Kako prenesti denar iz "Life" v "Life": podrobna navodila

Če ste, kot ponavadi, na ravnovesju življenja končali v napačnem trenutku, lahko uporabite posebne storitve tega ponudnika mobilnih komunikacij. V članku bomo preučili vse načine, kako prenesti denar iz "življenja" v "življenje". Ker pa ta operater služi dvema državama - Ukrajini in Belorusiji, bodo upoštevane različne različice iste operacije.

Prevajanje z USSD zahtevo (prva pot)

Ta možnost prevajanja je najpogostejša, čeprav mnogi morda ne vedo za to. USSD zahteva vam omogoča hiter prenos denarja iz enega življenjskega stanja v drugega, vse kar morate storiti je, da pokličete potrebno kombinacijo tipk na vašem telefonu. Način prenosa denarja iz Life to Life s pomočjo USSD zahteve bo zdaj razstavljen.


Prosimo, upoštevajte, da je ta način prevajanja mogoč samo za naročnike, ki živijo v Ukrajini. Naredite naslednje:
 • USSD zahtevo morate vnesti v naslednji obliki: * 111 * številka prejemnika * znesek prenosa #. Upoštevajte, da med podatki, ki jih vnesete, ne sme biti nepotrebnih informacij. Številka mora biti vpisana v nacionalni obliki, to je od številke 3. Tukaj je primer te zahteve: * 111 * 380631234567 * 10 #.
 • Nato pritisnite klicno tipko.
 • Ko je operacija končana, boste na vašem telefonu prejeli sporočilo s poročilom.
 • Mimogrede, za to storitev boste umaknili račun 1 grivnaprovizijo En prevod se lahko pošlje do 500 UAH. Prevod bo uspešen le, če bo po njem na vašem računu več kot 10 UAH.


  Zgoraj je bil predstavljen prvi način prenosa denarja iz "življenja" v "življenje". Ampak ne zadnji. Če se je izkazalo, da je prva možnost zapletena, preberite članek do konca in v tem primeru boste našli 100 odstotkov primernejše.

  USSD prevod zahteve (druga metoda)

  V drugi možnosti bomo uporabili tudi zahtevo USSD, vendar je popolnoma drugačna. Na telefonu pokličite naslednjo kombinacijo tipk: * 124 #. Pritisnite klicno tipko. Takoj, ko to storite, se na zaslonu pojavi pojavno okno, v katerem se nahaja servisni meni. Ker moramo prenesti denar iz našega računa v drugega, potem izberemo ustrezno vrstico "Transfer Balance". Če ga želite izbrati, kliknite "Odgovori" in vnesite številko, ki označuje "Prenos stanja".
  V naslednjem oknu boste morali vnesti številko naročnika, ki mu bo denar poslan. Številka mora biti vpisana od treh. Zdaj morate navesti znesek v grivnah. Po izvedenih operacijah, v primeru, da je vse uspešno, boste prejeli SMS-sporočilo po telefonu. To je bil drugi način prenosa denarja iz življenja v življenje. Mimogrede, na ta način boste tudi pisati iz računov 1 grivna provizije, in lahko pošljete največ 500 grivna. Grobo rečeno, pošljete isto zahtevo, kot v prvem primeru, samo tukaj je podrobneje pojasnjeno.

  Prevajanje s SMS

  Še naprej govorimo o tem, kako prenesti denar iz "življenja" v "življenje". Številka za prevajanje na drugačen način je spodaj. Smo že ugotovili, kako to narediti z uporabo USSD zahtev, vendar obstaja velika verjetnost, da se bodo te metode nekomu zdele zapletene. Zato lahko uporabite SMS-prenos.
  Za pošiljanje denarja iz vašega stanja na drugo, vnesite možnost mobilni - SMS. Pred vami sta dve polji: 1 - polje za vnos številke, 2 - polje za vnos besedila. V prvem seznamu boste morali vnesti naslednjo številko: 124. Za izvedbo transakcije v drugem polju morate vnesti naslednje: "PEREVOD_broj naročnika, ki prejme denarni znesek prevoda v številkah." Upoštevajte, da namesto znaka "_" morate dati vrzeli, sicer operacija ne bo uspešna. Da bi bili bolj jasni, navedite primer: PEREVOD 38063123456725. Ko izpolnite vsa polja, kliknite gumb "Pošlji". Če je operacija uspešna, boste prejeli sporočilo s podrobnim poročilom. Mimogrede, za razliko od prejšnjih metod, ni provizije, to pomeni, da boste lahko poslali denar, ne da bi porabili svoj denar. Tukaj je tretji način, kako lahko prenesete denar iz Life to Life in dejansko je zadnji, vendar je bistvo, da vse te metode veljajo za naročnike, ki živijo v Ukrajini. Zdaj bomo razumeli, kako je mogoče, da Belorusi prenesejo sredstva iz ene bilance v drugo.

  Prenos denarja na ozemlju Belorusije

  Zdaj bomo razumeli, kako hitro vrniti denar iz"Življenje" na "Življenje" za prebivalce Belorusije. Če želite to narediti, boste morali uporabiti zahtevo USSD, šele zdaj bo bližnjica na tipkovnici za vnos nekoliko drugačna. Pokličite številko * 120 #. Prikaže se okno, v katerem boste morali vnesti prejemnikovo številko. Pomembno je, da je v nacionalni obliki. Po tem vnesite znesek denarja, ki ste ga poslali. Po tem boste na telefon prejeli SMS, da je bila operacija uspešna. Mimogrede, ta storitev bo napisal iz vašega računa 100 beloruskih rubljev provizije.

  Sorodne publikacije