Kako izvedeti tarifni načrt na "Velkomme": pregled vseh metod

Za pojasnitev parametrov njegovega tarifnega načrta morajo naročniki vnaprej določiti njegovo ime. To vam bo pomagalo, da se seznanite s številkami storitev, na primer prek interneta. Kako izvedeti tarifni načrt v Velkomu, če so bili dokumenti, izdani med registracijo SIM kartice, izgubljeni ali so pogoji storitve večkrat spremenili številko? Omenjeni operater ponuja več možnosti za pridobitev informacij o pogojih, pod katerimi naročnik uporablja storitve komunikacije. Razmislite o tem, kako podrobneje poiskati tarifni načrt v Velkomi v tem članku.

Pregled možnih možnosti
Preden začnemo z glavno temo članka, bi rad pojasnil, da je upravljavec razvil več storitev za obveščanje svojih naročnikov. Z njihovo pomočjo lahko izvedete tudi tarifni načrt "Velkom":

 • USSD-zahteva (z vnosom posebne zahteve preko storitve USSD lahko hitro in brez dodatnih stroškov ogledate zanimive podatke);
 • klic na linijo podpore (izkušeni svetovalci bodo odgovorili na vprašanja strank, pomagali določiti izbiro tarife ali dodatnih možnosti);
 • Storitev ISSA (priljubljen internetni pomočnik, polno ime - naročniška storitev za internetne storitve).
 • Metoda 1. Obravnavanje podporne linije

  Registrirani naročniki ali potencialni uporabniki komunikacijskih storitev prevoznika se lahko obrnejo na podporno linijo in vprašajo, kakoUgotovite, kateri tarifni načrt "Velkom". Z SIM kartico aktivnega naročnika je možno poklicati informacijsko službo s klicanjem na številko 411. Kot pri klicih na liniji podpore drugih telekomunikacijskih operaterjev obstaja tudi sistem za glasovno obveščanje, ki bo uporabniku pomagal pridobiti zanimive podatke, ne da bi se povezal s strokovnjakom.

  Metoda 2: Kako poznati tarifni načrt Velkoma (USSD-storitev)

  To je priročen in funkcionalen način za pridobivanje informacij o vaši številki (to je lahko bilanca, ime tarife, informacije o povezanih storitvah itd.) Prek USSD. Če pošljete kratko zahtevo, bo moral naročnik počakati do dveh minut - odgovor operaterja bo prispel takoj (prek besedilnega sporočila). Obstaja več ukazov, ki jih morajo poznati vsi naročniki. Za začetek dajemo osnovno zahtevo, ki je lahko odgovor na vprašanje, ki je obravnavano v članku.

  * 141 * 2 * 1 # - s pošiljanjem takšne kombinacije lahko v ustreznem sporočilu prejmete ne samo ime tarife, ki je bila aktivirana na številko, s katere je bil ukaz klican, temveč tudi, da spremenite številko (podobna funkcija je lahko zelo primerna za nove) stranke, ki se niso mogle spomniti svoje številke);

  Druge USSD zahteve, ki so lahko koristne za stranke

 • * 141 * 2 * 3 * 1 # - Za mobilne uporabnike iz mobilnih pripomočkov bo ta zahteva omogočila, da ugotovite, kateri pogoji se trenutno uporabljajo pri številki pri uporabi interneta. V primeru priključitve tarife ali opcije z naročniško provizijo se tu navede tudi datum, ko bo denar zaračunan.
 • * 141 * 3 * 4 # - za naročnike, ki so si zastavili zamisel o spremembi tarifnega načrta, bo ta zahteva omogočila realizacijo zastavljenega.
 • Metoda 3. Uporaba internetnega pomočnika

  Kako izvedeti tarifni načrt v Velkomu, ko je na voljo internet? Spletni vmesnik storitve ISSA je na voljo na uradnem viru beloruskega telekomunikacijskega operaterja. Preden lahko dostopate do pogleda in nadzora nad številko, se morate registrirati v sistemu. Podrobne informacije o tem lahko najdete na glavni strani storitve. Tu je kratek pregled dejanj, ki jih bo moral naročnik izvesti.

  Registracija na storitvi

  Za naročnika, ki želi dostopati do spletnih storitev in funkcionalnega osebnega kabineta, je treba izvesti naslednje ukrepe:
 • Iz mobilnega pripomočka, v katerem je nameščena sedem kartica z želeno številko, vnesite zahteva * 141 * 0 #. Ta ukaz vam omogoča dostop do storitve za nastavitev gesla za dostop do spletne informacijske storitve.
 • Dodelite in vnesite zaporedje znakov (geslo) za dostop do internetnega pomočnika. Ena glavnih zahtev za geslo mora biti ena: število znakov ne sme biti manjše od petih. V tem primeru najdaljša dolžina dostopne kode ne sme presegati deset znakov.
 • Počakajte nekaj minut, da se podatki posodobijo na sistemu in se vrnete na stran za prijavne podatke, v kateri je navedena številka in geslo, dodeljena v prejšnjem koraku.
 • Katere funkcije so na voljo v spletni storitvi naročniške storitve?

  Te strankeOperater, ki že pozna funkcionalnost svojega osebnega kabineta, se ne bo nikoli srečal z vprašanjem, kako ugotoviti tarifni načrt pri Velkomu. Po obisku osebne strani storitve ISSA lahko izvedete poljubno število operacij, na primer:
 • , da ugotovite stanje;
 • pregleda ime in parametre tarifnega načrta;
 • spremeniti tarifo;
 • glej seznam razpoložljivih možnosti;
 • upravljajo povezane storitve: odklopite in jih povežite, itd.
 • Zaključek

  Kako poiskati tarifni načrt "Velkom": s številko za linijsko podporo, obiščite naročniško podporo ali uporabite kratke storitve zahteve - rešuje naročnika sam prej omenjenega operaterja. Prej smo pregledali več načinov pridobivanja podatkov. Treba je opozoriti, da je najučinkovitejša in cenejša USSD funkcionalnost: da bi jo uporabljali, ni potrebno povezati z internetom, počakati na strokovno odgovorno linijo ali se ukvarjati z glasovnim menijem, ki se giblje od točke do sistemske točke.

  Sorodne publikacije