Kako najti gozdni dvorec v Minecraftu. Skrivnosti in zaklad v notranjosti

Kljub dejstvu, da so »glavna plovila« izšla že dolgo nazaj, njihova priljubljenost še naprej narašča. "Odprti peskovnik" - to je glavna zaveza priznanja in uspeha te preproste igre. V današnjem članku vam bomo povedali, kako najti gozdno hišo v Mincrafteju - zanimivo aplikacijo, ki je prišla s posodobitvijo 1.1 in pritegnila pozornost številnih oboževalcev. Najprej pa malo o sami igri

O igri

Glavne prednosti Minecrafta so neskončne možnosti, rudarstvo in viri, gradnja unikatnih predmetov in še veliko več. Poleg tega igralci čakajo na različne pustolovščine in bitke z nevarnimi mafijami. Prvotno različico igre nenehno dopolnjujejo različne razširitve: modifikacije, znaki, ki jih je mogoče sneti, novi zemljevidi, vtičniki in druga vsebina.


Vizitko "Minecraft" lahko imenujemo njen kubični svet, celo junaki so sestavljeni iz kock! Vsaka kocka ima svojo teksturo, zaradi česar je igra videti še bolj zanimiva in zanimiva. Igralci lahko izbirajo med dvema načinoma: "gradnjo" in "preživetje". Prvi način je zelo preprost in predstavlja veliko platformo za ustvarjalnost. Tu lahko uživate v osnovnih funkcijah, ki jih bogati "Maincraft" gradi stavbe. Ime načina »preživetja« govori sama zase: junak se bori za preživetje dneva in ni žrtev agresivnih mobov.

Gozdni dvorec: vredno je iskati?

RaziščiteTo je skrivnosten kraj, in boste lahko dobili glavni zaklad - "Totem večnega življenja". Je vredno pojasniti, da posedovanje tega totema prinaša resnično nesmrtnost? Eden od teh artefaktov je že dovolj za vse igralce, da hitreje iščejo dvorce. Pridružite se jim in vi!


Kako najti gozdni dvorec v Minecraftu?

Različica 1.1. uvedla zanimivo strukturo za študijo, ki se imenuje Lisovy sama (mimogrede, drugo ime za to mesto - Hunting Estate). Je del območja Velikega temnega gozda. Z vami bomo delili nekaj koristnih informacij o tem, kako poiskati gozdni dvorec v Minecraftu (ali, z drugimi besedami, žepno izdajo).
Obstaja več načinov:
  • Ustvarite svet iz praznega lista in aktivirajte možnost uporabe goljufij. Nato vnesite /locate-mansion (izbrišite "-"), ki bo posredoval koordinate lokacije dvorca. Ukaz tp vas popelje naravnost do kraja. To je najlažji način in ni namenjen iskanju, temveč kako narediti Gozdni dvorec na Minecraftu. Prav tako lahko prenesete že zaključen zemljevid z vgrajenim zemljevidom ločeno od kateregakoli tematskega spletnega mesta.
  • Za drugo metodo boste potrebovali zemljevid, ki je v rokah kartografa, ki živi v vasi. Zemljevid prikazuje približno območje, na katerem se nahaja naš dvorec. Vzemite s seboj več zalog in pojdite na dolgo in nevarno potovanje. Ko boste v Minecraftu našli gozdni dvorec, morate iti v notranjost in uničiti mob, ki se imenuje "Caller". Po njegovi smrtipade isti "Totem večnega življenja". Čestitam, pravkar ste postali nesmrtni!
  • Sorodne publikacije