Ekipa, ki po smrti ni bila žrtev Mancrafta

V današnjem svetu je praktično vsaka oseba, ki ima radi računalniške igre, slišala za "Mainkraft". To je izjemno priljubljen peskovnik, v katerem ste povabljeni, da preživite v ogromnem interaktivnem svetu, kjer potrebujete materiale in izdelke za življenje, gradnjo domov, ustvarjanje orodij in orožja ter veliko drugih zanimivih dejavnosti. In seveda se morate boriti proti nasprotnikom, ki samo sanjajo, da bi vas uničili. Kaj to grozi? In kaj lahko storite po smrti vašega lika? Gre za to in bo obravnavano v tem članku. Glavna tema je ekipa, da stvari ne padajo po smrti.

Kaj se zgodi po smrti?

V tem članku boste izvedeli, da obstaja ekipa, ki ne umre stvari po smrti. Zato je vredno podrobneje pogledati, kaj se zgodi, če vaš lik ne uspe premagati sovražnika in on propade. Na srečo vam ni treba začeti celotne igre od začetka. Vaš lik se oživi na kontrolni točki. Če ste izkušen igralec, potem morate že vedeti, da lahko vedno neodvisno nastavite kontrolno točko, da ne oživi na privzeti točki. Vendar pa ta članek ne govori o tem, ampak o tem, kaj se zgodi z vašimi govori.

Torej, ko vaš lik umre, vse vaše stvari padejo in ostanejo na mestu smrti junaka. Seveda je to zelo neprijetno, saj mnogi igralci že dolgo zbirajo nekatere ali druge predmete in jih sploh ne izgubijo.želijo Na srečo obstaja ekipa, da stvari ne padejo po smrti. Gre za to in o njem bomo razpravljali v tem članku.

Uporabna ekipa

Kako je videti, da po smrti ne padajo? To je dokaj preprosta kombinacija, ki vam bo omogočila, da takoj rešite ta neprijeten problem. Seveda, najprej se morate prepričati, da imate omogočen način goljufanja. To lahko storite v glavnem meniju. Žal tega načina ne morete aktivirati kadarkoli, to morate storiti šele, ko ustvarite nov svet.

Torej, če imate omogočen način goljufanja, potem morate v konzoli predpisati ukaz /gamerule keepInventory, za katerega želite nastaviti status true. Takoj po tem se lahko varno borite z vsemi nasprotniki, ker bo vaš inventar tudi po smrti še vedno ostal z vami. Če želite povečati stopnjo težavnosti, potem lahko vedno zamenjate resnično z lažnimi, potem pa bodo stvari po smrti spet padle.

Igra na strežniku

Zdaj veste, da obstaja ekipa, ki ne pusti stvari v Minecraftu. Vendar pa bo delovala le v eni igri. V igri bo ta ekipa obravnavana kot goljufija, na strežniku pa boste lahko zelo hitro prepovedani. Na žalost, strežnik nima polnopravne analogne take ekipe, vendar je obvozna pot. Dejstvo je, da lahko igralci na nekaterih strežnikih uporabijo ukaz /back, da se premaknejo na zadnje mesto, kjer ste bili. Ta ukaz vam bo pomagal, da ste na istem mestu, kjer ste pravkar umrli. Vendar ne pozabite, da so nasprotniki vsimorda še vedno obstaja, zato bodite pripravljeni na morebitne težave, ki se lahko pojavijo po uporabi tega ukaza.

Sorodne publikacije