Mobile prevod: kako se znebiti "Life" na "Life" denar?

Prebivalci Belorusije in Ukrajine, ki uporabljajo mobilne storitve operaterja "Life", lahko uporabijo storitev prenosa sredstev med računi. Podobna funkcija se lahko izkaže za zelo uporabno, če na računu ni dovolj denarja in je potrebna uporaba komunikacijskih storitev. Kako ponastaviti "Life" na "Life" denar? Kakšni so pogoji za uporabo te storitve? Ta vprašanja bodo obravnavana v nadaljevanju tega članka.

Prenos denarja iz "življenja" v "življenje": kdo je na voljo?

Vsi naročniki mobilne telefonije lahko uporabljajo mobilno prevajalsko storitev, če je njihovo število aktivno v času prenosa denarja in ima pozitivno stanje. Pomembno je vedeti, da je storitev plačljiva, zato je potrebno imeti ne le znesek, ki ga nameravate prenesti na drugega naročnika Liffa, temveč tudi sredstva, ki jih bo plačala komisija. Polnjenje računa "Life" se ne izvede, če je številka naročnika status "Blocked", ne glede na razlog, zaradi katerega je bil blokiran.

Pogoji prenosa sredstev med računi

Pred uporabo te storitve se morate seznaniti z njenimi pogoji, saj ima življenje za razliko od mnogih mobilnih operaterjev nekaj odtenkov.
 • Prenos denarja se opravi iz naročnikove številke na bonus račun druge osebe, ki uporablja isto sim kartico. Tako bodo glavna sredstva stranke, ko bodo prevedena za drugega naročnikabonusna sredstva.
 • Ob upoštevanju navedenega je treba opozoriti, da je prejeto denarno obdobje le petnajst dni. To pomeni, da je v tem obdobju treba porabiti denar. V nasprotnem primeru bodo izbrisani iz osebne številke računa.
 • Obnova računa "Life" se lahko izvede v okviru določene omejitve: v enem tednu se lahko prenese največ 15 rubljev (za druge ukrajinske naročnike je meja nekoliko drugačna - v enem dnevu je možno prenesti največ 500 grivni).
 • Za lastnike tarifnega načrta SuperLife prenos denarja iz bilance ni na voljo. Hkrati lahko prejmejo sredstva, prevedena iz drugih računov.
 • Velikost Komisije

  Kot je bilo že omenjeno, storitev mobilnega prevajanja vključuje določeno provizijo. Kako ponastaviti "Life" na "Life" denar brez plačila dodatnih sredstev? Vse možnosti za prenos sredstev na drugo številko imajo fiksno provizijo, ki ne bo mogla plačati. Glede na to je treba na računu imeti znesek, ki bo zadostoval za njegovo plačilo.
  Za prebivalce Ukrajine znaša obvezno plačilo 1-2 grivna. Za Belorusijo bo znesek provizije odvisen od samega prevoda. Podrobnosti lahko določite, ko se izvedejo.

  Kako izgubiti denar od "življenja" do "življenja" (različice za Ukrajince)?

  Naročniki mobilnega podjetja "Life", ki se nahaja na ozemlju Ukrajine, lahko uporabijo več načinov prenosa sredstev na račune svojih prijateljev in prijateljev. V njihvključno:

 • meni storitve USSD zahteve * 124 # (na seznamu menijskih elementov izberite "Balance Transfer", nato sledite navodilom na zaslonu pripomočka);
 • pošiljanje besedilnega sporočila na številko 124 (v besedilu SMS-a je treba napisati besedo "PREVAJANJE", nato navesti telefonsko številko osebe in znesek, ki bo nakazan na njegov račun);
 • vnos kratke poizvedbe za takojšnji prevod * 111 * številka * znesek #.
 • Možnosti prenosa sredstev na naročnike "Life" (Belorusija)

  Kako ponastaviti "Life" na denar "Life"? Če je kartica SIM registrirana v omrežju zgoraj navedenega operaterja na ozemlju Belorusije, imate na voljo dve možnosti:
 • pošiljanje USSD ukaza * 120 * 1 # (meni storitve se bo prikazal na zaslonu, v katerem je treba izbrati prenos stanja in nato opraviti vse ukrepe, ki bodo omenjeni v elektronskem navodilu);
 • obiščite spletni portal storitve (na uradni spletni strani mobilnega operaterja obstaja povezava do portala za plačila, ki omogoča tudi prenos sredstev na račun druge osebe).
 • Sklep

  Z vprašanjem, kako prenesti denar iz Življenja v življenje, smo ugotovili, da je bilo nekaj možnosti, ki so različni za prebivalce Ukrajine in Belorusije. Prav tako je treba opozoriti, da se sredstva, prejeta kot darilo, ne morejo uporabljati za plačevanje mesečnih plačil v okviru tarifnega načrta. Uporabljajo se lahko za plačevanje klicev, sporočil in interneta.

  Sorodne publikacije