Kako zgraditi sodoben dom v Minecraftu. Navodila po korakih

Kljub pomanjkanju visokih podrobnosti in realističnemu grafičnemu pristopu je "Maincraft" zelo zanimiva igra, ki jo je veliko igralcev podelilo naslov "peskovnik". Gradnja tukaj zavzema posebno mesto, saj razpoložljivost varnega prostora omogoča shranjevanje virov in ustvarjanje točke oživitve. Članek vam bo povedal, kako zgraditi sodoben dom v Minecraftu.

Ustvarjanje idealne stavbe

V večini primerov, da ustvarite dom za svoje sanje, morate zbrati veliko količino virov, očistiti prostor za gradnjo in premisliti o oblikovanju prihodnjih stanovanj. Po izdaji različice 1102 je bila na voljo metoda, s katero boste izvedeli, kako zgraditi moderno hišo v "Minecraftu" brez moda.


Za vse druge različice lahko poskusite nastaviti amaterske spremembe, ki vam omogočajo, da takoj zgradite velik obseg. V nasprotnem primeru potrebujete samo potrpljenje in veliko sredstev, da lahko samostojno zgradite svoj sanjski dom ali pa je dovolj fantazije. Ne pozabite, da lahko z neodvisno gradnjo vzamete veliko časa, zato je vredno skrbeti za zaščito ozemlja pred uničevalcem Creeperja. Iz tega razloga se boste vnaprej naučili, kako zgraditi sodoben dom v Minecraftu.

Način igre

Preden zgradite sodoben dom v Minecraftu, je enostavno in lepo najprej izbrati način igre. Različica 1102 ponuja več pripravljenih možnostistavbe, zato je najprej bolje izbrati "kreativni način".


Ta način igre je dober, ker ima igralec neskončno zalogo kakršnih koli virov in popolno neranljivost. Kar zadeva biome, je idealna rešitev ravno svet, ki ne potrebuje časa za čiščenje ozemlja za novo stavbo.

Navodila po korakih

Zato je čas, da se naučite, kako zgraditi sodoben dom v Minecraftu. Za začetek morate aktivirati ukazno mizo in vnesti ukaz "Vzdevek kefa", nato pa pritisnite tipko Enter. Po tem je igralec v rokah ukaza.
Naslednji korak, s katerim se igralec približa reševanju vprašanja, kako zgraditi sodoben dom v Minecraftu, je namestitev enote na terenu in izbira ekipe. Nato lahko opazujete generacijo gradbenega objekta, iz katerega se lahko umaknete.
Na objektu morate klikniti na leseno ploščo z oznako Get items. To preprosto dejanje daje igralcu orodje za gradnjo doma. Nato lahko nadaljujete z gradnjo stavbe, pri tem pa v rokah orodja in ga postavite kot običajni blok. Po tem se bo pojavil beli, prašni oblak, ki bo avtomatsko, delno, postavil novo hišo. Najprej je dvorana s stopnicami do drugega nadstropja, nato je kuhinja v pritličju. Zadnja stavba v prvem nadstropju je prostor, podoben garaži. Nad garažo je balkon, ki je videti kot spalnica.
V hiši ni pohištva, tako da je hiša opremljenabiti sam. Možnosti za notranjost, oblikovanje in veliko hiš, zato se ne ustavite za nekaj samega.

Sorodne publikacije