Podrobna navodila za dodajanje videoposnetka v »Pretok«

Verjetno med mnogimi igralci iger se je vprašanje pojavilo več kot enkrat: kako dodati video v "Stream"? Nič ni zapletenega glede tega in danes je le en način, kako se to lahko stori. O tem bomo povedali v današnjem članku.

Kaj je ta potreba?

Zakaj ga potrebujete? Za medsebojno pomoč med igralci. V neki skupnosti je na primer nekdo imel težave s prehodom določene ravni v igri in eden od igralcev je le video, ki prikazuje, kako je lahko šel skozi vse. Zakaj ne delite?


Kako dodati videoposnetek »Streamu«

Kljub temu, da je »Stym« že dolgo preobremenjen s svojim statusom običajne igralne platforme, in je postal nekakšna socialna mreža za igralce, načini dodajanja različnih Medijska vsebina na vaši osebni strani ni toliko. Kako dodati video v "Utub" iz "Stream". Doslej je to edina možnost, ki je na voljo in je malo verjetno, da se bo nekaj spremenilo v bližnji prihodnosti. Kljub temu je vredno podrobno opisati, kako se to lahko stori.

1. korak

Prvi korak v navodilih za prenos videoposnetka v program »Stream« se začne z ustvarjanjem računa YouTube v storitvi YouTube. To je enostavno in če ima uporabnik e-pošto v Gmailu, je račun že ustvarjen in ga je treba le prijaviti.

Korak 2

Nato morate v svoj kanal YouTube prenesti želeni videoposnetek. Težave s tem se ne bi smele pojaviti, vse je narejeno zelo preprosto. Po videu gre skozi vso obdelavostoritev in bo na voljo, lahko greste na račun v sistemu "Stream".


Korak 3

Naslednja stvar, ki jo potrebujete za prenos videa, je vzpostavitev povezave med video storitvijo YouTube in računi v sistemu "Stream". Naredite to na naslednji način:
 • Najprej morate iti na stran »Vsebina«. To lahko storite preprosto, samo z levim klikom na prijavo in iz padajočega seznama izberite Vsebina.
 • Medtem, ko ste na strani z vsebino, morate iti na zavihek z imenom »Videi«. Tu nas zanima le en zeleni gumb "Dobite dostop do vaših videoposnetkov na YouTubu". Kliknite nanjo.
 • Ko kliknete, odprite prijavni obrazec za Google Račun, kjer boste morali vnesti svoje uporabniško ime in geslo. Pri prijavi morate določiti tisto, na kateri je bil ustvarjen kanal YouTube - to je pomembno. Ko shranjujete podatke, ne morete preživeti, je povezava popolnoma varna in nihče ne bo ukradel vaših podatkov iz Googlove prijave. Ko vnesete vse informacije, boste morali klikniti na gumb "Naprej" ali gumb Naprej in nato potrditi povezavo Google računa z računom v sistemu "Sistem". Vse, na tej stopnji, povezava je končana, lahko greš na zadnji korak.

  Končne nastavitve

  Zdaj, ko je vse pripravljeno in dva računa povezana, lahko greste, preden dodate videoposnetek v program »Stream«. Takoj po tem, ko je povezava končana, se na zaslonu prikaže oblika dodajanja videoposnetka, če se nenadoma ne pojavi, potem pa moratena strani »Vsebina« in izberite kartico »Videoposnetki«.
  Na levi strani zaslona boste morali izbrati videoposnetke, ki jih uporabnik želi dodati v "Korak", na desni strani pa morate določiti igro, iz katere so bili posneti. Po teh preprostih manipulacijah morate klikniti gumb "Dodaj video". Vse je pripravljeno!

  Sorodne publikacije