Kako vklopiti vladar v "Vardo" 2010

Če se odločite, da boste program resno preučili kot "Ward", ali pa morate nujno vedeti, kako je ravnilo nameščeno v "Vardo" 2010, potem ste zadeli pravi članek. Kot pravijo, morate začeti z majhno. V članku vam bomo povedali ne samo, kako je linija vgrajena v "Vardo" v letu 2010, temveč tudi, kakšne funkcije opravlja. Če vas to zanima, preberite članek do konca.

Prvi način za nastavitev ravnila

Zdaj je prvi način, da ugotovimo, kako narediti ravnilo v Word 2010. Nekdo pravi, da je pravočasno precej draga in obstaja še ena - boljša možnost. Kljub temu pa je najbolj priljubljena metoda, ki je zdaj predstavljena, zato je ni mogoče preskočiti.


Tako je vrstica v "Vardo" 2010 nastavljena na naslednji način:
 • Najprej pojdite na zavihek "Pogled", če ga niste.
 • Poiščite območje "Prikaži" v orodni vrstici.
 • Potrdite polje poleg "Ravnilo".
 • Ugotovimo lahko, da so navodila za namestitev ravnila dovolj kratka, kar ne more biti slabo. Ko končate vse tri elemente, boste videli, kako se v vmesniku programa prikaže drug element vrstice.

  Drugi način nastavitve ravnila

  Načini nastavitve ravnila v Vardo 2010 sta dve. In drugi, ki je zdaj predstavljen, je bolj donosna, saj lahko z njim prihranite čas, medtem ko ne izgubite ničesar. Čeprav so ti prihranki dvomljivi. Konec koncev se vsi strinjajo, da je prejšnjimetoda traja le nekaj sekund.


  Torej, da bi nastavili ravnilo na drugi način, morate samo klikniti ikono, ki se nahaja nad drsnim listom strani navpično. Točno mesto na sliki lahko vidite.
  S klikom na to ikono boste dosegli enak rezultat kot pri prejšnji metodi.

  Vmesnik vrstice

  Tukaj ste se naučili, kako nastaviti ravnilo v programskem vmesniku. Zdaj je čas, da govorimo o vmesniku samega ravnila. Kot lahko opazite, imamo dva ravnila, levo in vrh.
  Vendar pa ne bomo upoštevali, kar je ostalo, ker na njem ni elementov. Na vrhu pa so štirje: trije drsniki na levo in ena na desno. Takoj moram reči, da je desni drsnik odgovoren za velikost besedilnega zamika od desnega roba lista. Več pozornosti namenjamo trem drsnikom na levi. Pravzaprav je vse preprosto. Zgornji drsnik je odgovoren za zamik prve vrstice odstavka od levega roba. Povprečje za odstavek besedila odstavka, razen za prvo vrstico. In spodnji drsnik vam omogoča, da trajno premaknete prejšnja dva. Želim povedati eno stvar: na vas je, da poskusite premakniti drsnike, da ugotovite, kako delujejo.

  Sorodne publikacije