Kakšna je najvišja raven v Falloutu 4?

Pri Fallout 4 najprej ni bila določena najvišja raven. Razvijalci so uporabnikom dali priložnost, da uživajo v doživetjih, kljub rezultatu. Zgodba in najbolj napredne veščine niso bile meja črpališča. Zato so uporabniki začeli aktivno uporabljati različne goljufije in končno lahko določili sprejemljivo vrednost. Najprej pa se bomo dotaknili problematike črpanja, nato pa bomo odkrili najdbe navijačev.

Prenesite v Fallout 4

Preden se seznanite z najvišjo stopnjo v Falloutu 4, si poglejmo razvojni proces. Sprva je vse precej preprosto, uporabniki lahko prenesejo zgodbo in opravijo naloge. Težava je konec igre, ki zapusti še nekaj nalog, nato pa ostane samo uničiti pošasti. Torej je hitrost nalaganja znakov problematična in čas zahteva precej veliko. Toda navijači ga niso ustavili in začeli so povezovati goljufanje, da bi določili najvišjo stopnjo v Falloutu 4.


Naj spomnimo, da so razvijalci sprva poudarili, da v igri ni zgornje meje črpanja. Ventilatorji so to potrdili, pa tudi opozorili, da igra ima neprijetne napake, ki ne dopuščajo določitve maksimalnega lvl. Za začetek bomo označili najvišjo stopnjo, odvisno od zmožnosti, nato pa bomo že označili vrednost, ki je bila sposobna priti skozi goljufija.

Razvoj znaka glede na sposobnosti

Na začetku so igralci predpostavili, da je najvišja raven značaja v Falloutu 4dosežemo po črpanju vseh sposobnosti. Igra ima 7 lastnosti, od katerih ima vsaka 5 stopenj in dodatnih veščin. S preprostimi izračuni smo ugotovili, da je potrebno 275 nivojev za črpanje absolutno vseh sposobnosti. To zagotavlja, da se izboljša vseh 70 razpoložljivih veščin. Tudi ta številka že kaže, da bo zibanje trajalo zelo dolgo, še posebej, če to naredite sami.


Mimogrede, vsaka naslednja stopnja razvoja vključuje veliko več izkušenj. Medtem ko obstajajo quests, to ne izgleda kot zapleten proces. Toda ko so naloge končane, tudi zgradba in trajno praznjenje smeti ne bosta poenostavila situacije. Čeprav je bilo nekaj ljudi, ki so na igro porabili več sto ur, pa so dosegli le 200. Istočasno navedeni podatki niso končni rezultat, saj palica črpanja ne ustavi njenega gibanja.

Največji možni lvl

Zdaj pa si poglejmo situacijo, ko so navijači uporabili goljufije in poskušali ugotoviti, katera najvišja raven v Falloutu 4 je na voljo uporabnikom. Izkazalo se je, da sama igra ne zagotavlja takšne vrednosti, saj je s stalnim naraščanjem izkušenj in doseganjem ogromnega rezultata, projekt igre le odletel.
Če vas zanima doseženi rezultat, je to vrednost na 65535 stopnjah. Strinjam se, presega vsa pričakovanja. Težko si je predstavljati, koliko časa potrebujemo, da dosežemo ta bar. To ni končno, saj z nadaljnjim razvojem izkušnje nadaljujejo, vendar igra nenehno odleti in ne dopuščadobil številko zgoraj.

Je vredno obrniti se na to raven?

Zdaj veste, kakšna je najvišja raven v Falloutu 4, vendar je ne priporočamo. Dejstvo je, da v igri ne boste imeli ničesar storiti in smisel razvoja bo preprosto izginil. Dovolj je, da se znak prenese na oznako v 275 nivojih, saj bo to zagotovilo razvoj vseh razpoložljivih sposobnosti. Tudi sama igra nima toliko vsebine, kolikor je mogoče, da se razmere spremenijo z nekaterimi modifikacijami fanfarjev. Upamo, da so naše informacije koristne in da boste med avanturo lahko postavili vse potrebne prednostne naloge.

Sorodne publikacije