta značilnost redko vpliva na potek bitke, včasih pa lahko povzroči nepričakovane smrti. Še posebej, če imate mine za seboj, odki jih nimate časa za pobeg. Privzeto je velika puška ostrostrelec v Fallout New Vegasu optično vidna s povečanjem 313x. Na žalost ga ne bo spremenil ali spremenil. Razvijalci niso delali v tem času in niso dodali spremembe vida.

Kje dobiti?

In seveda, glavno vprašanje, ki skrbi vse igralce: kje dobite takšno puško? Igra ima 4 mesta, v katerih lahko kupite tako močno pištolo. Prva možnost je, da kupite orožje v Armor Store. Na voljo s 16 nivoji znakov. Vredno je reči, da kraja trgovine s prikritega ni najboljša ideja, saj so na oknih lutke. Na drugem mestu je lokacija vojakov NKR. Vendar pa jih boste morali ubiti in trupla, ki so se dvignila iz topov, bodo zlomljena. Zato je ta različica pomembna za tiste, ki se pošteno igrajo in želijo dobiti puško. Še en način, da ga dobite - najdete ga na legendarnem Cezarju med bitko Hoover škode. Nekateri borci so prav tako "ostrostrelec", zato morate najti enega in ubiti. Tudi ta možnost ni najboljša, saj je bitka za jezu na samem koncu igre. Zadnja možnost je nakup Knight Torres. Najdete ga lahko v bunkerju Fellowship of Steel. Da bi to naredili, boste morali izpolniti pogoje za iskanje patrulj. Obstaja še ena možnost, ki vključuje uporabo konzole. Z identifikacijsko številko velikega ostrostrelske puške v Fallout New Vegasu boste lahko dobili ta izdelek brez napora ali dejanja. V ta namen odprite konzolo s tipko "~" in vnesite ukazplayer.additem 0008f21c 1 in pritisnite Enter. Po tem bo orožje prikazano v vašem inventarju.

Sorodne publikacije