Kako ponastaviti iz "Life" na "Life" denar v Ukrajini in v Belorusiji

Ko vam denar zmanjka ravnovesja v telefonu, je vedno žalosten. Še posebej žalostno, ko nujno potrebujete nekoga, ki bo klical v tem trenutku. Vendar na žalost nihče ni imun na takšen razvoj dogodkov. Ampak ne oklevajte in se izgubite. V tem članku bomo obravnavali operaterja "Življenje", natančneje, navodila, kako ponastaviti iz "Life" na "Life" denar. Da, to je mogoče, in če je tvoj prijatelj tudi "Življenje", ga lahko prosiš, da si izposodi določeno količino denarja.


USSD zahteva (za Ukrajino)

Pred zgodbo o tem, kako zapustiti Liif iz Life, je treba opozoriti, da operater Life ne služi eni državi, in vsa dva - Ukrajina in Belorusijo Načini prenosa denarja v obeh državah so različni. V Ukrajini so trije, v Belorusiji pa je le ena. V članku, bomo analizirali vse od njih, dobro, in začnimo s tem, kako odlagati iz "Life" v "Life" denar s pomočjo USSD-zahtevo na ozemlju Ukrajine.
Da bi to naredili preprosto, je potrebno vnesti kombinacijo * 111 * prejemnikovo številko * prenesenega zneska denarja #. Ko pošljete tako zahtevo, boste prejeli sporočilo s kodo kot odgovor. Prav tako morate poslati zahtevo USSD. Kako to narediti, bo napisano v sporočilu. Na koncu telefonske številke, ki jo določite, boste prejeli del svojega denarja, ki ste ga navedli pri tipkanju. To je bil prvi način, da se denar iz "življenja" vrgne v "življenje" na ozemlju Ukrajine, vendar ne zadnjega. Greva na drugo.

2. način prenosa v Ukrajini

\ tDrugi način, ki pojasnjuje, kako prihraniti denar za "Life" v Ukrajini, se izvaja tudi s pomočjo USSD zahteve. Samo, da se zdi naročniku lažje, saj ni treba zapomniti dolgih poizvedb. Toda zdaj je vse v redu.


V tem primeru bomo sestavili eno samo zahtevo za številko * 124 #. Ko ga pokličete, se na zaslonu mobilnega telefona prikaže meni in prenos bo opravljen tam. V tem meniju morate izbrati element "Transfer Balance". Na nekaterih telefonih se lahko prikaže v angleščini - Perevod balansa. Na splošno izberite to postavko. Zdaj se bo pojavilo polje, ki bo vneslo telefonsko številko, na katero bo znesek poslan. Vnesite številko. Ko to storite, morate vnesti znesek denarja. Tukaj ste se naučili, kako prenesti denar v življenje preko zahteve za številko * 124 #. Kot lahko vidite, je to precej preprosto. Toda to ni zadnji način takega prevoda, zdaj se bomo obrnili na zadnjo - tretjo.

SMS-svinca v Ukrajini

Zdaj pa govorimo o tem, kako prenesti denar naročniku "Life" s pomočjo SMS-prevajanja. Naj bo tako enostavno kot v prejšnjih časih. Samo ustvariti morate novo sporočilo.
Če morate vnesti besedilo sporočila, morate navesti prejemnikovo številko in znesek prenosa. Na splošno bo lažje razmisliti o vsem z zgledom. Recimo, da želite prenesti prijatelja na 500 grivn, njegova številka pa je +380631234567. Če želite to storiti s pomočjo SMS, morate na številko 124 poslati naslednje sporočilo: PEREVOD 380631234567500. Pokot v prejšnjih časih boste prejeli sporočilo v odgovor na nadaljnja navodila, po katerem boste poslali nakazano denar.

USSD zahteva (prevajalska metoda v Belorusiji)

Zato smo preučili, kako poslati sredstva na ozemlju Ukrajine. Zdaj je vredno premakniti se v Belorusijo in povedati, kako se tam dogaja. In to je storjeno preprosto - s pomočjo USSD zahteve. Toda poglejmo podrobneje.
Pokličite številko * 120 * 1 #. Kot pri drugi metodi, prikazani v tem članku, se bo na zaslonu mobilnega telefona pojavil meni, v katerega bo potrebno vnesti številko naročnika, kateremu bo denar poslan, in znesek. Potem morate potrditi prevod. Ko boste to storili, bo denar prišel do določene številke. Tu smo razložili, kako prenesti denar iz Življenja v življenje v Belorusiji in Ukrajini. Analizirali smo vse tri načine prevajanja v Ukrajini in edini v Belorusiji. Na ta način lahko svoj račun zlahka dopolnite s svojimi najdražjimi in prijatelji.

Sorodne publikacije