Pregled pametnega telefona Highscreen Spade: specifikacije, funkcije in pregledi

Svet tehnologije se razvija veliko hitreje, kot bi bilo zaželeno za mnoge nove navdušence. Samo kupiti posodobljen model pametnega telefona, saj je že zastarela, in nov krog te neskončne dirke se začne. Vendar pa včasih ni vredno poskusiti dobiti top model samo zato, ker je dobro oglaševan. Včasih za bolj dostopno ceno najdete precej dobro napravo, ki bo opravila vse potrebne funkcije. Te naprave vključujejo pametni telefon Highscreen Spade, o katerem bomo razpravljali v tem članku. Kljub temu, da je svet videl v začetku leta 2015, lahko še vedno obožuje sodobne državne uslužbence. Poglejmo dosledno, kakšne so prednosti in slabosti, kot tudi povratne informacije uporabnikov, ki so se nabrale v zadnjih dveh letih.

Kaj je v paketu?

Proizvajalcu ni bilo treba veliko porabiti za embalažo za ta pametni telefon, zato se za prevoz uporablja preprost rjav okvir. Shematsko prikazuje sam pametni telefon in navaja tudi njegove glavne tehnične značilnosti.

Kar zadeva dostavo, je to precej običajno za državno last. Vseboval je pametni telefon, baterijo, polnilno enoto in kabel USB. Morda so stvari, ki jih lahko uživate v kompletu za zagon, peti element v škatli, kar je precej dobra žična slušalka, ki je izvedena na dober način in ne pušča občutka poceni, popolnih slušalk, ki niti neHočem ven iz paketa. Lepo bi bilo, če bi bil pokrov Highscreen Spade darilo, ker ga ni bilo tako preprosto, ampak žal ni vključeno.

Oblikovanje in ergonomija

Samo ime tega pametnega telefona v angleščini se prevede kot "lopata". In to občutek proizvajalčevega smisla za humor, saj v letu 2015 modeli z diagonalo 55 palcev niso bili toliko. Kljub velikosti in novosti domnevnega pripomočka so oblikovalci poskušali doseči slavo. Navzven pametni pametni telefon Highscreen Spade je preprost pravokotnik z zaobljenimi robovi. Sklopno steklo, ki zapira zaslon, je okroglo okroglo, kar se zdaj imenuje D-Design. Izpostavljeno telo, majhna debelina in teža, kot tudi zadnji pokrov, izdelan pod kožo, ustvarjajo elegantno podobo in omogočajo udobno uporabo naprave, brez strahu, da bo pripomoček kmalu zdrsnil iz vaših rok.

V drugem pametnem telefonu je običajno veliko minimalističnega dizajna. Na desni strani so gumbi za glasnost in zaklep, na vrhu - vtičnica za slušalke, na spodnji strani pa mikrofon in mikro USB vtičnica za prenos podatkov in polnjenje naprave.

Zaslon

Pametni telefon je prejel matriko zaslona z ločljivostjo 1280 x 720 slikovnih pik, kar je za tako diagonalo odkrito majhno. Tudi s hitrim pregledom slike lahko vidite jasno sliko. Vendar, očitno, njegov problem s sliko se konča. Svetlost staleža je precej velika in celo z močnim sončnim žarkom deluje z napravo v celotilepo Spodnji prag je tudi konfiguriran tako, da se ne sesuje, če se morate prebuditi sredi noči in izkoristiti telefon. Prav tako ni nobenih težav z vidnimi koti, le da so lahko odtenki pod maksimalnim naklonom rahlo popačeni. Vendar pa je za proračunerja, ki ima Highscreen Spade, zaslon precej dostojno.
Steklo je zelo trpežno in odporno na praske. Poleg tega je na njem oleofobni premaz, zaradi česar je pripomoček še bolj prijeten. Tudi če pride ven, da zapusti prst, ga lahko enostavno odstranite tako, da preprosto obrišete zaslon s krpo.

Baterija in avtonomija

Morda je najšibkejši člen tega pripomočka prav vprašanje neodvisnosti od vtičnice. Proizvajalec, ki ga vodi samo njegovo razumevanje, je namestil svojo običajno baterijo z zmogljivostjo le 2100 čarovnikov. Glede na precej veliko diagonalno in produktivno železo to ni bila najbolj pametna odločitev. Vendar pa bo ta zmogljivost zadostovala za zmerno uporabo SmartSpeed ​​Spade čez dan. Pod zmernim je mogoče razumeti tudi mobilni internet, približno uro pogovora, pa tudi uporabo kurirjev in deskanje, na primer na cesti. Če ga vzamete z izračunom igre, potem ne gredo iz vtičnice več kot eno in pol ali dve uri.

Karakteristike "železa"

V zvezi z zmogljivostjo se je izkazalo, da je naprava precej hrapava tudi ob sodobnih standardih. To je omogočil prvi mobilni procesor z 8 fizičnimi jedri, in sicer MTK 6592.Pogostost vsakega od njih doseže 17 GHz, kar je dovolj za začetek vseh iger, ki so v "Marketu". Pomaga mu pri tem grafičnem pospeševalniku Mali-450 MP, kot tudi 1 GB RAM-a.


Da, RAM je mogoče namestiti in še več, vendar če ne uporabljate več aplikacij, ki zahtevajo veliko virov hkrati, in ne odprete na ducate zavihkov v brskalniku, je dovolj za udobno delo Highscreen Spade. Značilnosti glavnega spomina se prav tako ne razlikujejo veliko od številnih proračunskih sredstev. Za shranjevanje osebnih datotek in programov je obstojni pomnilnik 8 GB, od katerega je uporabniku na voljo približno 5 GB. Glede na to, ne bo preprečila nakup pomnilniške kartice takoj po nakupu, ki lahko doseže zmogljivost 32 GB.

Kamere in kakovost fotografiranja

V obravnavanem pametnem telefonu sta nameščena dva modula kamere - sprednji in glavni. Proizvajalec se ni zatekal k trikom s programsko interpolacijo, napovedane 13 in 5 megapikslov za glavne in sprednje kamere pa so resnične in ne pretirane.
Za zajemanje sefov in pogovorov z uporabo videomessengerja se matrika OV 5648 uporablja za fotografiranje sveta okoli sebe - OmniVision OV 13850. V tem primeru ni treba predložiti podrobnih specifikacij, dovolj je reči, da je kakovost fotografije povsem dostojna.

Pozitivne povratne informacije uporabnikov o pametnem telefonu

Značilnosti in opisi so seveda zanimivi, toda nič drugega ne bo pomagalo, da bi se o lopovah Highscreen ocenili kot mnenja že obstoječihuživali nekaj časa. Oglejmo si, kaj se pogosto omenja kot glavne prednosti te naprave:
 • Velikost zaslona. Ne smemo zamenjevati z njeno rešitvijo, ker je resnično, kar zadeva faktable, resnično ena od najcenejših, a produktivnih rešitev.
 • Dokaj kakovosten fotoaparat. Jasno je, da nima čudovite optike. Ampak še vedno z dobro razsvetljavo, lahko naredite precej dostojne fotografije in celo pišejo video v FullHD.
 • Produktivnost. Kljub dejstvu, da je bilo "železo" razvito in izdano pred nekaj leti, se telefon Highscreen Spade popolnoma ukvarja z modernimi nalogami. In v sintetičnih testih, kot je Antutu (v katerem zbira 32-34 tisoč točk), še vedno premaga sodobne proračunske naprave.
 • Oblikovanje. Proizvajalec ni izdelal brezdušnega železa, vendar je poskušal napravi dati eleganten in prijeten videz, ki poleg tega olajša uporabo.
 • Neto operacijski sistem. Včasih težave z produktivnostjo uglednih proizvajalcev nastanejo ne toliko zaradi šibkega "železa", temveč zaradi velikega števila nameščenih programov in prisotnosti trdnega vmesnika. Programska oprema Highscreen Spade Firmware se ponaša s popolnim pomanjkanjem te težave.
 • To je mnenje večine tistih, ki so v svojem času izbrali ta pametni telefon in ga uživali dolgo časa. Vendar ima svoje pomanjkljivosti, ki so že delno zajete v samem članku.

  Negativne stranke, ki temeljijo na pregledih

  , so se nakopičile kljub dejstvu, da je cena Highscreen Spadeanavaden javni uslužbenec, ne toliko. Seveda je glavna baterija zelo majhna. Njegove zmogljivosti očitno nimajo tako velikega zaslona in produktivne, vendar hkrati zahtevne procesorske moči. Zato se mnogi pritožujejo, da morate stalno spremljati raven napolnjenosti ali se prilagajati uporabi pametnega telefona, tako da je dovolj do večera. Nekateri ljudje rešijo ta problem z nakupom zunanje baterije. V nekaterih primerih so bili uporabniki soočeni s tem, da je bil zvočnik tih, v primerjavi s konkurenčnimi modeli. To je bila tovarniška napaka ali težava določene programske opreme, tako da ni delovala. Vendar, če je potrebno, lahko skoraj vedno odpravi to pomanjkljivost, ročno nastavite ravni skozi inženiring menija ali namestite alternativno firmware. V drugi pa uporabniki niso več našli nobenih pomembnih pomanjkljivosti, kar kaže na velik interes proizvajalca glede uspešnosti tega modela.

  Zaključek

  Ta pametni telefon je primeren za tiste, ki iščejo precej veliko diagonalo ali pa samo želijo povezati telefon s tabličnim računalnikom v eni napravi, ne da bi bili preveč navdušeni nad vidnostjo pik na zaslonu. Moral bo razmisliti, kako pravilno izračunati shranjevanje energije v akumulatorju, tako da bo dovolj za najbližjo vtičnico. V tem primeru lahko pripomoček Highscreen Spade navdušuje vašega gostitelja z visoko zmogljivo in visoko kakovostno kamero, ki vam omogoča, da vedno zajamete potrebne informacije kjerkoli. In sposobnost za zagon kateregakoli programa ali igre bo zadovoljila tiste, s katerimi pogosto nimajo nič skupnegapoti do dela ali študija.

  Sorodne publikacije