Kako povezati 3G v mobilnem pripomočku?

Težko je srečati naročnike, ki jim ni bilo treba uporabljati mobilnega interneta: gledanje novic, socialno mreženje in spremljanje elektronske pošte so le del ukrepov, ki jih vsak dan izvajajo mobilni operaterji. Kako povezati 3G na svojem mobilnem pripomočku in dobiti visoko hitrost povezave? Ali obstaja razlika med nastavitvami interneta od različnih operaterjev? V tem članku bodo ta vprašanja podrobno obravnavana.

Nastavitvene možnosti

Sodobnim mobilnim napravam ni treba ročno konfigurirati interneta, ker se nastavitev parametrov, potrebnih za povezavo, izvede samodejno, ko je kartica SIM vstavljena v ustrezno režo in prijavljena v omrežje. Vse kar morate storiti je, da se prepričate, da so mobilni podatki povezani z nameščeno vrsto povezave telefona. Vrsta povezave se nanaša na vrsto omrežja 2G /3G ali LTE. 3G-internet v telefon lahko brez težav povežete z nastavitvijo ustrezne vrednosti v nastavitvah mobilnega pripomočka. Če bi moral ponudnik storitev, ki ima v lasti kartico SIM, ki podpira novi 4G hitri internetni način, uporabiti, potem ko je poskrbel, da naprava podpira delovanje v tem načinu.

Kako vzpostaviti povezavo

Kako lahko naročnik začne uporabljati internet? • Preverite, ali je internetna storitev na sedem kartici, - ne gre za specializirane možnosti in tarifne načrte, ki zagotavljajo prometne pakete.Internetna storitev je osnovna in je privzeto prisotna v vsaki sobi. • Poskrbite, da so v napravi prisotne zahtevane nastavitve. V ta namen pojdite na splošne nastavitve telefona, poiščite razdelek z omrežnimi nastavitvami in poiščite dostopno točko ustreznega operaterja. • Če ni nastavitev, jih morate namestiti ročno. • Preizkusite internetno povezavo s prenosom spletne strani ali z odpiranjem aplikacije, ki uporablja omrežje.

Kako povezati 3G z naročniki MTS

Načelo vzpostavitve interneta se ne razlikuje veliko od različnih operaterjev. Kako povezati 3G z MTS številko? Zelo enostavno! Določite nastavitve v standardnem meniju nastavitev pripomočka, izberite »omrežje« - »Podatki celice« - »Omrežne nastavitve« - odvisno od vrste in različice operacijskega sistema je lahko ime drugačno. V razdelku »Dostopne točke« morate ustvariti novo in izpolniti določena polja z ustreznimi podatki. Za vsako podjetje, ki zagotavlja komunikacijske storitve, so vrednosti različne. Navedite informacije o operaterju MTS.


• APN - Internet.mts.ru • Za polja "Prijava" in "Geslo" določite identične vrednosti - MTS. • Vrsta overjanja - PAP /. • Ni vam treba urejati tipa dostopne točke - Privzeto. To je dovolj. Po vnosu podatkov morate shraniti nastavitve.

Kako vzpostaviti 3G po telefonu naročnikom "MegaFona"

Nastavitev parametrov za internet v beli in zeleni barviUpravljavec je v istem razdelku. Pri nameščanju kartice SIM v novem pripomočku ustvarite novo mobilno dostopno točko. Če v nastavitvah telefona že obstaja dostopna točka Megaphone, odprite njene nastavitve in jih nastavite v skladu z naslednjimi podatki.
• Dostopna točka (APN) - internet. • Če polja "Login" in "Password" za vnos podatkov nista potrebna, lahko polja pustite prazna (v primeru, da pripomoček ne sprejme praznih polj, lahko določite naslednje vrednosti: symantec). • Vrsta overjanja pusti vrednost, ki je določena v privzetih nastavitvah) - PAP. • Vrsta dostopne točke - privzeto. Kako povezati 3G v telefonu po ustvarjanju APN? Ko je dostopna točka ustvarjena ali "prilagojena", preverite vrsto omrežja - preverite, ali je nastavljena prioriteta omrežja 3G. Nato morate v telefon vključiti mobilne podatke in preizkusiti delo z internetom, tako da prenesete stran prek brskalnika ali aplikacije, ki deluje samo, ko je omrežje vklopljeno.

Internetne nastavitve za druge mobilne operaterje

Naročniki družbe Beeline so zaskrbljeni, kako povezati 3G, ne manj kot stranke, ki uporabljajo storitve drugih podjetij. Ko greste na razdelek z nastavitvami, morate nastaviti naslednje parametre:


• Dostopna točka (APN) - Internet.beeline.ru. • Za polja "Login" in "Password" morate navesti iste vrednosti - beeline. • Vrsta overjanja pusti vrednost, ki je privzeto določena) - PAP. • Vrsta dostopne točke -Privzeto Za SIM kartico operaterja Tele2 je internet konfiguriran na naslednji način: • Dostopna točka (APN) - Internet .tele2.ru. • Ni vam treba vpisati uporabniškega imena in gesla, kot tudi drugih parametrov, ki so privzeto nastavljeni. V članku je opisano, kako povezati 3G po telefonu z različnimi telekomunikacijskimi operaterji. Upoštevajte, da je razlika v nastavitvah interneta le v vrednostih, ki so predpisane za posamezne dostopne točke v tinkturah mobilne naprave. V drugem se izvajajo enaka dejanja.

Sorodne publikacije