Trije načini, kot je "Life" na "Life", da bi izgubili denar

Vsak mobilni uporabnik se sooča z dejstvom, da njegov račun poteče. V tem članku bodo podrobno razpravljali o tem, kako "Life" za "Life" izgubiti denar.

Prenos stanja

V primeru, da vam je na računu zmanjkalo denarja, lahko uporabite storitev, kot je "prenos stanja". To je prvi način, kot pri "Life" na "Life" izgubiti denar. Vsebina te storitve je, da se na vaš telefon prenese določen znesek denarja iz drugega telefona. Mimogrede, to storitev lahko uporablja vsak uporabnik. Storitev je priključena takoj ob prvem klicu naročnika. Denar gre iz glavnega računa naročnika, ki denar prenese na bonus račun, ki ga prejme. Če preneseni denar ne bo porabljen za dva tedna, bodo preklicani.

Največji znesek prenosa je lahko petsto grivn.

Prevajanje s SMS

Zdaj se bo upoštevala možnost, saj je možno od "Life" do "Life" ponastaviti denar s pomočjo SMS. Za prenos sredstev iz vašega računa na račun naročnika (prejemnika), se morate obrniti na SMS-obvestilo vašega telefona in izbrati "Napiši SMS". Pred vami se pojavita dve vrstici:
 • vrstica za klicanje;
 • polje za pisanje SMS.
 • V vrstico za klicanje vnesemo: 124 in v vrstici za pisanje SMS-a morate določiti naslednje: "PEREVOD_broj naročnikovega računa, ki prejme znesek, ki ga želite prevesti v njegov"Namesto znaka" _ "morate nujno dati presledek ali pa se postopek prenosa denarja ne šteje za veljaven. Za boljše razumevanje te metode morate navesti primer:" PEREVOD 38063694782350. " Po pošiljanju boste na vašem telefonu prejeli poročilo o opravljeni transakciji
  .

  Kako "LIFE" za "Life" za ponastavitev denarja z uporabo USSD-zahtevkov

  Obstajata dve različici prevodov z uporabo USSD-poizvedb. Prva možnost Ta možnost prenosa denarja je ena izmed najbolj uporabljenih. Na ta način lahko hitro in preprosto prenesete denar z enega računa na drugega. Zdaj bo to podrobno obravnavano: Na USSD zahtevo morate poklicati takole: "* 101 * številka naročnika (prejemnika) * znesek prenosa #". Med vnesenimi podatki ne sme biti tujih znakov in znakov. Številka mora biti vnesena v obliki "380 **********". Na primer: "* 101 * 380636947823 * 50 #". Za to storitev boste zaračunali eno grivno provizijo. Na ta način lahko naenkrat prenesete petsto grivn, prevod bo veljaven, če je v bilanci stanja vsaj deset grivn. Drugi način Zdaj bomo preučili, kako z "Life" na "Life" za ponastavitev denarja za pomoč druge možnosti: Treba je poklicati naslednje številke: "124". Po tem morate klikniti na gumb za klicanje, na zaslonu pa se prikaže meni, v katerem morate izbrati »Prenos bilance«. Nato pod pojavnim oknom določite številko naročnika (prejemnika), na kateri račun želite prevesti. Kar zadeva številko, jo je treba vnesti že odštevilke "3". Nato morate vnesti znesek prenosa v grivnah. Če ste vse naredili prav po tem, potem po pošiljanju boste prejeli SMS sporočilo.

  Ta metoda bo tudi zaračuna en UAH iz računa provizije, in lahko pošljete več kot petsto grivna.

  Zahteva za prenos denarja

  Naročniki imajo tudi možnost, da takšno storitev uporabijo kot zahtevo, da drug naročnik prenese denar na svoj račun. V ta namen bo moral napisati in poslati brezplačno SMS sporočilo na številko "123" z naslednjim besedilom: "SOS_380636947823 (številka naročnika, kateremu pošiljate zahtevo za prenos denarja)". Po tem boste prejeli SMS sporočilo z zahtevo za prenos denarja na številko, ki ste jo določili.

  Stroški

  Za uporabo teh storitev se provizija za naročnike ne zaračuna, ampak za vsak prenos z računa odstranite dve grivni. Storitev lahko uporabljate največ trikrat na dan. Če še vedno ne razumete, kako "Lif" prihraniti denar za "Life", potem vam bo operater zagotovo pomagal. Informacijski in svetovalni center številka 5433.

  Sorodne publikacije