Samsung ML-1615: Popoln začetni tiskalnik

Idealna kombinacija nizkocenovnih in izboljšanih funkcij tehničnega načrta daje prednost Samsung ML-1615 od večine podobnih tiskalnikov, ki temeljijo na laserskem tiskanju. Seveda se ta hitra naprava ne more pohvaliti s periferno napravo, toda v segmentu proračuna, najbolj stroškovno učinkovitih rešitev, ta funkcija izgine. V ostalih primerih je to tiskalno vozlišče primerno za ustvarjanje majhnih sistemov za upravljanje dokumentov.

Niša. Seznam dostave

Tiskalnik Samsung ML-1615 se lahko ponaša z največjo dovoljeno mejo tiskanja 5000 strani. Dovolj je, da ustvarite manjše tiskalne sisteme, ki vključujejo majhno pisarno ali delovno skupino. Tudi laserski tiskalnik je odličen za domačo uporabo. Omejitveni dejavniki v tem primeru so povprečna kakovost tiskanih izdelkov in zmanjšana učinkovitost. Ampak, kot je bilo že omenjeno, ti dve možnosti v proračunski niši laserskih tiskalnikov gredo stran. Celoten sklop te periferne rešitve je naslednji:


 • Tiskalnik.
 • Vozite s programsko opremo.
 • Zaženite kartušo.
 • Navodila za uporabo.
 • Vmesniški kabel, ki omogoča sprejem informacij iz najbližjega računalniškega sistema.
 • Garancijska kartica.
 • Napajalni kabel za napajanje.
 • Papir

  Glavna oblika, na kateri lahko Samsung ML-1615 prikaže dokumentacijo, je A4. Možno je tudi tiskati na medije zpoljubnih dimenzij. Najmanjša velikost strani v tem primeru je 76 X 127 in največja velikost lista je 216 X 356. Med drugimi značilnostmi tega mesta za tiskanje lahko omenimo, da je sposoben ekstrahirati ovojnice in termo film. Najmanjšo gostoto nosilca določijo inženirji-razvijalci proizvajalca podjetja pri 60 g /m 2. In predvsem njena vrednost - 160 g /m 2. Iz tega razloga tiskanje v tem primeru ni dovoljeno na običajnih nosilcih kot so watman, embalažni papir ali fotografski papir. Vsaka od njih ima veliko večjo gostoto, kar lahko poškoduje tiskarski sistem.


  Glavne značilnosti

  Za tiskanje 5000 strani v enobarvni obliki je zasnovan Samsung ML-1615. Ocene prav tako kažejo ustreznost tega obsega, tako za domačo uporabo kot za pisarne na vstopni ravni. Model tiskalnega vložka - ML-1610D2. Njegov vir je 2000 strani, po nakupu pa lahko natisne samo 1000 listov. Kot rezultat 2-3 krat na mesec boste morali napolniti s tonerjem. Še enkrat, obstajata dva načina za ponovno polnjenje kartuše. Ena izmed njih je uporaba tako imenovanih deblokirnih čipov, ki vrnejo števec tiskanja v prvotno stanje. Drugi je, da ponovno namestite novo lupino tiskalnega vozlišča. V tem primeru se števec vrne v prvotno stanje. Dovoljenje tiskane dokumentacije je 600 X 600, kar zagotavlja povprečno kakovost tiska. Ta funkcija pa velja ne le za obravnavano rešitev, ampak tudi za druge rešitve, ki temeljijo na laserski metodinatisnite Ta tiskalnik porabi 20 sekund na ognju, 10 sekund na prvi strani. Takšen tiskalni vozel lahko odda do 20 strani formata A4.

  Set pristanišč

  Prisotnost dveh komunikacijskih vrat se ponaša s Samsung ML-1615. Glavni je USB in back-up LPT. Ni potrebno čakati na nekaj dodatnih vodilnih vrat in brezžičnih načinov prenosa informacij na proračunski laserski tiskalnik. Prisotnost katere koli dodatne komponente povečuje končne stroške naprave, kar je v tem primeru nesprejemljivo. Zato bodo morali lastniki tega tiskalnega vozlišča zadostiti skromnemu naboru dveh žičnih vmesnikov.

  Vozniki

  Samo za dve najpogostejši družini sistemske programske opreme, ki sta ju razvili južnokorejski uradni vozniki. Eden od njih je "Windows". In prvi na seznamu podpore so bile njegove različice, ki so se začele z XP in končale z "Vistoy". Toda s poznejšim OS te družine, sprva Samsung ML-1615 ne more delovati. Periferno napravo podpira tudi Windows 7 in druge najnovejše različice operacijskih sistemov tega modela, vendar jih je v tem primeru treba prenesti ločeno od uradne strani južnokorejskega proizvajalca. Druga vrsta operacijskih sistemov, za katere obstajajo gonilniki, je MacOS.

  Hrup. Poraba energije. Dimenzije in teža

  50 dB je raven hrupa pri Samsung ML-1615 procesu. Mnenja kažejo na povprečno raven hrupa. Obstaja več glasnih modelov večnamenskih naprav, in bolj tiho. Pri tem tiskalnik porabi največ 300Tue Poenostavljeno povedano, ta poraba energije ne presega 10 W. Dimenzije te raztopine so 358 x 217 x 299 in teža je 55 kg
  .

  Pregledi. Strošek. Rezultati

  Trenutno lahko laserski tiskalnik kupite za 2500-3000 rubljev. On nima bistvenih slabosti, vendar je veliko prednosti. Ti vključujejo hitrost, nizke stroške in razširjen nabor pristanišč. Zato je Samsung ML-1615 odličen za majhne tiskalne sisteme.

  Sorodne publikacije